Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
nicolica spune:
sarillico draga, cred ca ma confunzi...eu nu plec in nici o excursie!! sau primesc de la tine vre-una?
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolica
'neata buna!
Hai sa va amuzati si voi un pic asa de dimineata
http://www.ffk-wilkinson.com/
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
FOAAAAARTE TAREEEEE!!!!!!!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
Cristina_Ioana spune:
Emilia, pai mie imi place rau sa gatesc, dar nu am mereu timp, dar am noroc cu tanti Nina ca si ea gateste mese si mai invat de la dansa...dansa ar sta toata ziua in bucatarie, si uite-asa beneficiaza Luca de bunatati...si noi pe langa el 
Sarilla -pai si noi avem cana d-aia cu batz, el bea sucu' ziua din aia...hm, ia sa incerc si io seara cu laptele
Madyn iubito, nu e nicio centura minune, eu una am o centura d-aia dintr-o jartea groasa, pe care mi-o strangeam tare si uite ca a functionat, adica mi s-a tras burta f bine 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Babee spune:
Neata si de la noi.
Rebecca mananca tare bine, punem si noi programul.
La 7 fix-ceas elvetian deh- laptic-260-300 ml dupa cum are chef
Pe la 10 primeste fructe proaspete(banana, mar, mango, struguri etc), iar daca ma nimeresc sa gatesc primeste si legume crude si le rontaie.
12:30/13 masa de pranz mereu cu supica si fel doi(cate putin ca sa manance tot)
la 16 dupa nani iaurt simplu sau cu fructe(facut in casa amestecul cu fructe)
Pe la 19 cand e si tati acasa papam felul doi iar la 20:30 laptic(inca maxim 300 ml).
mananca si supa si ciorba acra, si carnita ii place mult, peste cu mujdei si mamaliguta(de fapt ea mananca mamaliga si goala
), branzica, legume fierte si tocanite, paste cu ton, tortelini,i-am dat si fasole batuta si a mancat, astazi incerc cu mancare de mazare.
Miere nu i-am dat inca, ou mananca cam 2-3 pe luna, laptele tot cu bibe i-l dau si il va primi asa pana cand va refuza, bea apa din cana cu cioc, cana normala si sticluta cu pai.
Am acoperit toate punctele?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
olguttza spune:
Dragi mamici de Piersicutze, bine v-am regasit! 
Nu stiu daca va aduceti aminte de mine, incepusem alaturi de voi odiseea sarcinii acum 2 ani cam pe vremea asta. Din pacate, n-a fost sa fie atunci, ci fix dupa un an
, asa ca acum sunt mamica de Shtrumfitza de iulie-august 2007. De ceva vreme imi tot propun sa va scriu, dar, evident, nu apucam niciodata. Pana azi, cand am intrat direct la voi: mi-am clatit mai intai ochii cu poze de copii frumosi foc, am studiat cu atentie cand au aparut primii dintzishori si mersu' de-a busilea (ca pt. restu' e prea devremior
). Mi-ati fost dragi intotdeauna (mult mai dragi decat actualele mele colege, as putea spune) si v-am citit mai mereu, chiar si dupa ce am parasit odiseea voastra - de scris, n-aveam putere atunci; dupa aia, n-am mai avut timp. ![]()
Asadar, am o bebelina delicioasa, Olga Cristiana, de 3 luni si 7 zile, si 7 kile jumate
(pozici in semnatura). Un copil intr-atat de cuminte, incat ma gandesc deja la bb2; subliniez, ma gandesc doar. ![]()
Daca ma (re)primiti, mai trec pe la voi. Si nu doar ca sa ma laud. ![]()
![]()
Va pupicesc!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anasia spune:

Mada_mxm 

olgutta, felicitari

; sigur ca nu te-am uitat; sa-ti traiasca shtrumfitza Olga Cristina!te asteptam mai des pe la noi!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Piersicutze spune:
Olga sa va traiasca bebelina. E scumpica foc. Eu nu imi aduc aminte de tine (imi pare rau), poate am venit mai tarziu (Sabana), dar daca pot ma bucur sa te ajut cu orice sfat, ce ti-ar putea fi util.
Cristina_Ioana spune:
Olgutta- welcome 
Mada, la multi ani, sa ne traiesti! 
Ioana, mai traiesti?
Fetelor, slaba miscarea azi p-aici, pe un'e misunati, ha? 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
julax spune:
Uf,am reusit si eu sa citesc din urma.Ca tot vorbeati de mancare,acum ii fierb si eu lui Alex papanasi,care ii plac foarte mult.In rest meniul lui e urmatorul
7-8-Laptic de la mamica lui
10-mar+para+banana+alte fructe+1-2 biscuiti
14-mancarica gatita,uneori desert(papanasi,placinta cu branza,cozonac etc,tot facut in casa)
18-branza cu mamaliga,branza cu marar +paine,gris cu lapte,orez cu lapte,crema de faina secara+hrisca,piure de cartofi etc
20.30-lapte cu cerealeOricum ma bucur ca ati scris ce mai papa pirsicutzele voastre ca ma inspir si eu,ca uneori chiar nu mai stiu ce sa-i mai dau.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
andreea25 spune:

nicolica
foarte tare !
babee felicitari ptr bebelin,sunteti o familie foarte frumoasa 
mada_mxm
olguttza bine ai revenit
.sa ti traiasca grasunika
si Ari papa cam la fel( ca toata lumea observ
) doar ca ea n are nici 10 kg...si mai noua ,decand alearga de nebuna prin casa,si face numai nazbatii si io
urlaaaa nenee,nici cand era mika nu urla atata
.e suparacioasa ca ii interzic sa puna mana pe unde n are voieee si e jale mare
mami si cu Ari(4 august 2006)