Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
anasia spune:
cristina ioana, pe-aici suntem; tocmai am terminat masa, inspirata de la tine, mazare cu pui si cartof copt cu piure de conopida si masline 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
olgutta, ce printesica frumoasa ai!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Nicolica:subscriu...f.tare!!
Cristina_ioana:da...ma bine...chiar stiu ca sunteti toate super ocupate...chiar va admiram cum mai aveti timp de scris pe-aici...dar uite de ex.sunt mamici care sunt deja la bebe doi si nu stiu cine sunt sa le felicit!In ceea ce priveste mancare....mama..oauuuuu..ce papacios!Pai la asa mancare cum sa nu manace!!La ce-i fac eu.. saracutul, cum sa mai manace!!Super meniurile...sa dai si alte detalii...ca tare bine imi prind...De ex. mazarea cum i-o faci?N-a avut probleme la stomac dupa ea?
Mada: "La multi multi ani fericiti"!
Va sarut!
Ne auzim mai tarziu!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
MADYN spune:
Mada mxm La multi ani! Multa sanatate si multe impliniri!
Olgutta sa-ti traiasca rizacioasa-frumoasa! Bine ai venit pe la noi prin livada si te mai asteptam cu drag!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
map spune:
am ajuns si noi acasa. Robert a scapat fff ieftin, numai o intepatura. ramasasem cu impreasia ca va face iar doua injectii dar era gresit ce intelesasem eu. El a primit mobilul eu si i-a trecut una doua sa mai urle
apoi am colindat ca apucatii. Imi pusasem sin cap sa repar un inel caruia ii cazuse o piatra si uite asa am mers la mama naiba une era un bijurier care repara, am ajuns si la aldi si din fericire am mai gasit cizmulite o pereche. Era cam departicel, plus ditamai dealul de urcat. Dar nu-i bai ca mami are nevoie de kg date jos si conditie fizica ![]()
Vad ca vorbiti de mancare. Robert al meu ma dispera cu mancatul cand suntem pe strada, baloteaza la grisine. Ori brete (covrig din asta bavarez). Si bea la apa ...asta macar etse bine. se si misca mult asta-i adevarat ca atunci cand il las pe jos sa te tii.
La noi programul de masa arata cam asa (dar nu-i fix ca are multe toane):
7:30-8:00 250 ml de lapte de vaca (uneori cere bibe 2 dar rar)
apoi daca ma vede ca manac micul dejun eu se baga si el si ii dau ceva piept de pui cu rosioasa, sau mozzarella sau ceva dar ia putin (asta in cazul in care nu a baut bibe 2). La weeknend uneori ii dau ou romanesc dar nu accepta mereu.
12:30-13 piure sau supa crema cu carnita, sau ficatel sau peste si 1-2 dadonino (dar nu mereu. Uneori facem spanac cu ou.
dupa-amiaza de obicei iesim la plimbare asa ca in cazut roade ba grisine, ba biscuitei de secara, ba banana (2-3 guri) asta-i papa de dupa-amiaza. Mai papa si mar si cateva boabe de strugure sau alt fruct.
pe la 19-19:30 budincuta, sau branzica proaspata cu rosie si un pic de painica sau salamior (nu vrea gris, cereale, orez, mamaliga). Inainte papa paine cu unt dar acum nu rea mai vrea.
20:00-20:30 - 250 de ml de lapte de vaca
Zuzu la doi ani ce vaccin mai afceti? Ca mie mi-a spus dr ca acum pana la 6 ani suntem gata? Reperati grupul ala de 6 cu antitetanos si toate cele?
fug sa-i termin supa crema de legume si sa fierb carnita.
Monica si
Robertel cel istetel
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
map spune:
mada multi si multa sanatate!
olguttza sa va traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Monica si
Robertel cel istetel
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
map spune:
mada era vorba de multi ANI desigur
graba asta care strica treaba!
Monica si
Robertel cel istetel
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Cristina_Ioana spune:
Anasia -moaaaaaa ce festin!
sa va fie de bine
Crisa, iti dau nitel mai tarziu reteta cu mazarea, sunt intr-o criza mica de nervi acum ca iar imi face fitze laptopul si cred ca ma duc iar la service cu el 
Nu, nu are pb cu mazarea, oricum ii fac rar ca sunt atatea alte variante
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by nicolica
sarillico draga, cred ca ma confunzi...eu nu plec in nici o excursie!! sau primesc de la tine vre-una?
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
Mi scusi...era vorba de Norocuta si marea ei cea rosie...
Pupi si la tine...:)

LA MULTI ANI!!!