Strumfi de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
gud morning pipal
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
cris_kento spune:
Nici eu nu reusesc sa fac mai nimic prin casa,in afare de copil,spalat si un pic de ordine prin casa.De gatit gatesc cam in fiecare zi ca de trebue sa mai si mincam.
BBlushaMe spune:
buna dimi! O
si pt mine mai e? Noi azi noapte am avut insomnii. Luana mea a dormit ieri vreo patru ore, ceea ce pt ea e maaaare lucru, iar aseara nu a vrut sa adoarma chip decat la mine in brate. Si uite asa am "dormit" eu in fund.
Cat despre subiectul zilei....eu am momente in care nici la toaleta nu ajung, de treburile casnice nici nu mai vb. Fac si eu ce pot. cam asta e.
Va pupacesc!
Anda si Luana Nicole
http://bblusha.110mb.com
mioara2004 spune:
Programul meu : dimineata ne trezim la 7, dupa ce ii dau sa pape pedaleaza si se joaca singur si pe 9 il adorm. Atunci am timp sa mananc si sa mai strang de prin casa, sa spal, calc, sters praf etc. LA 11 iesim afara pana pe la 2 in functie de vreme. Si pentru mine sunt cele mai relaxante clipe, ma plimb cu sora mea care are si ea un strumf cu 4 zile mai mic ca si al meu si avem aceleasi povesti
.
Venim acasa, mananca si sta cuminte pana mananca si mamica si apoi dormim amandoi cam o ora. Daca e foarte linistit reusesc sa fac si ceva de mancare, daca nu, ne jucam impreuna si il asteptam pe tati.
Apoi baita, mancare, dus, alaptat si somn....
Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)
mioara2004 spune:
Cu mancarea pe weekend ma ajuta maica-mea. In rest seara fac eu ceva rapid. Adio retetele mele de 2-3 ore...Mancam numai ce se face in max 1 ora...
LA ajutorul soacra-mii am renuntat ca am observat ca din cauza ei fac depresii...Sufera dar asta e; o chem doar cand trebuie sa plec eu si nu-l pot lua pe copil...
Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)
Nonna76 spune:
D-na Jadi da e frumos sa rideti de cateaua omului?
Fiind vorba de program eu de dimineata frec menta(a se citi-nu fac mai nimic).
Oana daca te refereai la citit sau alte chestii din trecutul indepartat(mers la coafor,cosmetica,restaurant,cinema) sa stii ca nu,doar casa si copii,din cind in cind mai platesc o rata.
Si sa stii ca noi cinema in oras nu mai avem,in unul din ele au facut discoteca dar nici aia n-a mers.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mamii spune:
pai programul nostru e cam asa.Trezirea pe la 6 juma 7 jucat iubit schimbat pe la 8 juma 9 nani iar.Atunci eu beau cafeaua si reushesc ori sa stau pe net si eventual sa mai fac si cva prin bucagtarie.Pe la 10 se trez mandru iarash iiubi jucat mancat....etc... mami putin sport :)jucat iarashi si nanni asta e pe la 12 1 timp in care eu mananc de pranz si eventual gatesc.Si toto asa pana seara :)dar zilele astea ptr k a fost si tati acasa am reushit sa vedem 4 filme :) sa iesim afara .....
Ieri am fost la vaccin (6 in 1) si noi si a facut putina febra dar i.a trecut cu supozitor :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
armin23 spune:
buna dimineata!as vrea sa pun si poze,dar nu prea ma descurc.ma poate ajuta cineva,va rog?revin sper si cu detalii la subiectul zilei.pupam toate mamicile si bebelusii!

armin23
aylin_tarcan spune:
neata fetelor,
iar pe fuga si eu, pentru ca in sfarsit, dupa multe multe zile a adormit si broscuta...dar nu cred ca o sa doarma mai mult de 20 de minute (max).
care va sa zica, referitor la subiectul zilei: nu apuc sa fac NIMIC, tot timpul dupa fundul ei. da non stop din picioare si din maini, de cred ca daca as face eu asa, as ajunge in 3 zile la 20 de kg. miorlaie tot timpul, striga ca mieii si daca nu te duci la ea in 5 minute, strigatele alea se transforma in zbierete cu sufocare si invineteala. singura chestie care o calmeaza e suzeta, pe care nu demult nu o accepta si o scuipa. acum am dat de suzeta dn latex si a devenit marea noastra dragoste. alunga toate suferintele si durerile, aduce fericire in viata de bebelus.
cateodata mi-e si teama de suzeta asta. tipa ca din gura de sarpe daca ii cade din gura. si (sa nu radeti de mine, poate ca sunt nebuna) am ajuns sa ma intreb daca nu cumva ii afecteaza apetitul. ca de o luna mananca mai putin (adica exact de cand a dat de suzeta), molfaie la ea, si nu cere tzatza. o fi posibil?
si ca veni vorba de tzatza, in fiecare dupa amiaza spre seara, daca o pun la tzatzul drept urla de zici ca ii dau ardei iute. la stangul insa nu face la fel. stiu eu ca ei prefera o anumita tzatza, dar PREFERA....nu sa urle de parca il musca tzatza aia.
in legatura cu ochiul, ghinetz, la fel avem si noi. curge ochiul, e tot timpul inlacrimat, si face coji galbene, cateodata se si lipeste. noi am pus la inceput ciplox, pe urma nettacin, trecuse, dar a revenit repede. si acum stergem doar cu ser...dar vad ca nu trece. si ochisorul pare mai mic din cauza asta.
urez bun venit noilor mamici, si
toate fetele
peseu: va e dor de vremurile cand scriam toata ziua pe forum? ![]()
![]()
![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita