Strumfi de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mai, Nonna, daca e catzea de rasa, hai ca o primim. Da maidaneze am prin jurul blocului, nu-mi trebuie.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kento spune:

Nonna76 multumim frumos pt cafeluta,cat despre scris asta este se mai intimpla din cauza oboseli.Chiar aveam nevoi de o cafea finca copilasul meu astazi este cam agitat.

Mergi la inceput

Pot sa vin azi cu o sugestie de subiect? Si o intrebare in acelasi timp: ce mai reusiti sa faceti cat e ziua asta de lunga, in afara de copil/copii si casa (adica gatit, curat, spalat, calcat)?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana fff buna intrebarea ta asa ca o "transformam" in subiectul zilei
deci: "jurnalul de zi al unei mamici de strumfi"

nikole dar la mine cand vi?
si ca sa fie de la coada la cap :buna dimineatza mamici!

bun venit celor mai noi mamici de strumfi!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna dimineata fetelor, m-ai aveti cafea facuta si pentru mine? daca nu....puneti sa mai faceti una.
ghinetz nu fi suparata.... si sotul meu este toata ziua plecat iar eu stau singura, am trecut si eu prin momente in care simteam ca nu ma ajuta nimeni, dar cand am vazut ca sunt fete care se descurca singure si au 2 copii, am mai prins curaj si mi-am zis ca pot si eu. eu am fost singura de la inceput, m-am trezit acasa cu copilul (primul copil) si cu cezariana de nu ma puteam misca deloc iar sotul a avut 4 zile de concediu, dupa care...am ramas singurica, el pleaca la 8 si vine la 8-9-10-11, depinde cand termina. asa ca trebuie sa ma descurc cum pot.

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)

Mergi la inceput

oana imi cer scuze acum am citit ca propui intrebarea pt subiectul zilei.se vede ca nu mi-am baut cafeaua
nikole esti singura care zice ca seamana bulina cu mine.toata lumea care ne cunoaste ii zice "gyuri mic" pt asemanarea izbitoare cu tacsu....am vazut si eu poza si tare bine arati in ea,ma duc sa te votez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

eu in afara de copil si...uneori gatit, spalat calcat...numai reusesc sa fac nimic. mi se intampla uneori sa incep o mancare dimineata si o termin noaptea cand vine sotul. dar sper sa vina si vremuri mai bune

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:

oana imi cer scuze acum am citit ca propui intrebarea pt subiectul zilei.se vede ca nu mi-am baut cafeaua

asta e ca in loc de cafea v-am dat catzea.

quote:

ce mai reusiti sa faceti cat e ziua asta de lunga, in afara de copil/copii si casa (adica gatit, curat, spalat, calcat)?

eu nici astea nu reusesc sa le fac
Daca stau toata ziua pe forum..
Adevarul e ca pe forum ma uit cu Andrei in brate,mai plec mai citesc,mai scriu.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

quote:

quote:

asta e ca in loc de cafea v-am dat catzea.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

eu stau 99% din timp numai cu elisa.cand doarme,dar asta nu dureaza mai mult de o jumatate de ora,cateva reprize pe zi,calc si fac ceva ordine prin casa.mancare fac rar,deobicei cumpara sotul sau mai face soacra-mea.la 2 saptamani vine o tanti care imi face o caratenie mai serioasa.elisa e genul de copil care imediat face scandal cand dispar din raza ei vizuala.dimineatza ies cu ea o ora la plimbare prin cartier si dupa-amiaza cam 2-3 ore mergem pe malul muresului cu miillyy si mihnea.astea sunt cele mai frumoase ore.ca sa stam mai mult ne oprim la "banca alaptarii" si ii mai mufam putin .si asa ne facem miscare zilnica,cu carucioarele prin parc.cred ca facem km.seara miss a mea se cam maraie ...o jumatate de ora si-o petrece la mine in brate pe o perna,sau la sotz daca ajunge acasa,povestim cu ea o leganam...
eu sunt constienta ca as putea sa sar peste multe momente pe care la petrec cu ea,sa fac altceva,dar nu pot...si cand doarme stau cateodata si ma uit la ea,parca nu ma satur...

Mergi la inceput