Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 8

anne-marry spune:
Felis sa fiti sanatosi si iubiti si momosi --adica frumosi . va pupicim dulce pe amandoi.
mariussimiuc eu nu as zice bai...as mesteca si pe gingii dar buba e ca am doar 6 dinti in fata...vorbesc de partea de sus....si restul maselelor sunt in fundul gurii...deci arat ca un ...si mai e si altceva la mine. acum nu sunt gravida...doar ca ma gansesc sa ne apucam de...
... si nu se stie cand raman, ce si cum...asa ca , in cel mai rau caz, termin dantura de pus...si sper sa nu dureze mai mult de 2 luni...sper si eu....si apoi, liber la bebe...oricum, ultimul cuvant il va avea doctorul meu ginecoloc. si vi vorbi si cu medicul stomatolog astazi, k am programare.
try ce sa zic....am tot citit si eu si m-am informat, si la aceeasi concluzie am ajuns. ca in principiu nu dauneaza anestezia locala dentara unei eventuale sarcini, si ca se pot folosi si produse speciale. oricum, asa cum am zis mai sus, doctorul ginecolog are ultimul cuvant aici. pt ca imi stie istoricul...tot...etc...am intreabt pt ca nu mai avem rabdare. sper sa imi dea un raspuns pozitiv de genul..."hai sa-l scoatem"
si teo al meu are tendinta de a picta si demonta. insa slava domnului are curtea cat vrea de mare..si mestereste pe acolo. am si eu cateva opere de arta pe pereti, dar la vara varuim, ca deh...daca o veni bebe2, sa aiba si el/ea unde sa picteze,nu?
azi dimineata am zis ca innebunesc pe drum, venind cu teo spre gradinita. m-au turbat toti mosii si babele mai ales,....ca de ce duc domne copilul la gradinita, ca e frig...de parca era in pielea goala... azi ca e frig, in alta zi ca e vant, in alta ca ploua, in alta ca e prea mic ca deh...nu le dadea vremea motive sa zica nimik..si uite tot asa... astia sunt si incuiati la cap..ca daca ei si-au crescut copii acasa, au pretentia sa facem toti la fel..off...pana se vor schimba mentalitatile si aici....mi se duc nepotii la gradinita.
a...si am uitat ... BUNA DIMINEATA SI O SAPTAMANA PLACUTA TUTUROR....
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

roserb spune:
Felis, sa dea Domnul sa fie Mihaita numai sanatos de acum incolo, si sa aveti parte numai de realizari, cum ne-ati obisnuit in ultima vreme. Va pupam cu drag.
O saptamana buna va dorim, la noi nimic nou pe frontul de vest.
Roxana&Co
POZE CU PITICII

ad_rianna spune:
buna ziulica de la cluj
ce de mesaje, eu nu le mai pot urmari. ca si felis am luat o scuuuurta pauza ca la mine e o "varza" clara plus ca mi s-a imbolnavit o colega de hepatita si eu suplinesc 2 persoane acum....e lunga povestea.
nu m-am abtinut insa sa nu intru si sa va salut. la gradinita e inspre bine la noi, m-au anuntat amandoi bucurosi nevoie mare ca nici joi si nici vineri tudor nu a mai plans la gradi. sa vedem azi cum a fost, dupa week end. cat despre micile lor rautati...cam fac cu schimbul, dar totusi parca bianca e mai rautza, si cu tudor si cu cei din jur, mai mult i-a intrat in vocabular "prostule" (nu conteaza fata sau baiat tot "prostule" este) si nu stiu ce sa ma fac cu ea. ma si imita mai nou, cand nu-i convine ceva imi intoarce spatele si-mi zice: "m-am supalat pe tine" si pleaca...si doar e e cea vinovata. mi-e frica sa nu devina obraznica si rasfatata. la gradi e foarte cumintica si deseneaza...nu mi-a venit sa cred ca mi-a desenat o "tetitza" cum ii zice ea la "fetitza"...bine, era o pocitanie dar arata a om . tudor are si el niste iesiri nervoase de ma sperie, tzipa si-i tasnesc efectiv lacrimile din ochi. ma panichez si nu stiu cum sa ma port atunci
si incet incet se apropie si sezonul petrecerilor ....eu am o mare dilema: de unde si ce jucarii sa le cumpar ca nu gasesc nimic ca lumea. bianca vrea "papusa cu carucior si patut"...hai ca asta poate mai gasesc dar lui tudor habar nu am ce sa-i iau: ii plac masinile dar pe cele teleghidate sau care fac zgomot le uraste pur si simplu. m-am gandit la un laptop din acela bilingv...dar nu stiu...voi la ce v-ati mai gandit. as fi vrut pt. tudor si un banc dintr-ala de reparatii dar in afara de quelle nu stiu de undec as putea lua. la cluj a inceput sezonul mall-urilor: s-a deschis polus iar saptamana viitoare se deschide si iulius mall, ma gandesc ca poate as gasi acolo ca in cluj sunt fooooarte putine magazine in care gasesti jucarii frumoase.
aaaaaa am uitat sa va spun ca si bianca a ajuns nu stiu cum la un ruj de-al maicamii si...a vopsit o masina de-a lui tudor!!! si ce incantata era de opera ei! culmea insa ca nu scriu pe pereti si lor le place mult sa deseneze sau sa scrie dar peretii au scapat. le-am liuat o groaza de caiete si 2 whiteboard-uri si probabil e mai interesant asa pt. ei. asta e un lucru bun la ei ca in rest...nu sunt dar, sunt doar nazdravani...sa zicem
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

andreap spune:
Salutare!
Felis,felicitari mamico!Ai reusit un lucru minunat cu Mihaita!Sper sa aveti parte numai de reusite de acum inainte.
Paxela,pupam fata frumoasa...e ca o printesa!
Onitza..deci....e cu fundita au ba???
Ad_rianna,va pupam si pe voi.Citesc de fiecare data cu placere nazdravaniile celor doi pui.
Noi in WE am fost la bunici.nimic deosebit....
mai..intrebare de baraj:credeti ca e posibil sa iasa testul negativ ptr.ca a fost prea aproape de momentul "Z"????Ca eu inca mai sper..deja a intarziat 2-3 zile.dar nu vreau sa-mi fac sperante..poate e altceva si eu sper degeaba
O saptamana buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

paxela spune:
andrea ,onita multa bafta poate deja sunteti colege la o noua odisee fara sa stiti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
mai..intrebare de baraj:credeti ca e posibil sa iasa testul negativ ptr.ca a fost prea aproape de momentul "Z"????Ca eu inca mai sper..deja a intarziat 2-3 zile.dar nu vreau sa-mi fac sperante..poate e altceva si eu sper degeaba
Da, la mine asa a fost la Mihnea, intai negativ, apoi , dupa inca vreo saptamana a iesit asa cum trebuie. Am dedus ca il facusem prea devreme.So, tinem pumnii.
Paxela, Delia e o frumoasa.Iar tu vrei sa zici ca mai ai rabdare si de tricotat? Felicitari, doamna!
Onitza, asa carevasazica, ne tii in suspans? Biineeeee....

Roxana&Co
POZE CU PITICII

andreap spune:
Roserb..da' nu indraznesc sa sper.
....mi-e si frica sa mai fac un test maine,ar fi 1 saptamana de la precedentul.Nu mai vreau sa fiu dezamagita..sunt cam dusa,stiu..
.Tot dau vina pe vreo raceala..altceva....
oricum multam de incurajare..am nevoie.
da' burtica de ce ma doare????
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

ochi_verzi spune:
va salutam si noi!
sunt tare obosita si am atatea de facut pt scoala de nu-mi vad capu'.
Ioana, Andreea sa dea Dumnezeu sa fie cu funditza de care va doriti
Mey, noi am fost la nunta, a fost foarte frumos si ne-am simtit bine...am pus si cateva poze nu-s foarte grozave dar voi pune curand si altele mai clare.
Diana 22.11.2004

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
bianca a ajuns nu stiu cum la un ruj de-al maicamii si...a vopsit o masina de-a lui tudor!!! si ce incantata era de opera ei! culmea insa ca nu scriu pe pereti si lor le place mult sa deseneze sau sa scrie dar peretii au scapat.
Robert si-a vopsit cu acuarele intr-o zi toate trenuletele,Thomas si prietenii. Asa a vazut el la desene,cum ii cade butoiul cu vopsea lui Thomas in cap.

Pupam gemanusii simpatici.

Miha

onitza spune:
Buna. Nu e cu fundita!!! se lasa asteptat(a) ...dar o las pe Andreap sa sparga gheata
.
Paul e bolnavior, tuseste rau, muci ca la balamuc, gat rosu, am chemat-o pe mama de la Moreni , care va sta cu el,cat sunt eu la sv, pana la 12.30 ...nu am ce sa fac, nu m-a lasat inima sa il duc asa la gradinita sa imbolnaveasca si pe altii...sper sa ii treaca intr-o saptamana.
Cu serviciul si eu ca si MIhaela, mult de munca, ma culc numai tz, si cu trezirile noaptea sunt agitata si in timpul zilei. Am invatat foarte multe, este o meserie tare frumoasa, plec la serviciu linistita si ma intorc la fel, pentru mine este o satisfactie.
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL