Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 7

FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
am reusit sa mai pun niste poze noi aici
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
pe ASTA n-o stiam

Felis si

mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Acuma mi-a venit si restul de mobila de bucatarie.
Nu mi-au montat-o pentru ca-i unul dintre mestteri internat in spital. Asa ca, Stau cu ea prin casa, dar macar m-am linistit ca n-am dat banii degeaba in avans.
Am o bucatarie exact cum mi-am dorit-o...albastra!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Miria.. sa o stapaniti sanatosi...

ONITZA... deci... este cu ochi????

Felis si

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Iris e rea rea rea... uneori chiar obraznica. Nus' de unde... ca de-abia de luni incepe cu gradi... nici nu stiu la ce sa ma astept pe urma...la mai bine?...la mai rau?
Agitata, mereu isi cauta ceva de lucru si e super plictisita de toate activitatile si jucariile de-acasa...sigur ca efectul este distructiv asupra lucrurilor din casa mamei...pereti, covoare, masutze...
Am o lista intreaga cu lucrari de renovare sau chiar de noi achizitii... fiindca mama face cu nervii ca-i distruge copilu' meu casa.
Este socata de temperamentul fetei, zice ca ea n-a mai vazut si nu s-a mai lovit de astfel de caracter.
Adevarul e ca si mie imi face destule prin casa... dar eu nu-s asa de disperata. trec mai repede cu vederea.
Dar e culmea pitica... atatea explicatii, atatea certuri cate a primit pentru diverse prostii si totusi le face...
Mai nou scrie cu rujuri si creioanele dermatografe. Sau picteaza direct cu pasta de dinti. Maaaare artista.
daca ar avea la indemana acuarele ar fi HORROR.
Sa vedeti cum "fura" efectiv rujul si-l ascunde la spate si fuge dupa o usa sau un colt sa-si execute lucrarile. uneori o vad la timp... dar de multe ori pierd momentul si iaca, opera de arta.
Mi-am cumparat o galeata de lavabila alba s-o am mereu in casa.
Vanish Carpet si Oxxy Power sunt deasemenea indispensabile.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Felis si

www.felis.ro

monica-elizabet spune:
vai paxelina daca n-aveam fetitza veneam sa o fur pe Deliutza
m-ati zapacit cu toaletele...(cand mai ai timp soro sa si tricotezi? fff frumushica si rochitza si botosheii, caciulitza la fel) dar cel mai mult imi place "modelul" Deliutza si pe ea si pe fratiorul ei frumushel si zapacit foc
Felis asa cand citesc la tine ce-ai facut cu mobila imi vine sa rad
...si noi am lipit toate colturile la mobila de cand s-a nascut ruxi am pus burete...colturile din silicon nu erau pentru ea...le-a smuls pe toate in 5 min...si le-a dat jos de atatea ori ca nu se mai lipeau...
concluzia mobila trebuie aruncata...dar o mai lasam putin sa mai creasca si apoi luam alta
nu de alta dar cine stie ce idei mai au intre timp
pe mihaitza
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

FELIS spune:
MONICA
In mod special, azi, va multumesc!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.felis.ro

monica-elizabet spune:
Sa fiti sanatosi Felis si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Asa ca m-a amanat pana dupa ce am nascut, acum astept sa vad daca este vreo problema cu alaptatul.
Mie stomatologul la care mergeam mi-a recomandat sa renunt,preventiv, si la pasta de dinti Paradontax,pe care o foloseam pe langa tratament.
Miha

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
simte ca i se pune lesa si numai Dumnezeu stie cum sunt ambitiosii si mandrii astia de nov-dec. 2004.
Asa patesc si eu cu Robert...cu cat stau mai mult cu gura pe el cu atat face parca in ciuda mea.Eu ca eu,ca l-am cetit

Miha

carmen spune:
Felis multa sanatate lui Mihai mai departe. sa va fie sanatos tun si sa va bucurati de el.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by try
simte ca i se pune lesa si numai Dumnezeu stie cum sunt ambitiosii si mandrii astia de nov-dec. 2004.
Asa patesc si eu cu Robert...cu cat stau mai mult cu gura pe el cu atat face parca in ciuda mea.Eu ca eu,ca l-am cetitsi nu ma mai stresez,dar sa vedeti ce face cu sotul...Asa ca am hotarat:intai fac educatie sotului si p-aia copilului...
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Am luat o scurta pauza de la declaratii

Felis si

www.felis.ro