Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 6

andreap spune:
'neata!
Danette,si Mariuca are momente de'furie'..bine,nu am ajuns la 'performanta' de a scrie pe pereti..cred ca o
,abia ne-am mutat!cat despre imaginatie..are destula.Si mai si minte...
Onitza,sa dea D-zeu sa fie cum vrei tu!
Miria,sanatate multa si..liniste.Stiu ca e frustrant,da' nu te poti lupta cu coruptia din Admin.Publica.O sa gasesti tu job-ul pe care-l meriti.cat despre BB...curaj!
Monica,pupam cei doi frumosi..ne e dor de voi
Mariuca a plecat de aseara la Pitesti cu Sebi,eu merg azi.Cat despre BB2,cred ca nici luna asta nu-i..adica 99%...mai ramane 1%speranta,ca de,asta moare ultima..
.Deja luni vb cu doctorul,sa vad ce naiba se intampla.Ceva trebuie sa fie in neregula ptr.ca am 'prestat' constiincios
.si-n ziua 7 si-n a 20-a,sai la mijloc...asta e!Sper numai sa se rezolve cu ceva tratament,ca altfel o sa ma vedeti bocind zilnic dupa BB2
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

paxela spune:
wow cate doritoare de bebe 2
sa va dea domnul sa fie cu ochisori cat mai repede, sa aiba funditele roz si bleo adecvate dorintelor, si in primul rand sa fie sanatosi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

anne-marry spune:
bunA FETELOR. nu am reusit sa intru pana acum pt ca nu a mers net-ul..am avut si de lucru. eu scriu de la servici.
doritoare de bebe2 sunt si eu dar am o intrebare....este absolut obligatoriu sa imi rezolv niste probleme legate d edantura. am cateva masele de pus si vreo 2 "reparatii"....dar nimik de extras. ce stiti? anestezia pe care o face la dentist....este contraindicata in sarcina. eu nu sunt inca gravida, dar as da steriletul joc, ca deja ceasul meu biologic tipa, urla, racneste la mine nu mai suna....si lucrarea la dinti va dura probabil vreo 2 luni. ei, daca am eu bafta aia chioara sa raman asa repede insarcinata, daca as da steriletul jos acum, si sa ma pomenesc ca tb sa fac si anestezie pt lucrare? azi am intrebat o denstista ...nu cea la care voi merge si al carei raspuns il voi lua de bun, ci o cunostinta ... si mi-a zis ca de scris nu scrie nicaieri ca este contraindicata anestezia in timpul sarcinii, dar ca in primale si in ultimele 3 luni de sarcina sa nu faci... extractii....cel putin eu asa am inteles, ca nici ea nu se exprima prea....bine. ca sa zic asa. voi ce stiti?
am sa pun si un subiect pe asteptand un ingeras.....
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

anne-marry spune:
nu mai este nimeni pe aici?
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

mariussimiuc spune:
Helau!
Anne-Marie,eu cand am ramas insarcinata cu bubulina eram in plina reconstructie de dantura. Dar am luat o pauza pana la anu.Asta e...Mestec si eu cu ce am...adica cu gingiile...
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
buna fetelor
va pe toate si va doresc un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

mikimi spune:
AnneMarry eu am probleme cu gingiile, se pare ca sunt predispusa la paradontoza si pentru ca nu se rezolva cu un simplu detrartraj doctorita mi-a recomandat un tratament mai serios cu niscaiva injectii si nu mai stiu ce minuni.Si unele dintre ele necesitau si anestezie.Mi-a spus ca nu este dovedita interactiunea anesteziei cu dezvoltarea lui bb, insa ea nu-mi va face pt ca daca ar fi orice problema cu bb sa nu existe suspiciunea ca asta este cauza.Asa ca m-a amanat pana dupa ce am nascut, acum astept sa vad daca este vreo problema cu alaptatul.
Sanatate si mai intreaba.
W-end fain , Monique e tot timpul cu un pas inainte cu urarile, eu o sa dispar ca-mi face u/p la computer.
Va pup
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

try spune:
legat de anestezii in sarcina, aici exista anestzice speciale care nu sunt daunatoare, de fapt cam in majoritatea cabinetelor dentare acu mse fac anestezii sigure ca sa zic asa, nu stiu prea bine cum e in Ro, dar orcum, daca la alte capitole nu sunt diferente mari intre ro si Ca, la capitolul asta spun cu mana pe inima ca stomatologia e mult in urma. Au tot felu dle materiale si alte asemenea, aici se lucreaza numai cu anestezie (nu se face economie ) ca sa fie si pacientul relaxat si sa-si faca treaba ca lumea si dr. O plomba e inlocuita in aceeasi zi, nu te cheama 5 seditne ca sa-t itrateze un dinte. etc
Hai -o iau pe aratura, fata intrebase de anestezii si eu ii dau inainte cu pupezele mele.
Dana, stii la ce m-am gandit citindu-ti mesaju ldespre Iris si nebuniile ei, si stiind cat de exigenta e si mama ta legat de comportamentul ei? Copilul asta al tau nu face altceva decat sa fie admonestat permanent cu ce nu trebuie sa faca, ii e pus pe tapet mereu ca nu a facut bine facand ce-a facut, cu alte cuvinte nu e bine mai nimic din ce face. Departe de mine gandul de a stii cum o trateaza sau cum ii vorbeste mama ta, dar intuiesc tipul de educatie exigenta pe care-l crede mama ta potrivit pt ea. Si probabil ca nici tu nu eziti sa-i faci observatii (bine, ar fi si culmea sa nu-i faci observatie cand scrie pe pereti). Dar ma gandesc la ea si incerc sa inteleg in ce climat se scalda si cred ca nu-i e usor. Si ma gandesc ca aceste comportamente nedorite, in loc sa dispara, ele se accentueza tocmai pt ca ea se simte ingradita, simte ca i se pune lesa si numai Dumnezeu stie cum sunt ambitiosii si mandrii astia de nov-dec. 2004. T usti ica eu m-am tot vaitat de comportamentul lui alex si tot ce pot sa-ti spun e ca cu cat ne inversunam mai tare sa-l aducem cu botu' pe labe, cu atat si el e mai potrivnic, mai putin ascultator si o tine din prostioara in prostioara.
Alex, ptiu sa nu-l deochi, sa stii ca s-a cumintit destul de la un timp incoace, nu mai tipa de nervi, ci numa ii njoaca lui prin casa tipa de ne surzeste urechile (e clar in natura lui sa vorbeasca tare, sa fie zgomotos, sa strige ca pe ulita satului cat il tin plamanii) si-n mare parte e ca n-am mai avut timp sa stam cu gura pe el. Sotu lvad c-a devenit mai constient de 2 ori ca mine de treaba asta si mereu im ispune sa nu mai vorbesc asa rastit cu el, sa nu-l mai iau tare si sa incercam sa fim un pic mai calmi si mai pozitivi in abordarea lu isi si el ne va rspunde pe masura. Si adevaru leste ca alex acum, dandu-si mai bine drumul la exprimare, acum cand ma surpind tipand la el im ispune "mami, nu vorbesti!" adica sa tac si sa nu mai vorbesc asa ca-l tulbura tonul meu. Ieri m-a miscat tare mutl cand i idadeam sa manance si in nerabdarea mea sa-l vad odata terminat i-am zis hai mama odata ca ma prinde noaptea si am avut tonul mai ridicat, iar el, care era in lumea lui de uitare (ca de-aia nici nu era atent la lingura mea intinsa cu ciorba), s-a intors usor incruntat/dojenitor oarecum la mine si mi-a zis, mami nu vorbesti si mi-a pus mana lui pe piept ca si cand ar fi vrut sa ma opreasca de la ceva.
Dar stiu cum e, si eu imi pierd rabdarea, si eu as vrea sa fie mai intelegator (desi pt varsta lui e foarte normal), si eu stiu c-ar trebui sa am mai multa rabdare si intelegere, tactica si calm, dar... in valtoarea momentelor, obosita dupa n sculari peste noapte cu adrian si nervoasa pe soferu' de autobuz ca desi sunt 10 grade afara el tot da drumul la aerul conditionat de-i mai frig in autobuz ca afara etc. uite ca nu mai stau sa-mi mai gasesc cuvintele si sa-mi pun ordine printre nervi, ci dau drumul la ce imi vine pe moment.
Daca vezi unele mamici pe aici cu ce calm isi trateaza odraslele zici ca au ceva defect din nastere la cap. Le admir pt performanta si totdata le urasc pentru ca ele se situeaza atata de departe fatza norma mea zilnica de frustrari, suparari si nervi.
Dar una peste alta, imi iubesc copii la nebunie si sper sa nu ajunga sa ma judece aspru si sa ma inteleaga pe alocuri cand or ajunge si ei adulti si parinti.
Sa va zic ca adrian face niste performante in vorbire de nu-mi vine sa cred. Pe langa ca zice tata si papa, de curand a inceput sa spuna data (gata), haide (mi-e greu sa reproduc cum spune el) si alex (spune aes care se aude mai mult ca un as). Prima data tot ziceam ca-s intamplari ce spune el acolo, dar ne-am convins in timp ca el chiar se chinuie sa spuna ceva acolo. Bine, e departe de pronuntia copii nostri mai mari, insa el vrea sa reproduca si asta ma uimeste, la alex n-am vazut acest imbold atat de devreme.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

paxela spune:
ce liniste astazi pe aici, unde umblati fetelor?
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

paxela spune:
am reusit sa mai pun niste poze noi aici