Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, ganduri negre am si eu.

Degeaba rad de sotul meu, ca sincera sa fiu, de cand o am pe fata, mi s-a dezvotat entimentul mortii.

La inceput si chiar si acuma imi este frica pentru fata. Uneori, plecamdin camera in care stateam si ma duceam pe marginea patutului sa vad cum respira. Candera mica dormea asa de linistit de nu-i simteam respiratia si ca sa n-o trezesc ii puneam la nas o oglinjoara.

Acuma, ma gandesc la fel si fel de lucruri. de multe ori fara voia mea. Si noaptea ma trezesc transpirata, ca daca i se intampla si ei.

Deasta am si zis in mesajele anterioare ca am devenit foarte sensibila de cand o am si nu stiu nici eu ce ma poate atinge si face sa sufar.

Apoi, imi este teama cu noi. De multe ori ma simt foarte obosita si sleita de puteri. Sotul meu este mai "crutat", dar la el intervine varsta ca nu mai este deloc tanar chiar daca toti ii dau 35 de ani.

Si uite, cum imi trec zilele, de la o frica la alta.

Si cum omul are in el ceva masochist, ma mai gandesc si la al doilea.

Pai, cine sa ma mai creada ca mi-e greu!?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

gata fetelor citind mesajul lui Andra mi-am destupat creierasii;
da sa stiti ca este o chestie f. seriaosa, dar nu stiu daca aici se poate face asa ceva; nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, caci cred ca o iau razna mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

"Pai, cine sa ma mai creada ca mi-e greu!?"

Eu, Cristina!!!; eu te cred, ptr. ca tot la fel sunt si eu!!!

Mergi la inceput

TRY - Pai, la asta ne gandeam si noi, care nu avem pe nimeni aici.
Ca daca am muri, poate parea aiurea, dar ... se mai intampla (vedeti ca rad verde, nu-i rasul meu), sa nu-mi creasca statul copiii,iar banii si casa sa ajunga pe cine stie ce maini.

Si noi tot la nasi ne-am gandit. Si ai nostrii au 2 copii, dar sunt oameni destul de avuti si in plus sunt credinciosi. Adica, si daca vor face diferenta inevitabila intre ai lor si ai mei, nu vor si neomenosi.

Hai, ca ma ia cu frig cand vorbesc despre asta.

Mergi la inceput

IONELA - Tutorele vine din latina si inseamna "indrumator".
Noi il folosim cu sensul de persoana autorizata sa exercite dreptul de tutela.
Adica, in cazul disparitiei ambilor parinti sa poata sa aiba grija de educatia, averea copilului orfan. Sa-i apere interesele. Sa fie ca un "parinte vitreg".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu-mi vine sa cred ce s-a mai scris astazi, ca in vremurile bune , mai lipsea Fulgu cu cate o perla ca in rest a facuut multa lume prezenta.

Nu stiu de ce am bazait toata viata dupa frati, dar se pare ca dorinta mi s-a indeplinit si am foarte multe surori virtuale pe si sunt un minunat.
Mihaela, fetita de spui este parca verisoara primara. In cazul meu relatia cu verisoara s-a racit tare mult dupa ce s-au nascut fratii ei. Ea nu mai era interesata de mine de vreme ce avea companie acasa. Cred ca de aici a si inceput dorinta mea de sora pentru ca am pierdut-o. Am crescut impreuna pana la 7 ani, la gradinita in aceeasi grupa iar cand am ajuns la acelasi liceu doar ca ne mai salutam. Divergente au fost si din familii. Ea era preferata bunicei comune, ii semana izbitor si nu se ferea sa spuna ce pofte ii face si ce cadouri ii cumpara din pensia ei amarata. Mai si spunea ca de exemplu i-a luat cercei si lantisor de aur si ca mie nu imi ia ca au parinti bani. Si la liceu a fost si putina invidie ca eu am intrat printre primii si la fel am terminat. Iar ruptura finala a fost de la un baiat pe care l-am cunoscut in acelasi timp la nunta nasilor mei de cununie si caruia i-a placut de mine. Ea nu mi-a reprosat nimic dar mama ei a inceput sa spuna ca-i normal ca baiatul a preferat una de la oras ca sunt mai "panarame" , chestie care i-a deranjat si pe parintii mei tare mult pentru ca de data asta toata familia a fost prezenta si stia ca nu am facut nimic gresit. Acum ca este si ea mama si poate sa judece ce s-a intamplat cred ca ii pare rau si si-a dat seama ca i-am dorit mereu binele si am ajutat-o cat am putut. De aceea cred ca altfel ar fi fost relatia noastra daca ne-am fi vazut "mai rarut ca-i mai dragutz" pentru ca asa ne-am impiedicat una de alta intr-un oras mic.
Bitsone, te cred in stare, fa calcule din timp sa iasa fetita!
Dama, ma bucur ca esti optimista, chiar ca mai ai putin. Ce preferi scorpion sau sagetator ? Cum ne dai si noua de stire cand nasti?
Miria, nu mi-a rasarit ideea cu tutore pana nu am auzit o colega ca au facut acte la avocat pentru ca vroia tutori nasii copiilor nu bunicii pentru ca sunt mai in varsta si au considerat ca nu se pot baza pe ei. Cat despre frica de moarte, eu nu am uitat faza de la Malaga sau cea cu albastrul de metilen , ba chiar in Bucuresti si-a scapat piciorul cand am iesit din metrou intre metrou si peron si am vazut negru in fata ochilor. O tineam bine de mana dar secunda aia a fost tare grea cu toate ca un baiat care vroia sa intre a prins-o de mana cealalta. Ca sa nu mai pun la socoteala cat sunt de stresata ca o iau in avion cu mine.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Inainte sa merg la nani, am trcut sa va urez "somn usor!".

Ca atat am dezbatut astazi problemele ce ar putea aparea cu noi sau copiii, de cine stie, poate aveti cosmaruri.

Hai, nani si ingerasii sa va sarute pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

macar virtual ma pot muta nu?

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata!hi hi hi se pare ca am dormit bine fara sa am cosmare.m-a trezit fii-miu la 7 sa-mi spuna ca e ziua afara si sa mergem la Toys'a'Rus sa cumparam bicicleta.mi-a fost atat de drag de el,la cum asteapta el sa fie ziua lui si sa-i cumparam bicicleta incat l-am pupacit si ne-am harjonit in pat inca 30 min.cica astazi nu vrea sa mearga la camin"viau sa stau cu mami sa ne jucam afara!"stiti ca nu-l duc!

Try adevarul e ca asa e sunt cam cu drobul cu sare.aseara inainte de a ma culca m-am dus la barbata-miu si l-am intrebat de ce ii e lui frica ,iar dupa ce mi-a spus varianta lui mi-am dat seama ca suntem absolut normali.dragostea imensa pe care le-o purtam micutilor ne face sa gandim inevitabil si la pericolele care i-ar putea paste.

Miria cam e adevarata chestia cu opozivitatea la copii.la Ken nu am stiut cum e sa dormi o noapte cap coada pana la varsta de 1 an,Amon doarme dus de la 20.30 pana dim la 9.daca Ken mi-a facut si-mi face mofturi la mancare Amon este total opus:mananca orice.la Ken am luat 25 kg iar la Amon doar 15,6kg.Ken la 6 luni a inceput sa zica baba si papa iar Amon nu zice nimic(a spus vreo 2 sapt mama-doar cand plangea).Ken a mers de-a busilea la 6luni si 3 sapt,Amon la 5 luni. mi se pare Amon mult mai dezvoltat d.p.v motric decat Ken.
de iubit ii iubesc la fel dar totusi Ken a fost cel care mi-a dezvoltat iubirea de mama de aceea sentimentele sunt mai puternice,amintirile mult mai profunde.

Ionela multumim mult!sper din tot sufletul sa vina soarele si pe strada voastra cat mai repede.

Onitza pupam tanara invataoare si iti uram spor la treaba daca vrei sa vina bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai..da' ce harnice sunteti seara!Off..las' ca-mi iau eu calculator acasa,sa pot tine ritmul cu voi.
Multumesc din nou pentru felicitari!Acu',nebuna cum sunt,ma gandesc numai la prostii....sa merg la dt.sa-mi confirme 100% sarcina.Simptome am inceput sa am,sanii ma cam dor si mai ales seara ma apuca greata.Nu rau,dar am niste stari mai nasoale..a....si somnul.Daca de obicei ma culcam dupa 12 noaptea,acum la 10 maxim mooor de somn.Si trula de Mariuca nu doarme neam pana pe la 11-11.30.Indiferent cat doarme la pranz!
Dama,da..suntem in 'grupul' celor cu hep...tu B eu C.In mai mi-am facut analiza de determinare cantitativa a virusului,a iesit nedetectabil.O voi mai face iar in 2-3 luni....desi costa cam 150Euro..sper sa fie bine.Sarcina usoara in continuare..mai ai putin.
Try,sper ca sora/fratele Mariucai sa nu mai fie 'galagia'.Am imbatranit....vreau linsite
Fetelor si eu am momente de 'frica' referitoare la viitor.De cand s-a nascut fata sunt mult mai prudenta in tot ce fac.mereu ma gandesc sa nu se intample ceva cu noi,parintii.Desi avem parinti inca tineri,vreau sa-mi vad copilu' mare,sa joc la nunta ei.mai ales daca plecam cu masina,imi imaginez tot felul de scenarii..si intre timp ma rog la D-zeu sa ne fereasca de toate relele.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput