Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 18

miria_cristina spune:
Deci sunt diferente intre primii doi, ca eu credeam ca-i legenda.
Mai, legat de paranoia sotilor si de spiritul lor "optimist", haideti sa va zic de sotul meu ... care s-a gandit la ce ... tutori am putea lasa fata daca .... intelegeti voi, am pati ceva amandoi.
Ee?! Hai, ca la asta, ai vostri, nu s-au gandit!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

miria_cristina spune:
MONICUTO - Ti-ai schimbat tara? Ca eu acum vazui
.

ochi_verzi spune:
Miria si ne lasi asa in suspans...pe cine a ales tutori?
Monica, acu' am vazut si eu ca ai ajuns in Brazilia...
Mihai se gandeste mai putin la viitor, eu deja stiu ce educatoare, invatatoare si diriginta va avea Diana, ma gandesc si mai departe dar, o voi lasa pe ea sa-si aleaga cariera...
Diana 22.11.2004

paxela spune:
cristina , la noi diferentele au fost clare si inca sunt
30 kg la silviu, 12 la delia in sarcina la acelasi regim de viata desi la delia a trebuit sa fiu cuminte sa nu car sa nu ridic sa nu fac efort, la silviu am si condus pamna in ultima sapt
silviu de la 2 luni a dormit taoat noaptea, delia nici acum
silviu nu a mancat nimic delia papa orice( e nu chiar dar oricum)
silviu nu dormea cu noi nici transat, daca eram 1 noapte undeva si nu aveam 2 paturi, trebuia intre noi si el sa infasor o patura sau sa pun perne sa nu ne simta ca nu dormea, delia ar dormi doar in brate, nu doarme decat plimbata , de tacsusi doar pe mana lui stanga( daca ati pomenit asa ceva, de mica o tinea pe stanga ca ii era mai comod iar acum nu mai are de ales)
silviu poti da gauri langa el ca nu se scoala, imaginativa ca dorm in aceiasi camera delia are 2-3 sculari pe noapte si pana o linistesc maraie destul iar el habar nare, in schim ea daca scap un oftat se scoala, daca trec prin camera se scoala, desi a fost obisnuita la fel cu tv cu galagie
si ar mai fi, mai greu este sa gasesc ceva la care sa semene, asta chiar ar fi o provocare
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

miria_cristina spune:
Acuma ca imi confirmati nici nu stiu cum ar putea sa fie urmatorul. Ca fii-mea e si cuminte, dar si zglubilitica.
Cand era mica de tot, era cumintica, totusi.
Ar insemna ca urmatorul sa ma toace incetisor si sigur.
Da, mai, barbata-miu s-a gandit la tutori.

onitza spune:
PAXELA scuze, am ras in hohote, povestesti tare frumos despre cele doua comori!
MIRIA sa lesin de ras si la tine cu sotul chitit sa isi caute tutore!
Si PAul la fel a fost cand era mic, si cuminte dar si zbatacel, avea perioade, chiar nu as putea sa imi dau seama cum ar fi al doilea, cred ca mai energic si mancacios
M-a terminat de oboseala PAul, desi este pe antibiotic, parca e din ce in ce mai rau cu tusea, nu-mi place deloc cum evolueaza raceala, sunt ingrijorata; am fost la doctor cu el, am hotarat sa il dau pe antibiotic ca sa nu avansam cu boala , dar nu am facut alegerea potrivita, tuseste si mai rau si culmea, mucii sunt doar albi...in halul in care e, probabil ca cei verzi sunt in gat si ma oftic de numai pot!!! cu ce sa ii mai dau?????? deocamdata ia antibiotic Cefaclor, Eurespal, Vit C, Marimer, vibrocil, sirop din muguri de brad, cam atat.
Ce sa ii mai dau pt tuse, muci???? la voi ce a avut efect?????
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

ionela roxana spune:
Mihaela am primit mesajul; esti mamica puternica, si cineva acolo sus are grija de tine; usor nu ti-a fost, dar cu ajutorul sotului si a familiei ai putut trece prin situatie cat de cat, si uite ce minune de fatuca ai; eu una recunosc ca nu cred ca as putea face situatiei, de aceea uneori imi este ata de teama de viitor, incat uneori sunt atat de speriat incat nu pot dormii si efectiv nu-mi pot gasi linistea cu nici un chip; este greu sa ti sa spuna ceea ce trebuie sa faci, dar poate gasesti totusi taria sa te mai gandesti inca o data la o eventula sarcina, pentru Diana, si sunt sigura ca de acolo de sus ingerasul lui Raluca va va veghea!!!
Octavia si eu am vazut cazul de la tv si m-a socat de-a dreptul; nu cu siguranta nu esti singura persoana caruia ii trec prin minte lucruri rele; mie una imi este teama de orice, si ma gandesc la orice tampenie, mai ales ca in ultimul timp am devenit si mai paranoica; stiu ca este normal ca o mama sa fie asa, dar parca uneori nu ma pot suferii pe mine insumi de fricoasa ce sunt; acum imi inteleg mama, care la randul ei saraca a trecut prii mii si mii de stari sufletesti, si-mi spune "numai mama sa nu fii"
felicitari ptr Kenzo, cu postul de la gradi, si mai alesptr gandul bun de a-l avea si pe-al treilea bebe!!!; pai esti o curajoasa mamico;
si eu uneori imi doresc dar stiu ca numai in vis se poate realiza aca ceva, practic este imposibil, din punct de vedere material(mai ales acum) nici nu se poate concepe asa ceva, cat si la faptul ca nu m-ar ajuta nimeni; si mie imi este drag cum se joaca ale mele cucuiete impreuna de-mi vine sa le mananc uneori de drage ce-mi sunt; credema ca uneori le pupacesc si le imbratisez de-ai crede ca sunt dusa, si-asa imi spune sotul ca prea le caut in cornite prea mult, dar asa imi vine uneori sa le sufoc strangandule in brate, de saracele cred ca sunt dusa uneori si se uita ciudat la mine; si mai ales uneori imi dau lacrimile instantaneu cand Arisa ma strange la pieptul ei micut si-mi spune "mamai ce te iubesc eu pe tine" , si cum ma pupa, chiar daca cu 5 minutene harjonim, este atat de mamosa uneori incat imi vine sa bocesc cu ea in brate, si nu stiu de ce; e` clar ca de la un timp sunt niste sentimente f. puternice in sufletul meu care in fiecare momenteduc lupte crancene intre ele, si efectiv uneori nu stiu cum sa ma eliberez de ele si ma podesc lacrimile, si asta mai ales cand ma gandesc ca Arisa va merge la scoala, ca a crescut, ca doamne sa nu i se intample ceva rau pe undeva; am devanit f. nervoasa de la un timp, si mai ales are ea o vorba care efectiv pe mine una ma pune pe butuci rau de tot "mami eu am crescut mare, ce rau imi pare ca nu mai sunt mica, dar sa stii mami ca eu tot fetita ta mica raman chiar si la 50ani"; poate este o tampenie, dar efectiv pe mine ma podesc imediat lacrimile, ca sotul meu rade de mine ca parca as fi o miarta, ca plang ca o fraiera din orice
miria eu nu m-am "umflat" la nici o sarcina; la fiecare am luat c-am 10kg, dupa care le-am dat jos imediat shiar si mai mult, dar cred ca depinde de organism;
iar opusul dintre copii, da la mine se adevereste perfect; Emily pana in momentul de fata este total invers decat Arisa; adica daca pe Arisa pana la 3 ani mi-a stia jumatate de orasel, de Emily inca nu a auzit nimeni; daca la Arisa cand ieseam afara in parc toata lumea facea mutre numai cand ma vedea cu ea, la Emily n-am nici cel mai mic stres ca merg in parc intre oameni; daca cu Arisa nu pteam cumpara nici o paine decat legata cu ea de carucior, cu Emily pot vizita o suta de magazine nu-i bai ca ei ii face placere; daca la Arisa mai aveam putin sii facem haine din tabla, scut sau cum s-o mai numi, sa fie purtabil chiar si in casa ptr. ca topaia ziceai ca-i pusa pe arcuri si avea numai cucuie, caci se lovea ba de colturile mesei, ba de perete, picioarele parca ii erau legate, caci tot timpul se impiedica si cadea de avea numai rani in genunchi, ba buza sparta, ba julituri pe ochi, la Emily n-am avut pana acum acest stres; Arisa nu a dormit in patut, lui Emily ii place la nebunie; la Arisa trebuia sa ma plimb cu strachina dupa ia 2 ore, sa nu moare de foame, la Emily este mai relax, ca mananca singurica; la Arisa daca nu-i dadeai mancare nu era bai, la Emily te stie toata lumea daca ii este foame; lui Arisa nu i-a placut apa la inceput, adorand ceaiul verde, dar Emily fara apa nu poate trai, lasa orice suc si chiar laptele ptr. apa;
sunt ffff. multe diferente intre ele, pe care eu una le stiu pe de rost, si chiar si cei din afara le observa, si imi spune lumea ca sunt o norocoasa, ca daca la Arisa eram tot un stres, la Emily sunt atat de relaxata de nu ma recunosti; dar una peste alta oricum ar fi al doilea sau al treilea tot al tau este si nu poti decat sa-l iubesti la fel ca pe primul; oricum eu diferente in iubire nu pot face!!!
Andra asa este sotul cu Arisa, uneori este mai rau decat o mama, zici ca este cu drobul de sare; acum i-a mai aparut o ideie in creierasi, ca cica Arisa s-a lovit prea des la cap, si-a avut prea multe cucuie si ca trebuie sa-i facem neaparat un control, ca uneori ii fffff. obraznica si ca sigur ii de la cucuiele alea de cand era mica
Andra, mey chestia cu link-ul deste nasterile filmate, si ca americancele ar fi nespalate este o adevarata prostie; probabil a spus-o cineva care nu-si inchipuie ca orice femeie este c-am in aceasi postura cand nastere, si indiferent de natie in momentele acelea(daca nasti natural vorbind), tu insusi te crezi o nespalata; eu una nu fac nici o diferenta intre natii, femia este femeie si este aceasi in momentele acelea, ptr. ca data acele persoane ar vedea tot, cum se desfasoara momentul nasterii naturale, si cum iese efectiv bebe ar fugi de-ar manca pamantul;
mie una mi-ar place sa experimentez nasterea in apa, dar sa am si un sprijin moral, sotul, care cred ca daca ar vedea tot ar naste si el o data cu mine
dama frumoasa burtica, frumoasa mamica(putin umflata???), si dulce baiat; hai ca mai este putin si te intalnesti cu puiutu de om, si pe urma o sa tanjesti dupa burtik; hai inca putintica rabdarica
; esti curajoasa daca vrei nastere naturala dupa o cezariana

onitza spune:
BITS, recunosc , eu am avut o data ganduri negre cu Paul, tot asa, am aflat de o tragedie in vecini, cu un baietel de 2 ani care a picat de la et 5 si s-a facut praf pana jos; totul s-a intamplat sub ochii mamei care nu a apucat sa il prinda de piciorushe la timp!
In ziua aceea, am plans si imi imaginam tot felul de scenarii dubioase si tragice, ca nu as putea trai fara PAul , ganduri negre.....il tot bat pe MIhai la cap sa punem niste piedici la geamuri sus, ca sa nu cumva sa se catere Paul pe tocul geamului....cred ca tot eu o sa iau masuri...
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

try spune:
Miria, noi amandoi ne-am gandit la tutori sa stii. Si ma tot munceste un gand sa ne facem testament si sa scriu in el cine va avea grija de copii in caz de Doamne fereste. pt noi cel putin, care suntem fara nici un fel de rude intr-o tara asa departe de casa, nu e un lucru anormal.
daca maine murim eu copiii nu vreau s-ajunga in Ro sa fie crescuti de bunici. Vreau sa rmaan aici. Asta e si unul din motivele pt care am ales alti nasi pt adrian (primul a fost faptul ca nasa lui alex a ramas gravida la 3 luni jumate dupa mine si a nascut cu putin timp inaintea botezului si nu a putut veni), am zis ca daca s-o intampla ceva cu noi, sa nu fie greu pt cineva sa ia in crestere 2 copii (mai ales ca fiecare din nasi au si ei cate doi copiii la randul lor).
Daca ti-e indiferent pe mana cui incap copiii tai daca e sa mori maine, atunci poate parea aiurea sa te gandesti la asta sau cand copiii revin unuia din bunici (asa cum e de cele mai multe ori) si asta e si ceea ce vrei tu, da, nu vad necesar sa te gandesti.
Dr eu una stiu ca daca maine as muri soacra-mea s-ar face prieten si cu dracu' ca sa-i revina ei copiii, ori eu nu vreau asta.
E un soi de asigurare de viata pt copiii tai. Asa cum ne facem si asigurari de viata in caz ca unul din noi da coltul mai devreme. Important e sa nu-ti lasi consoarta inglodata in datorii, cu un singur salariu, imprumut pt casa de platit pe 25 de ani, plus cheltuieli crestere si de educatie (numai cheltuielile de educatie te costa in medie cca 167.000$/copil aici). O asigurare de viata ramasa de pe urma ta ar trebui sa acopere un minim de cheltuieli (4-500.000$ in cazul nostru) astfel incat familia ta sa nu mai sufere si dpdv financiar, destul ca sufera in plan afectiv.
eu una prefer sa paltesc lunar o suma de pana mor, decat sa-mi pun familia in dificultate. Asigurarea de viata ce-o faci pe numele tau e de fapt ca sa-i protejezi pe ceilalti membri ai familiei tale.
Eu una nu consider nepotrivit sa te gandesti sa alegi tutori pt. copilul tau.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

ionela roxana spune:
mai fetelor, ori eu is dusa, ori am uita eu romana; ce inseamna "tutore"???
onitza sanatate lui Paul
Aime da un semn de viata!
Cici cu printesele voi ce face-ti???
Monica ce cauti in Brazil???