Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata fetelor
Andrea mai asteapta un pic cu dr , sa nu te bage mai rau in ceata, mai bine mai stai un pic si mergi sa vezii o inimioara, dacat sa te grabesti si sa pleci la fel de nelamurita
lasa grijile in special ca simptomele sunt

pe mine ma dispera fimea, apropo de diferente intre copii, a reusit iarasi sa raceaca, de data asta am luat-o toti , ei tuse si muci, eu muci si tacsu amigdaliata purulenta, cu febra frisoane si tot tacamul
tacsu deja e bine, silviu isi revine si el, eu sunt la fel iar domnisoara cred ca se ambitioneaza sa incalce regula fara antibiotic, nu i trece de loc,nu pot sub nici o forma sa ii dau medicamentele, cu chiu cu vai din 2 siringi de nurofen daca ii raman 2,5 ml in gura e mult, nici in cweai sau lapte nu ia, am incercat si dalea de se fac sirop cu gust de portocala ea nu si nu, iam pus in lapte, in piure parca are detector, si nu sunt rele la gust fimiu lear lua cu sticla
nici macar in somn cu bibele nu reusesc sa o pacalesc
imaginativa ca ma chinui sa ii dau cela 2 pic de vigantol, face gargara cu ele, si scuipa si matele din ea, fierul la fel am renuntat la sirop, 5 ml era enorm am trecut la pic, 4 5 piche he he pai asa usor, nuu am patat toate babetelele bluzitele etc, nici bagate pe gat si tinuta de nas sa inghita nuuuu , a reusit ea sa scuipe vaccinul dr care era experta,
nu mai stiu ce sa ii fac si cum so pacalesc, si evident ca daca nu i le dau ca la carte degeaba ma chinui, si ea in loc sa isi revina se face mai rau
heeelppppppp

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata!

PAXELA - Mie doctora, la inceput, ma sfatuia sa-i dau fetei, cand nu vroia sa inghita, picaturile tinand-o de nas. Ca sa-i stimulez inghitirea.
Dar n-a fost nevoie.

ONITZA - Eu pentru muci i-am dat Damianei acuma cand i-a fost rau: picaturi cu vit.C direct in nas si am cumparat si am primit pe ultima suta de metri Colargol. Nu l-am folosit, dar mi-au zis ca ar face minuni.

Am mai cumparat un spray de la Aloe care are multe intrebuintari si chiar e evicient, ca am apucat sa-l folosesc pentru unele.

Sanatate!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. Scriu si eu repede ca apoi tre' iar s-o iau la picior...iar bananai prin oras dupa diverse.

Intai de toate, multumesc tuturor pt incurajari si aprecieri. si ca sa raspund si eu in oarece masura intrebarii Miriei legat de umflatul in sarcina, eu una am avut parte de sarcini relativ identice...adica la David am luat 13kg pana la final si daca la sarcina asta pana acum la 35 sapt am luat 10kg, inseamna ca pana la sfarsit tot cam la 13-14kg voi ajunge. Daca am timp o sa caut o poza din ultima perioada de sarcina cu David si una de acum sa exemplific. Dar diferentele intre ei se vad deja : pe David l-am perceput mai devreme, dar a fost mai finut in miscari, bebe2 a miscat mai tarziu, dar imi face burta naveta spatiala. De vreo 3 zile impinge tare si in col de am senzatia ca mai are un pic si iese, asa ma inteapa. Deci ma pregatesc deja sufleteste pt un bebe urlator si zbuciumat, spre deosebire de David care a fost un bebe exemplar pana la vreo 2 ani.

Bitsulina, DPN e 20 nov, deci foarte aproape de ziua lui David si prin urmare daca se naste la timp va fi cu siguranta tot scorpion…dar nici nu am preferinte de zodie, sanatosi sa fie. Numele e surpriza…de fapt inca mai ducem tratative, ca nu prea reusim sa cadem de comun acord. David nu stiu cat pricepe el ca din burta lui mama va veni un bebe, dar ce stiu e ca atunci cand vede cate un bebe mic, il pupaceste de-l albeste…sper sa se poarte la fel si cu fratiorul lui.

Paxela, parca povestesti de David…pt ca mi-a facut bronsita saptamana trrecuta, dr ne-a dat antibiotic si nu va spun cu ce chin i-am facut tratamentul, nu voia deloc sa deschida gura, puteam noi sa-i promitem si luna de pe cer …si doar astea toate pt copii mici sunt dulci si cu tot felul de arome, dard eh… Sanatate multa Deliutei si voua asemenea. La fel si lui Paul.

Andreap, fruntea sus, totul o sa fie bine si analizele vor fin asa cum trebuie.

Cat priveste gandurile negre ca se poate intampla ceva tragic cu copiii sau cu noi, eu incerc sa le evit, chiard aca uneori mai apar. Sotul nici nu ma lasa macar sa deschid vreodata discutii din astea, atat e de optimist (lucru pt care ii multumesc, caci eu sunt un pic mai paranoia).

Acum va pupic si incerc sa mai dau cate un semn pana nasc

PS. Otilia, chiar nu stiu cum sa va dau de veste ca nu am nr de mobil de la nici una din voi pe care sa las macar un mesaj. Dar gasesc eu o cale .

35+ & David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Fetelor, cele care aveti 2 cupii, este adevarat ca al doilea este opus primului?

Adica, daca primul a fost cuminte, neaparat al doilea trebuie sa fie zgomotos si invers.
Sau daca la primul nu te-ai umflat in sarcina te umfli la al doilea?

Ziceti-mi si mie!

Ai mei au fost amandoi cumintei mici . In prima luna Bianca e drept ca a fost mai zgomotoasa (adica avea niste plamani cand plangea....), Mihnea mai mult chitaia.
De umflat, de asemenea, la Bianca am luat 11 kg, la Mihnea 10, deci cam pe acolo.
Pe de alta parte Mihnea are o fire mai domoala, spre deosebire de Bianca,care e apriga rau.
Vad ca te pregatesti intens, iti faci temele

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Deci sunt diferente intre primii doi, ca eu credeam ca-i legenda.

Mai, legat de paranoia sotilor si de spiritul lor "optimist", haideti sa va zic de sotul meu ... care s-a gandit la ce ... tutori am putea lasa fata daca .... intelegeti voi, am pati ceva amandoi.

Ee?! Hai, ca la asta, ai vostri, nu s-au gandit!

Mai, sunteti de groaza!.
Si mie imi mai trec uneori tampenii prin cap, dar destul de rar, recunosc. Cred ca daca traim mereu cu spaima asta in suflet, in final ne facem viata un calvar. Se pot intampla nenorociri oricand, fara sa putem actiona in nici un fel.O doza de optimism eu zic ca nu strica.
Pe mine ma ingrozeste cel mai tare perioada adolescentei lor, nu prea imi place ce vad in jur si nu sper decat ca voi reusi sa le fiu prietena si sa-i fac sa comunice cat mai deschis cu mine, sa-i pot feri de anturaje aiurea si alte cele.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

am incercat sa deschid capitol nou dar nu am cum sa pun listuta , daca o are cineva salvata sau eventual monica sa incerce caci capitolul trecut e inchis si nu se mai poate lua
alexa sunt ca uitai sa ma deloghez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare...eu pot copia listuta da iar nu apare anne-marry pe ea,,,zicea miki ca a salvat ea listuta...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

daca ati stii de cand ma chinui sa intru pe site....nu stiu daca situl sua netul meu ...in fine, am reusit.

try mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris tu. si iti multumesc pt cuvintele frumoase. stiam eu ca voi ma intelegeti.
cam ce ai povestiti tu..am patiti si eu cu teodor. si este vorba de dragostea materna...cre, am citit intr-o revista, poate aprea si mai tarziu, nu neaparat la nastere...sau la primul contact cu bebele. teodor are 2 ani si 10 luni. ei...acest sentiment NEBUN si inexplicabil....ca asa l-as putea defini, il simt de cateva luni. adica ....sa nu ma intelelgi gresit. l-am iubit de cad era in burtica, si stiam ca e al meu si tb sa il ingrijesc cu pretul vietii...ca sa zic asa. dar acum..nu stiu...este si el mai aproipiat de mine. pana acum asta nu se intampla. desi pot spune ca eu sunt cea care il creste practic...pt ca tati lui mereu a venit seara acasa, si a lucrat si sambata...deci va dati seama...a petrecut putin timp cu el...ei bine, teodor tot la el tragea. acum insa, ....doamne, cand tb sa plece de langa mine...simt ca mi-l smulge cineva din suflet. si el ma pupa si ma alinta. ma ia in brate azi dimineata si zice: "hai sa culc copilul" si incepe sa-mi cante nani ,nani puisor.... am crezut ca mor incet....
si imi mai doresc un copil. sotul ma roaga de mai bine de un an. insa uite asa, deodata....m-a apucat dragul de a mai face un copil. simt ca ACUM este momentul. nu in trecut si nici peste 5 luni sau un an ci A C U M.
nu pot explica, insa asta simt.
maine am programare la ora 11.00 si ...scot steriletul doamne ... abea astept....imi e si frica sa ma bucur....

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

atunci spor la treaba!
bafta maine la dr

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Monica, pai pune lista asa cum o ai, nu-i mare lucru sa o completam apoi, zic eu.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput