Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 6
catutza spune:
Roxana , sarcina usoara, nastere si mai usoara si un bebe sanatos, mancacios si frumos ma bucur mult pentru voi (si rusinica ca nu ai spus nimic de la BE, atunci o intrebai pe Mada daca se pregateste pentru bebe2, dar tu mergeai pe burta!)
Anda , rogu-te cand ai timp fa-mi si mie astrograma ca tare curioasa sunt ce si cum, datele ti le-am trimis pe mail mai prin vara, sper ca le mai ai.
Leea , hai ca poate vine repede masina si plecati toti 3 asa cum i-ti doresti
Joy , spuneai ieri ca e soacra la tine dar ca tot tu pui/strangi masa si speli vasele, pai atunci de ce a mai venit? Ca vad ca nu te ajuta cu mare lucru
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
madau, io pot sa ma uit pe 10 ani de-acu' incolo si sa-ti spun ca ca 3 din cei 10 ani, de exemplu, sunt sanse fte mari de bebe. si degeabaaaaa, daca tu ai sterilet, sansele se materializeaza in alte lucruri: speculatii financiare (jocuri de noroc sau riscuri mari), povesti de dragoste, creativitate, invatamant (de predat, nu de primit), cam astea mai sunt domeniile care sunt energizate daca se intrevede sansa de bebe.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Ripley curaj gaina ca te tai, vorba aia. Nu te speria ca stii cam cu ce sa manaca cezariana. Hai ca o sa fie bine si o sa ai si tu in brate cat de curand "urlatoarea" ta.
Bafta maine. Asteptam detalii.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Anda in decembrie imi scot steriletul..de aia te tot intreb
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Link util pentru belelaci. S-a mai dat mai demult, dar poate vreo cascata ca mine nu si l-a salvat...www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2601&e=gamesByAge&mcat=game_toddler&site=us" target="_blank">JOCURI LIVE PENTRU COPII si nu numai
Vecina, cu parere de rau te anunt ca duc bufnitza din dotare la mama, ca sa ma duc la electrocutare si o tura de shopping prin Obor, ca ma ramas fara pantalonasi de scandal de stat in casa si vreau sa vad ce gasesc pe la tarabe.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Roxi, la cat mai multe saptamani!!! Ai grija la tensiune si... serviciu usor peste 6-7 luni!
Ripley, nascare usoara maine! Sa iti tii in brate fetita sanatoasa si urlatoare, care o sa te induioseze cel mai mult din toate urlatoarele din maternitate! Sanatate si refacere rapida!
Anda, nu te supara pe mine ca in contextul asta te mai rog si eu o data sa te uiti pe astrograma mea, poate imi dai ceva detalii pe e-mail. Acolo ti-am trimis datele mele mai demult, daca nu le mai ai, iti mai dau o data. Va trebui probabil sa discutam putin ca sa-mi stabilesti cu mai multa exactitate ora nasterii, ca ti-am zis ca am unele planete la limitele caselor, chestie de 5 minute. Pleeeeaaaase!!!
Tania, tin pumnii sa fie bine cu Che la cresa. Sa povestesti!
Va pupic pe toate, ca ma dor ochii de oboseala.
Gandacel spune:
Tot vreau sa va intreb ceva si uit: fetele care aveti copiii in camera separata, ce faceti sau aveti de gand sa faceti cu pishu de peste noapte? Ori cel de dimineata? Ca eu il schimb pe Bogdan in fecare noapte pe la 3-4 si imi cade mana ce plin e scutecul. Deci face noaptea mult. Dimineata la fel, face cand se scoala, iar eu pierd momentul, pentru ca ne intalnim abia dupa ce se joaca putin in camera, apoi iese si ma cheama. Cum urmeaza sa rezolv asta, ca pentru mine e o mare necunoscuta?
Mihaelutat spune:
Gandacel asta ma framanta si pe mine. Si Titi face noaptea mult pipi, scutecul e plin ochi la trezire. Sincer ma gandesc cu groaza la momentul fara scutec, ca sunt satula de nopti nedormite. Sper ca se va controla peste noapte, cu timpul. Chiar sunt curioasa cum va fi, poate ne spune Lavi cum merge traba asta.
Mihaela
album dn Titi
tania-z spune:
Mare uimire mare!! A venit piciul de la cresa super bine-dispus!! Sa nu-mi vina a crede, cand mi-a intrat zambitor pe usa!. A dormit 1.5h, e bine pt prima zi. Imi zice el mandru "a facut nani cu suzeta!".
Roxi wow ce surpriza faina cu noul "job" ! Sarcina usoara si nastere si mai usoara!
Anda, daca tot nu ai mai apucat sa-mi faci mie astrograma (s-a nimerit peste perioada ta de pauza) poate reusesti una pt Anna (dn 20.09.2007, 04:50, Sibiu). Un buchet de anticipat!
Eu sunt neagra de suparare, tati tocmai a fost la dr. si are faringo-amigdalita , i-a dat antibiotic, cica e ff contagioa si sa nu cumva sa intre nici macar in camera la Anna. El dormea cu Che, nu mai are voie, nu stiu ce draq fac. Chestia e si pe mine m-a durut rau de tot capul azi, ca si pe el, daca am luat si eu, ce facem? Stie cineva cum se manifesta asa ceva la copiii nou-nascuti? CA de 2 zile Anna se zbate la san, mananca greu si acum, cand as avea lapte sa hranesc gemeni, abia daca suge... papa un san la 3 ore si adoarme la loc. Iar seara o apuca isteriile, se crizeaza la san, nu il prinde, se arcuieste toata...nu mai pricep nimic.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Gandacel spune:
Tania, scurt pentru tine ca sa te mai linistesc. Absolut toata ziua mi-a plesnit capul de durere. Rau de tot, de dimineata de cand a plecat tati la ora 4:30 si in continuare. Am luat si pastila, dar degeaba, doar a atenuat-o un pic. Sper ca este de la presiunea atmosferica, daca nu... si eu ma gandeam pana acum al tto ce e mai rau, mai ales ca incepusem sa am si o stare de greata, ameteala... tremurat. Sincer, ziceam ca dau ortu' popii tocmai acum, cand sunt singura cu copiii. Tati al vostru o sa doarma singur pana ii trece, iar tu ia o pilula de cap, fara grija.
Cu suptul, se mai intampla din astea cu zvarcolitul, la inceput. Poate a inghitit prea mult aer. Iei o pauza, o ragai si apoi mai incerci o tura.
Acum iau eu o pauza, ca a inceput la mine marea misuneala prin pat. Sa va zic noua distractie a lui Bogdan, rade de crapa: se rostogoleste prin pat exact ca Stefania. I se pare tare interesant.