Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi!!! Felicitari!!!

Ripley si o nastere cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza nu mai folosesc masina de paine pt ca am avut probleme cu drojdia: ba cu una nu-mi crestea, ba cu alta.. pana la urma nu-mi mai crestea cu niciuna si era f frustrant sa astepti painea si sa iasa o caramida. Intre timp poste au adus astia drojdie mai buna pe la magazine dar n-am mai facut. Ma tenteaza in schimb un cozonac (simplu sau cu stafide); ar trebui sa o mai testez.
Nu stiu de unde e si cat a costat ca mi-a luat-o Virgil cadou de ziua mea.
Chiar corap tu o mai folosesti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

madau, io pot sa ma uit pe 10 ani de-acu' incolo si sa-ti spun ca ca 3 din cei 10 ani, de exemplu, sunt sanse fte mari de bebe. si degeabaaaaa, daca tu ai sterilet, sansele se materializeaza in alte lucruri: speculatii financiare (jocuri de noroc sau riscuri mari), povesti de dragoste, creativitate, invatamant (de predat, nu de primit), cam astea mai sunt domeniile care sunt energizate daca se intrevede sansa de bebe.

aoleu, sa inteleg ca la mine s-a energizat aia cu invatamantul?

Mergi la inceput

Tania Anna probabil are imunitate din burtica si de la lapte. Daca totusi are comportamentul ciudat mai bine sa i se uite un dr in gat, DF.
Bravo lui Che pt dormit la cresa!
Cautatul unui nou loc de munca.. tocmai urmeaza sa ma reapuc.

Multa sanatate muciosilor!

Leea hai ca poate totusi....

Noki daca asa stau lucrurile, lasa ca o readuceti voi pe Sarah pe calea cea dreaota cu dormitul.
Felicitari pentru arvunit bona! Sa fie intr-un ceas bun ca sa zic asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi - o sarcina usoara! felicitari!
hilde -la multi ani ,pt mama ta!
leea - draga mea ,imi pare rau ca esti dezamajita si nu mai plecati in concediu, dar poate vine noua masina mai devreme si planurile raman in picioare.
ripley- nastere usoara , cezariana fara dureri si lapte cat mai mult
ina ,helep -cum a fost curcanu?> a picat greu la stomac?
despre noi,ce sa zic ? mucim la greu,cu maraiala de rigoare.
La cap kg avem in jur de 11kg ,dar eu zic ca arata foarte bine,la ultimu control facea parte din 75% la inaltime si 25% la kg, dupa schemele lor.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Despre olita noaptea.

O imbracam cu pampers chilotel + pijama. Avea olita langa pat.
Noaptea se scula, isi dadea jos pampersul ca pe chilotei, facea pishu si apoi si-l punea la loc. De cele mai multe ori scotea olita plina in fata usii (ei i-a venit ideea .

Si tot asa pana am constatat ca nu mai uda deloc pampersul si atunci i l-am scos.

Avea vreo 2 ani jumate - 3, cam asa, nu mai stiu exact.

Mai apoi a renuntat la olita si merge noaptea la WC daca ii vine. Cate un accident rarissim, 1 la cateva luni s-a mai intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumesc pentru incurajari.Nu cred ca se va mai intimpla.Sau oricum nu la data stabilita.

Delia iti doresc ca maine sa-ti nasti puishoara in pace si cind te trezesti sa-ti stringi la piept copila cu toata dragostea ce-ai adunat-o pentru ea in astea 9 luni.

Tania ma bucur ca ai copil cuminte si dormicios la cresa.
Olitza pt noi e tabu.Nici sa nu auda,Da s-o incalece.Zici ca-i cer sa scuipe bucatica de ciocolata din gura atunci cind - foarte rar -o primeste.Asa ca, Gindacel,desi dormim in camere separate,departe de mine gindurile care te framinta pe tine.
Hilde Multi ani traiasca.Tinara mama ta.
Pumba si voi?Da cine naiba a impartit cu atita darnicie mucosheniile astea? Sanatate.
Tania cum zice LAVI cred ca Anna e ceam mai rezistenta acum din casa voastra.per sa nu aveti probleme.Che e cel mai expus.Te=a mai intrebat cineva: ai luat jucarii pt gradi?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor multumesc de sfaturi! A fost prietena mea, ne-a inspectat in gaturi, eu cu Annna suntem clear, slava Domnului!

intrebare: stie cineva de ordinul 617 publicat in 24 septembrie 2007? Se pare ca cele care luam bani de CIC tb ne platim personal contributia ptr.asigurarea de sanatate, in cazul nostru ptr.ca realizam venituri neimpozabile, alfel nu mai suntem asigurate medical (???).

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania bine ca n-are nimic Anna!

Leea un de la noi! Dar nu aveati rezervare facuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Vin si eu cu vesti bune: am fost la eco la vezica urinara (stiti ca ne-a zis dr P s-o facem ca a recidivat infectia urinara) si nu e nicio malformatie Acum sa terminam nenorocitul de tratament si poate scapam de proteusul lu' peste.

Apropo, Mirabilis voi cum mai sunteti?

Ripleycand citesc ce scrii am impresia ca nu am trecut vreodata prin asa ceva sau oricum imi amntesc ceva, asa, prin ceata. Ce bine ca mai treci o data prin experienta cu un bebe mic, te invidiez ! (si nu numai pe tine). Eu deocamdata zic pas. Sau zic de tot, nu stiu...
Ioana wow, ce putin mai ai si tu, cand o fi trecut timpul?
pischi/b] eu in Poiana era sa fac 2 prostii cu ili: prima am pierdut-o in bazar si am gasit-o pe trotuar, bine ca nu s-a gandit sa traverseze strada A doua iesisem amandoua din lift si credeam ca e in spatele meu. Cand ma intorc, nimeni! Ea se urcase la loc in lift si acolo statea. Bine ca nu a chemat nimeni liful ca ma si vedeam ca ela alergand dupa el
Ina sa-i zici bonei sa nu mai faca imprudente d-astea, ii e rau, ok, dar sa puna binele copilului intai.

catutza eu am renuntat sa mai iau masina d epaine. E ditamai magaoaia si ocupa loc mult. pretul e la vreo 200-350 roni. nu mi se pare ca merita efortul.

Noki chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu pot decat sa-ti urez rabdare cat mai multa De rezolvat se va rezolva, ai sa vezi

[b]Joy
v-ati captusit si cu muci? Multa sanatate celor doi flacai! Si tie iti urez multa, multa rabdare!
Pauza, ca vrea Ili "alu, alu" (alunelu)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput