Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
N-am disparut, Vecina, rumeg de zor o salata de leguuuuume!Azi noapte am dormit ok, fiecare la locul sau, ba chiar u s-a treizt deloc. Dar aseara la culcare tot ceva show, dar mai subtire si tot faza cu cititul si plecatul a fost. Iar dmineatza dupa laptic cand nu a vrut sa se culce imi cerea "poze", am iesit sa-i aduc si a adormit!
Roxi- ! Cum a fost ieri la doctor? Baga datele tehnice, por favor! O estimare, deja?Ca nu mai pooot de nerabdare sa vad ce produci de data asta!
Ioana- ai dreptate, si io cred ca de la asta mi se trage. Practic tota luna septembrie am dormit cu ea in camera. De fapt, la Bistrita sunt 2 camere despartite de o usa de sticla, dar tot se auzea clar ca eram dincolo.Sper sa-si revina...25 de kile??? Mult, dar la tine oricum nu se vad, ca esti aschie!
Feli- mda..cam amarata ili cand au lasat-o singurica. Dar s-a descurcat ff bine si la hora si apoi. Nu te mai stresa atata cu ea, trebuie s-o inspiri sa fie ea mai infipta. Pupam fetele dragi!A..sa nu uit: tu ti-ai lasat pe laptop Vista-ul? Si merge repede? AL meu atata se lalaie....
Tania- ce figura ai si tu in posesie!Stai sa vezi, cand o incepe si fii-ta cu potlogariile!Si noi suntem mari suporteri,strigam goool de ne aude blocul, dar noi tinem cu "Gooooooria"!
Si gooood news: am tocmit bona! 4 zile pe saptamana - in loc de 3, pentru ca renunta la inca o persoana pentru mine - 6 milioane lei! plus ca sta peste program daca am nevoie cand merg la facultate, evident contra cost!!!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Roxi ginduri din cele alese pentru inca o mamica cu 2 copilasi.Felicitari!
Tania la mai mare sau .La vocabular ma refer.E suuuper fii-tu.Si ta-su?sau pe cine aude?Cu cresa...mai e un pic si vine.Is foaaaarte curioasa cu a dormit.
Miha iti urez "disparitie usoara".La muci zic.Ca noooi facem baie in ei deja.
Io is foaarte suparata.De ce mi-era cel mai frica sa nu se intimple,se intimpla.Si anume nu se intimpla ce-mi doream cel mai mult sa se intimple.M-a anuntat domnu ca nu putem pleca in Austria.Adica nu la data stabilita.Ca nu i-a venit inca masina comandata si cu aia veche nu vrea sa mearga.Aia veche avind 6 ani.Si stiu io cum e cu aminarile.Asa ca am executat boceala de rigoare azi.Mama dracului de viata.As fi vrut si in buda sa mergem.Da numa sa fim trei.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Pischi sanatate fecioarei tale.La faza cu bona,nu stiu ce sa zic.Desigur e nefiresc sa lase fata singura in casa chiar si pt citeva minute.Insa nici n-ar fi putut,in starea in care era,sa o ia cu ea.Asa cum zici,si cu noi de mina fac cite una de te ingrozesti.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
bianca_mo spune:
roxi. MULTA SANATATE SI O SARCINA USOARA!
SANATATE MULTA TUTUROR!
vad ca problemele de adormit/dormit nu le avem doar noi... ma resemnez, ca am vazut ca iese si ultimul canin, poate asta e cauza...
pupici copilasilor si mamicilor!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
madau spune:
Salutari si de la noi
Mie mi-a crapat placa de retea in we, abia acum am pus alta si am intrat si eu in randul lumii, am citi foarte foarte pe sarite din urma, am vazut ca-s ceva filmuleze noi si poze, am sa ma intorc la ele imediat...dar...
Roxi frumos iti sade, pai adica sa nu zici tu nimic cand ne-am vazut la BE..sarcina usoara..ce vrei sa fie???
Anda chiar vroiam sa te intreb ceva, dar mereu uit...mie la astrograma mi-ai zis ca pana de ziua mea voi fi gravida...nu s-a intamplat asa...are vreo importanta chestia asta, se modifica ceva semnificativ? Poate mai bagi un ochi la ea cand ai timp...ca zisesi ca iese baiat...acu' daca nu s-a nimerit..poate vezi ptr la anul..ce iese?
Ripley parca naste azi nu? Sau ma insel?
Noki felicitari ptr bona!
Sanatate tuturor bebelusilor, mamicilor si taticilor!!!!
Fug sa mai citesc din urma si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madau, mda, nu-mi aminti ca stiu ca la tine nu mi s-a implinit previziunea, se pare ca am interpretat eronat. sunt cam suparata pe mine. nu, nu se schimba nimik special, doar ca am interpretat gresit niste aspecte pe anul trecut. n-as vrea sa credeti ca le pun la nimereala ca nu e asa, ma uit bine, am o rata buna de succese:) in diverse chestiuni astro puse de fetele de -aici, se stiu ele care, dar la tine nu am interpretat corect, na, omoara-ma.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Andache, mie mi-ai zis ca sigur 2 copii, poate mai multi. Sunt taaaare curioasa daca se adevereste! PS - faza tare de tot apropo de tine si astro - azi-noapte am visat ca au murit si mama si bunica.Doamne fereste! La care io eram ff bulversata ca cum s-a putut asa ceva cand tu mi-ai zis ca anul asta nu am decese...Si inca ceva, cand ma rugam in Turcia ca buni sa fie bine dupa operatie, mi-am amintit de previziunea ta si m-am mai linistit!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Va rog sa nu o omorati pe Anda, e buna fata la astrograme, s-a inteles?
Vecina draga vecina, ma bucur de toate realizarile tale, pe toate planurile. In alta ordine de idei ce faci astazi, expatriezi bufnita in Piata Victoriei sau va intalniti cu noi si mucii nostrii in parc? a doua intrebare e legata de programul bonei; cat sta pe zi si ce mai face in timpul indelungat in are Sarah doarme?
Mihaela
album dn Titi
Morgano spune:
Mersi de galerie tuturor
Mi-a facut internarea, analizele, m-a trimis acasa cum ne-am inteles.
Maine la 7.30 ma prezint, in jur de 8.30 intru in sala.
Mi-a mai scazut morcovul ca am vazut azi vo 5 nasteri live :) si am vazut neonatologia cu puii aia mici, frumosi si urlatori si mi-au dat lacrimile de emotie la fiecare tipat de nou-nascut. Evident ca nu-s prea linistita, dar am o alta stare decat ieri :)
Va va anunta cuscra, in principiu despre noi.
Va pup pe toate!
Roxi, felicitari si sarcina usoara!!!
Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
madau spune:
Cum sa te omor soro...intrebam doar ca era curioasa. Cand mai ai tu timp si chef, poate mai bagi un ochi sa vezi previziunea ptr la anul..in materie de sex bb2
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2