Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tania, cam tarziu cu grija pt spate, am deja 25 de kg in plus fata de cand am ramas insarcinata cu Maria. Recuperez eu, dar sa ma tina pana la nascare. Auleo, mi-au cazut urechile la perla lui Che. Mi-l inchipui servind-o in public, DF Chiar vroiam sa te intreb, Che nu a emis pretentii la tzitzi, cand a vazut ca Anna suge? Ati luat jucarii la cresa?

Joy, sigur o sa va intrati intr-un ritm la un moment dat.

Noki, am rememorat si eu azi evenimentele din viata voastra si am tras concluzia ca ati fost plecati vreo 3 saptamani de-acasa, timp in care sarah a dormit cu voi in camera, nu? Noah, e normal sa faca nazuri, ai sa vezi ca or sa treaca. SI intr-adevar, cand au chef si dracusori se dovedesc a fi neobositi.

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

IOANA, asa e, "perla" in public a fost emisa si efectul a fost cel scontat! Una a fost de fata cu maica-mea, care, saraca, ma intreaba "ce zice?" si eu, sa o scald, "Papua - Noua Guinee", a auzit odata la TV si i-a placut numele .

Cu tzitzi a fost usor, Che a supt numai pana la 10 luni asa ca de un an a uitat ce e pe acolo. Acum cand plange Anna imi zice ca plange si eu il intreb "ca sa-i dea mama", iar el raspunde "papa" si arata la tzitzi.

Fetelor azi l-am lasat pt prima oara pe Che sa doarma la cresa. Ma doare capul infiorator, numai la el ma gandesc, ce-o fi gandit cand a vazut ca nu-l ia nimeni la 12??. Nu pot sa fac nimic, abia astept sa vina acasa la 15. Va rog, tineti-mi pumnii sa fie bine!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Sal fetelor!

Aseara am visat ca aterizam in cluj , se facea ca eram intr-o padure …si sigur ma indreptam catre timisoara unde vroiam sa o incurajez pe delia.

delia , azi esti in spital …o sa fie bine totul..facem galerie

Sanatate maxima pentru toti micutii sa treaca repede mucisorii.

Tania, mai, este scump foc che…eu nu am inteles ce a injurat insa am vazut ca era tare mandru de cce spune tu cum te mai simti? ( “mama lor” – fain de tot!) ..iti tin pumnii sa fie bine, sunt sigura ca este ok frumuselul tau.

gandacel, sa stii ca de multe ori vreau sa scriu mai multe si uit .Intotdeauna mi-a fost drag sa te citesc…….am fost sa facem masuratorile -9

miha, tare mult imi place stilul tau, asa esti si in viata de zi cu zi…glumeata si tonica?

hele, mercic ca te-ai gandit la noi…intradevar mai este o sapt jumate si alexia face doi anisori

noki, cum merge treaba la salon? Se simte ceva?

Interesante subiecte ati discutat aceste zile, am retinut si eu multe din sugestiile voastre, o sa imi fie de folos in curand….ca sa raspund taniei cu schimbarea locului de munca ( ca eu tot cautam sa il schimb) am gasit unul si este disponibil peste aproape 6- 7 luni….in functia de mama cu doi copilasi

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, deci de-aia te-ai lasat de fumat! bravo, sa fiti sanatosi cu totii!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Roxi ! Bravooooo! Felicitari , sarcina usoara si bb sanatos, voios si mancacios!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ando..sar'mana, numai la tine ma gandesc cum mi-ai spus la inceputul anului " ai grija ca va fi..." si uite ca s-a lipit...mi-e frica.
M-am lasat de fumat si acum 3 ani si nu din cauza sarcinii, trebuie sa pacalesti mintea cu ceva..sigur vei reusi daca asta iti doresti.Cafea nu mai bei din cauza faptului ca iti cade parul sau tenisunea?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi sa fie intr-un ceas bun! Deci Anda solutia pentru lasatul de tutun este clara si valabila pentru toata lumea, da? deci si pentru mine; dar eu nu vreu sa ma las de fumat, pe cale de consecinta, nu aplic aceasta strategie. daca as aplic-o sigur s-ar apuca barbatul meu de fumat, alcool, droguri, de femei cred ca nu i-ar mai arde pe vecie.
Bai Vecina mea ,aka Noki, a disparut, poate au subtiat-o aia la electrostimulare asa de rau ca nici nu se mai vede?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

gata, in sfarsit m-am prins si eu, citisem in prea mare viteza...
Felicitari, Roxi! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Ripley, tinem pumnii ca marea intalnire de maine sa fie dintre cele mai placute si de neuitat momente! Sanatate multa pentru amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Roxiiii, sa fie intr-un ceas bun si sa coci un bebe sanatos, voios, miscacios si in final..mancacios.

Tania, da' n-ai dat un telefon sa vezi care-i starea de spirit pe-acolo? Las' ca se da el pe brazda. De coma cum le zice

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Feli, imi ziceai sa te tin la curent cu eficienta "babune"-lor asupra fina-mii. Neeeee, tot la tratamentul traditional a ajuns in caz de muci si febra cand a vazut ca dupa 3 zile febra nu a scazut.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput