Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Ah, despre APA/CEAI.

Eu am alaptat-o pana la 5 luni, si desi stiam ca laptele meu ii tine de sete, i-am mai dat de pe la 4 luni ceai, care era mai rece si il prefera.Era vara, canicula, n-aveam ce face simtea si ea nevoia de ceva mai rece decat sanul.Pe la 5 luni, am incercat sa-i dau apa, de atunci, i-am inlocuit ceaiul cu apa, care ii place la nebunie.Deci eu nu-i mai dau ceai de 2 luni si jumatate.Ii dau apa plata IZVORUL ALB/DORNA.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Uitasi de cerealele lui Raresu de Roxanici....Pai eu ii dau asa: seara 180 ml apa + 6 masuri lapte + 1 masura cereale, dimineata 210 ml apa + 7 masuri lapte + 1 1/2 masuri cereale...le ameste in apa calduta si il las cam vreo 5 minute asa si apoi il dau (ca sa se umfle cerealele alea putin)Problema e sa vezi cu ce tetina "trage" mai bine caci iese mai grosut.

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Vin si io dupa cateva luni bune...
N-am mai scris de mult...din acelasi motiv ca multe altele,probabil ca banuiti...
Acu dupa atatea luni m-am hotarat sa scriu iar.
Deci,Davidu meu e un cumintel,mai ales daca povestesc cu el toata ziulica...mananca bine,zic eu.Si sunt tare curioasa cate kile are.Urmeaza sa merg zilele astea pt control cu el la dr si atunci o sa stiu.
De papat mananca laptic si o masa pe zi cu lingurita ...din borcanel.
Deci si io-s pro borcanele.
Dar totusi ma gandesc sa incep sa-i fac io ca mananca din ce in ce mai mult...

Dupa cum stiti deja,am fost si noi in ro cu David cu tot.
A fost un cumintel,a ras la toata lumea,rar cand a plans...si atunci cu motiv...foame,somn,etc.
M-am intalnit si cu Roxi si cu Raresu....Ea o fata de nota 15,asa cum deja siam ,iar Raresu.....frumusel foc,cumintel.Ce mi-a parut rau e ca nu am avut mai mult timp,numai cateva ore.
Daca ma lasa David pun si niste poze,daca nu face asta Roxi
Si apropo de poze...am facut ochii cam asa can am vazut ca l-ati recunoscut pe David din prima desi n-am mai pus poze de muuuult. pt asta.

Poate o sa am timp sa pun si poze noi,poze facut in Romania.

Acum ma duc la David ca s-a trezit si plange ,revin io...

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neazta stup...pe la amiaza asa...

va citesc de dimi devreme dar nu am avut curaj sa scriu...am cam lipsit pt ca nu aveam nimik nou de pove va citeam si cam atata...dar poate nici nu ati observat ...

ei bine sa scriem si noi..io nu ma bag la dat raspunsuri pt ca nu ma pricep prea tare la asta si pt ca io fac cu edy cum cred io de cuviinta , nu il cresc ca la "carte" doar pt ca asaa scrie acolo sau asa face X!!si rar mai ascult de cineva..il cunosc mai bine decat oricine stiu ce ii pace si ce nu , ce vrea , de ce plange in anumite momente..etc EDY are 2 mese seara si dimi LAPTE, SI 2-3 MESE solide.el e un mancacios de felul lui dar de la o vreme nu vrea lapte mai mult de 150 ml !!!am schimbat tetina si vad ca papa mai bine, cine stie, in schimb cand vede lingurita si castronelu , zici ca isi i-a zborul!!!asa nerabdator este.IERI am patit-o a mancat castronelu lui de legume facute numai pt el si se uita la castronu gol si la mine si iar la castron si a inceput sa urle mai fetelor DE FOAME.CE AM FACUT?! O SA VA INTREBATI.....ei bine pt noi facusem o ciorbita in care intamplarea face ca am uitat sa pun si sare si vegeta asa ca am pus un polonic de zeama cu legume am pus putin miez de paine( edy ar manca paine GOALA)si a mancat TOT. apoi a tras un somn de 2 ore jumate!
BORCANELE ..nu am dat inca si nu cred ca voi da! eu ii fac pt el sau iau legumele din papa pt noi inainte sa ternim mancarea si ii dau, prefer sa fac IO. am pitici ca oricare dintre noi, ai mei sunt legati de borcanele , cred ca sunt singura!!!dar cum am zis mai sus : asa fac IO...voi faceti cum vreti!
cred ca sunt singura care ii mai da din cand in cand sa guste si o mancarica de cartofi facuta in casa si supa cu galuste , etc. NU fipt, gras ...!

ALAPTAT!!! la fel cred ca sunt singura care am alptat putin mai mult de 2 SAPTAMANI! SI ASTA NU INSEAMNA CA SUNT O MAMA MAI PUTIN BUNA . PT CA DUPA PARREREA MEA ASA CEVA NU EXISTA!!! nu am avut lapte suficient , edy s-a obisnuit la bibe , urla cu tztzi in gura asa ca ma mulgeam si dadeam si competare pana am ramas doar pe completare ( ma mulgeam din ambii sani 30 ml!!!) pana sa descoperim de ce plange copilu ( noi credeam ca de colici si bagam sab simlex in el) el de fapt urla de foame!! de ce sa il chinui, stateam toata ziua cu tzatza la el in gura si el tot urla de foame, de cand i-am dat bibe se satura doarmea 3-4 ore neintors.cat aveam lapte ma mulgeam si puneam in stica sa bea si 2 stropi dar eram fericita ca ii bea si pe aia ai mei ,era o satisfactie majora pt mine, am avut sfarcurile rupde de tot SI ASA ii dadeam sa suga plangeam si muscam pumnu sau il strangeam pe sot de mana pana ii se oprea circulatia dar nu am mai avut de unde si gata.creste la fel de frumos si ma bucur de el in fiecare zi...si DA SUNT O MAMA BUNA!!!!CA NOI TOATE DE ALFEL!!!CA ALPTAM SAU NU, CA DAM BORCANASE SAU NU, ETC!
PAREREA MEA...

NU MAI STIU CE AM VRUT SA MAI ZIC ..ORICUM M-AM INTINS CA O ZI DE POST!!!
daca m-am bagat ca musca in dosu calului sa ziceti ..nu ma supar dar simteam ca tre sa zic si io ceva dupa atata timp!

s-a trezit mogaldea...
va pupam

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihaita al meu are 6270 si 63cm. Azi dimineata nu a vrut deloc nici suculet si nici mar ras. Nici ieri nu a vrut. Nu am ce sa fac. Urla dupa tata. Ii dau san si gata. O manca el pana la urma. Dar nu intru in panica ca nu mananca.Sper sa se obisnuiasca, ca are putin decand a inceput diversificarea.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Radcarmen...votat Vlad, mai ales pentru poza in bleu (favorita mea ). Ii dau si dintii?....Felicitari!

Roxanici....am uitat sa-i spun ca cerealele sunt de la Milupa, si sunt de alea din orez, simple, fara lapte.

Temperatura in casa este in jur de 18-20 de grade, inclusiv in baia in care o blacesc seara....apa e ceva mai fierbinte (o incerc cu cotul, ca asa am apucat eu, vremurile) cred ca trece de 36 de grade!!!! O culc in body cu maneca lunga si pantalonasi, o invelesc cu paturica. Nu a racit pana acum, multumim lui DD!!!,dar avem timp...

program de masa...
4.00 san
7.30 240ml lapte cu cereale
10.00 50 ml suc portocale
13.30 50ml supa + 80ml piure de legume din supa cu iaurt (oare aveau 100gr?)+ 50gr iaurt cu biscuiti
16.30 san
18.30 vreo 70-80 gr mar cu biscuit
19.30 180 ml lapte cu cereale

Supa :2 morcovi, 1 cartof, 1/2 dovlecel, o felie gogosar, 5 pastai, 1 ceapa mica, o bucatica de piept de gaina,(toate taiate cubulete mici) 1 lingura ulei de masline, taitei de casa si patrunjel verde. Din supa aceasta mananca 3 zile... nu fac in fiecare zi!Iau un polonic de supa cu legume il pun il blender adaug iaurtul si gata piureul...strecor supa si pun in bibe si alternez cand 2-3 lg mancare...cand 2 gaturi supa...Asta e...Voi sa nu faceti ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

fetele intrebare.....pe cutia de milumil3 scrie ca se da incepand cu luna-8-a, normal e dupa ce face 7 luni se intra in luna 8-a, nu? eu asa m-am gandit.....deci as putea oare sa incep sa-i dau?
Intreb pt ca se pare ca nus e mai satura cu 2, ii dau seara la culcare la 22 cate 250ml media si la 2-3 face ochi si se agita pana-i dau sa pape si rupe cate 270ml....deca ma gandeam sai dau milumil 3.

CE ziceti?

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

fetele intrebare.....pe cutia de milumil3 scrie ca se da incepand cu luna-8-a, normal e dupa ce face 7 luni se intra in luna 8-a, nu? eu asa m-am gandit.....deci as putea oare sa incep sa-i dau?
Intreb pt ca se pare ca nus e mai satura cu 2, ii dau seara la culcare la 22 cate 250ml media si la 2-3 face ochi si se agita pana-i dau sa pape si rupe cate 270ml....deca ma gandeam sai dau milumil 3.

CE ziceti?

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

parca ai mai intrebat asta si la 4 luni. Io stiu ca se da dupa ce implineste 8 luni (adica luna a 9-a). Cred ca e diferenta de exprimare intre cum socotim noi si cum socotesc ei.

Biky, fix de alea avem si noi.

Miha, pune tu poze, io am pus din ce am avut io.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

ceau fetele!
shtefanya- iti propun o solutie pentru constipatie la BB pe care eu am aplicat-o o singura data la Radu si a functionat: ceai de zahar ars stiu ca nu suna prea bine dar a functionat la noi acu reteta: la 250 ml apa o lingurita de zahar normal se caramelizeaza dupa care torni apa si gata ceaiul. Eu i-am dat lui Radu vreo 40 ml de ceai si a facut KK cam la 2 ore dupa aia. Repet ca si eu fac parte din clubul "eu asa fac voi nu trebuie sa faceti ca mine"
Pusi

revin cand pot ca ma cheama la datorie sefu Raducu

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_oana

va citesc de dimi devreme dar nu am avut curaj sa scriu...am cam lipsit pt ca nu aveam nimik nou de pove va citeam si cam atata...dar poate nici nu ati observat ...

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Am observat, draga....copii nostri nascuti in aceeasi zi...nu esti tu, aia, cu ardeiul umplut dat copilului?...Ce-am mai ras! Eu in ziua aceea ii dadusem lapte cu orez (facut pentru Andra cu lapte de VACA!!!!)Mi se facuse mila de ea cum se uita la sor-sa si misca din buze si saliva...
Deci si eu, RECUNOSC IN FATA FORUMULUI INTREG, o mai "testez" din cand in cand cu gusturile....!

Mergi la inceput