Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....

La multi ani iubitul meu,sa cresti mare,sanatos si voinic!Si sa stii ca mami si tati te iubesc enorm de mult!Pentru noi tu esti cel mai important!!!!!

LA multi ani si celorlati bb-ii care azi mai implinesc o lunisoara!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Pentru ca azi facem 5 luni as fi vrut sa incercam supa de legume,dar cum ieri nu am avut timp sa fac piata am zis ca ajung azi dupa ce papa nazdravanu,dar PLOUAAAAAAAAAAAAA.... offff,poate poate mama sa se duca sa imi cumpere...

Mai fetelor...puiu meu tot nu doamw noapte,se trezeste de "n" ori si asta se intampla cam de o luna juma,a avut si el vreo 3 nopti in care a dormit dar apoi a luat-o de la capat...nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac...am fost la doc,si mi-a zis ca ba e de la dinti,ca ba e de la polipii ca doarme cu gura deschisa si nu mai stiu ce,nu stiu ce sa mai fac,deja suntem morti de oboseala,si eu si sotul,ca facem cu randul,pana la 2 noaptea se ocupa el,de la 2 eu...ori are ceva si dobitocii astia nu stiu nimik ori asa e el mai agitat,dar dak o sa imi faca asa o sa o iau rara rau de tot!!!dati-va si voi cu parerea ca eu deja nu stiu ce sa mai fac...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineatza stup!

L-a multi ani cu sanatate si fericire sarbatoritilor zilei!

Mamaaaaaaaaaaaaaaaa da cat ati mai scris. Si ce de-a polemica. Si eu sunt pro natural, dar vorba elyannei, de unde tata natural? Si pana la urma trebuie sa se obisnuiasca cu ce exista pe piata ca vor creste cu astea si mai departe.

Legat de alaptat, eu m-am straduit din toate puterile mele, dar cu toate astea NICIODATA nu am avut lapte suficient. Asa ca am alaptat mixt de la inceput, ca doar nu mi-oi lasa flamand copilul. Ce ziceti ca eu nu mi-am vazut puiul decat la 9 ore dupa ce s-a nascut. Am avut anestezie totala si am "dormit" vreo 3 ore. Apoi inca vreo 5 ore nu am putut tine ochii deschisi ca se invartea raaaaaaaau planeta si nu puteam sa imi focalizez vederea. Asa ca am cerut sa imi aduca puiul doar cand am putut sa il vad, sa il pup, sa ma bucur de el. ...Cam atat despre asta.

Roxanici, oricum l-ai imbraca Rares e un dulce. Are o figura aparte.

Si eu sunt pro borcanele doar ca nu ma tin buzunarele. Asa ca eu cumpar doar pentru cazuri de extrema urgenta.

Am aparut si noi in sfarsit la concursul se cauta vedeta la pagina nr. 3. Cine doreste ne poate vota si pe noi. Multumim anticipat.
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=3

Sa va spun o noutate. Cre ca ne dau dintii, ca am vazut o liniuta alba in gingie. Asa ca probabil in cateva zile vom fi in clubul dintzosilor.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza,

Karla, sigur esti un pachet de nervi. poate ar fi bine sa il aduci pe dl zorele inapoi si sa il folosesti ca sac de box .

Eliana, io iti zic ca Andreiu a avut primul primul dinte da nu ai vazut tu, hihihi.

Mady, da ce face noaptea cand se trezeste? plange? sau se foieste si sta de vb cu peretii? Uneori rares se mai trezeste dar nu ma duc la el decat daca incepe sa planga sau simt ca e pe burta si e in impas (ca nu mai poate sa se intoarca pe spate la loc). De obicei isi face numarul si adoarme la loc.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

de vazut, am vazut ca la Andrei ar iesi un dinte...
Da' cand am verificat cu degetu.... n-a mai fost asa

Karla cunoastem... offff.
La mine de ex. intr-o seara, dupa ora 10, s-au apucat unii sa puna aer... si erau perete in perete cu una de avea bb mic... Nu pot sa cred ca nu stiau cine sta langa... niste nesimtiti...
Iar cu muzica... nu stiu cum se face, da' la 7-8 dimineata, duminica... cand pot sa dorm si io mai mult, ca la o adica se ocupa soacra de cupiii... incepe petrecerea... in fiecare duminica
Bona... e bine sa stie ce si cum... ca te crede cu capu' e numai problema ei... cred ca asa crede si soacra'mea despre mine ... da' zi-le mai cu frumosu sa nu plece femeia... La nervi stiu ca ies cum o fii... asa-i si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

am uitat intrebarea:
cine mai da cereale in biberon, sau ma rog, daca ati dat asa cand ati introdus cerealele
cate cereale puneti in bibe? si cum faceti, preparati laptele si apoi adaugati cerealele? zguduiti tare tare si gata?
Mi-e mi se pare ca s-au lasat toate la fund si nu stiu daca a mancat ceva raresu, plus ca s-a infundat tetina ca am dat cu una normala (am si cu gauroaica mai mare da m-a zapacit raresu de cap si nu am mai vazut ce am pus)(Io am pus o masura de humana in 180ml de lapte asta ptr ca e prima oara, e bine?)

Hai ca io is tare la teorie da cand vine vb de practica mi-e frica sa fac incercari pe raresu si va mai intreb si pe voi odata.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

acuma am intrat citesc din urma si recuperez.....

eu i le dau cateodata in bibe cu tetina reglabila de la avent si pun asa 180 ml apa 5 masuri lapte si 4 de cereale, si agit tare....si apap sa fie firbinte, da eu dau tot din alea cu lapte ca azis dr ca e mai consitent......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Apropo - propun motiv de cearta - pro si contra borcanele - eu mi-am expus opinia - desi foarte scurt. Chiar acum fac lista cu borcanelele cu legume - care au un continut bun din punct de vedere a lipsei sare, zahar, si restul chestiilor care nu au ce cauta intr-un borcanel pentru copii.

- astept discutii constructive - dar ,, firul rosu,, al discutiei este - ,,eu asa fac...voi nu trebuie sa faceti ca mine,, - asta din cite am inteles este o bucatica de imn al stupului

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

PRO

si pt aceleasi motive...eu ii dau numai de fructe pt simplul motiv ca celelalte fructe nu le accepta, probabil s-a obisnuit cu astea la borcan, si de ce sa nu recunosc mi-e mult mai usor asa....si ca si tine cand vaad merele alea turxcesti ma gandesc ca cine stie cum or fi ajuns la dimensiunile ale...pe cand borcanelele sunt testate de zeci de ori.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Iunita....Stii cand esti cea mai simpatica? Cand te scoli cu aia in sus (vorba ta!).Si...pentru ca te-ai luat si de mine , ..."cum cred ca va arata Caterina in armura de cavaler" ....nu stiu...poate va fi a II-a Ioana D'Arc....sau ii pun tunica si o fac Ecaterina Teodoroiu....

Roxanici... Teodora e super tare, iar rozul il prinde de minune!!!!!Fi-i pe pace...nu o sa te blagosloveasca cand va fi mare!Asa ca imbraca-l si in , daca vrei...de aia s-au inventat carnavalurile!

Zadi....cu regrete, am pierdut ieri show-ul.....au venit baietii veseli de la "cablu" ca sa ma repare....astazi am citit, dar nu mai are nici un rost sa redeschid subiectul! Eu acu' 12 ani am mai crescut un copil fara sa stiu mare lucru despre diversificat si alaptat si biscuiti fara gluten...nu mai zic de borcanase, cereale si scutece absorbante!!!!TRAIESTE!!!!!... este sanatoasa, inteligenta si frunoasa!

Elpower....ceai a baut mai mult in zilele caniculare, acum bea mai putin. Nu eu, i-am dat mai putin, ci pur si simplu ea si-a reglat necesitatile. Acum, eu zic ca difera de la copil la copil... depinde de diversificare si de kg care le are...a mea la 6 kg si ceva mananca putin ..bea putin...

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Intru si eu un pic..am citit cat am putut ca multmai scrieti...

Pt inceput..RIANNA STEF esti insarcinata???Am pierdut vestea???Sper ca nu par ridicola?/Asa a reiesit din mesajul tau???Daca da, sarcina usoara si un bebe sanatos...

Despre BORCANELE, asteptam lista ALIONEI.Sper ca nu ni se lungesc .....toate cele.Oricum, cd ai tp ALIONA, dc esti in tema, te rugam sa ne spui ce si cum despre borcanase.

Si eu sunt PRO dar numai cd e necasar, cd n-am tp sa fac etc.Pana acum i-am dat decat un borcanel de 200 grame, DUO MORCOV CU PUI, l-a mancat pe nerasuflate...Intr-adevar NIMIC NU MAI E NATURAL.Asta ma macina si pe mine..Dar parca totusi mai bine fac eu in casa...

ALAPTAT, am facut-o pana la 5 luni.N-a mai fost , n-a mai vrut, chiar dc refuza sanul, am incercat sa ma mulg sa-i dau, il lua asa, dar scoteam prea putin.Asa ca am renuntat amandoua.Mi-a parut rau, i-as fi dat un an , dar asta e.Apreciez mamicile care alapteaza asa cum le aprecieaz si pe cele care nu alpteaza.IDEEA ESTE SA FII MAMA , sa ai grija de copilul tau , sa nu-l neglijezi, asta e tot ce conteaza.

ALEXIA, are 3 mese inlocuite, 2 de lapte, deci 5 in total ziua si un biberon de lapte noaptea.Mananca tare bine, insa si eu am mai prins experienta, acum stiu ce-i place si ce nu.Dc eceva ce trebuie dat, il mai ascund in ceea ce-i place.
Mananca peste, file fara oase(am gasit unul cu gust de pui, PERGASIUS parca asa se cheama), vitelus, pui, ousor, legume, (fara conopida, mazare, spanac, fasole, deocamdata)
Iaurt i-am incercat de toate, cred ca ma opresc la TNUVA.Ii dau biscuiti PETITE BEURE, nu exagerez cu cereale.E k.

N-am pus-o in PREMERGATOR si nici n-o fac.O pun pe jos, se sprijina in picioruse, dar nu paseste.N-o fortez, doar dc va vrea ea, atunci exersam.Oricum o incurajez, insa nu prea vrea.Dc as pune-o in premergator simt ca as fortat-o un pic, in schimb n-am chef sa se loveasca de toate cele, ca am mobilier, colturi, etc, nu-i teren de sport in casa la mine....

Nu merge de-abusilea, in schimb sta in fundulet ff bine, nesustinuta....

Va las ca m-am intins.O zi buna!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/560986857Aaqbdc I-a poftiti la poze noi noute de 5 luni asa...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput