Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

kitty super fain caruciorul dar ochisorii Giuliei sunt totali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza!
hai, gata cafeauaaaaaa poftiti, care mai vrea care mai poftesteeeee

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

eu poftesc o cafea mareeeeeeeeeeeeeee! Matei iar s_a trezit si la 00.00 si la 4 si ca sa puna capac la toate a sunat ceasul la 6 pentru Eugen si la 7 jumate s-au apucat niste destepti sa taie un copac in dreptul geamului meu

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...cine vine la o ????e buna tareee si calda,ca pe vremea asta....
roxanici se fataie si apoi incepe si plange pana ma duc eu la el...aseara a dormit ceva ami bine...

Mai mai dar ce m-am mai amuzat eu zilele astea de cand va tot ciondaniti voi pe aici,eu nu ma bag,fiecare cu parerile lui,fiecare face ce crede ac e mai bine,dak cere un sfat si dak ii convine bine dak nu iara bina asa ca eu stau pe tusa si ma amuz...

Eu ma simt nasol ca mi-au venit "musafirii" iar razvanu e f energic...a dormit si el acu juma de ora el care dormea cel putin o ora al ora asta....mmmm si nici afara nu putem iesi,nasol rau...ieri am dat supa de legume...succes,i-a placut si a papat ...

am fugit la nazdravan,k acu il vad pe jos...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaa,

mai fetelor ..iunita ...esti tare rau am ras cu lacrimi...apropo scuze daca te-am calcat pe "bataturi" cu statul meu in umbra...dar de cate ori am scris si nu mi se trimiteau mesajele..si alte faze..preferam in ultima vreme sa va citesc .dar promit sa ies din "anonimat"

martuza

deci vreti sa trec la povestit?! OK!

NOI AM LUAT PREMERGATOR...ii place tare mult drept urmare sufrageria mea arata ca dupa bombardamente: perdeaua e prinsa cu cleme de rufe cat mai suuuussss..pt ca o sugeeee....fotolii mutate, masa pusa la geam facut ditamai spatiul de alegatura in sufragerie la mine , usi trantite de pereti pt ca fiumiu isi ia un avant si un ranjet pe fata si daaaaiiiii partieeeeeee..a plecat intr-o zi sotu din camera si fiumiu unde credeti ca il astepta( a plecat in cautarea lui tati) in fata baii...a ramas sotul masca!

A revenit eduard la sentimente mai bune..bea din nou lapte aseara 200 ml si acu de dimi 250 ml.ca imi luam campii cu 100 sau 150 ml ai lui in ultima perioada....DE VINA ...IO ca sunt dusa rau cu pluta , am uitat sa schimb copilului tetina ..cu una de 6 luni+ avea aia mai micuta pana in 6 luni si ma miram de ce nu bea copilu lapte...
de 2 nopti a reanceput sa doarma toata noaptea fara treziri, gata cu trezirea la ora 5 si jucat , dansat ..etc si pana la ora 5 cu N treziri din diverse motive.

ma duc sa fac o cafeluta...cine mai doreste cine mai pofteste...

sper sa nu mai supar pe nimeni...aaaa puteti sa dati cu rosii ca nu am facut bulion..vad ca e la moda...

hai ca v-am pupat

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

ieri a facut si Matei jumate de an ... si tati a venit cu un buchet de flori sa ii felicite mamica lui cea neodihnita .

Si eu nu am mai intrat sa scriu nimic si vad ca iar ati umplut pagini cu lucruri interesante ! Sper ca dormiti acum toate si nu o sa aveti timp sa scrieti pana citesc eu din urma, hranesc pui de dac, mananc si pun de o dulceata de gutui ...

Pupice de la noi tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi ... si din toate zilele in care lenea sau nici eu nu mai stiu ce m-a facut sa nu o fac !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by lauramar
[Si mai am o intrebare oul il puneti in pireul de legume crud(adica galbenusul)?

POZE

galbenusul fiert fffff bine........nu crud...

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by kmi78

referitor la adormit:
a fost destul de greu in seara asta dupa cinci ore de nesomn , cred ca era prea obosita, de obicei adoarme mancand sau cand se apropie de final dar azi , a terminat laptele si tzusti pe burta si mai sus daca se poate; am o lampita agatata de patut si s-a invatat s-o ridic la ea si sa dea cu manutza s-o aprinda si s-o stinga si tot asa;
dupa ce se intoarce pe burta eu pun iar pe spate ea se enerveaza incearca iar sa se intorca si tot asa , daca ar adormi pe burta nu ar fi nici o pb dar ea se intoarce sa se joace; in final stiti ce am facut am stins veioza , tv ,pe rand si a ramas in intuneric si-a adormit

azi i-am luat peste mai precit somn ca sa nu aibe oase si de ala viu , de s-a miscat in punga legata la gura toata dupa-masa, dupa ce-i daduse tanti de la mag vreo doua lovituri; sa nu va mai spun ca si pe masina pana acasa a inceput sa sara de m-am speriat .... noroc ca nu am pierdut controlul....
ajung acasa , socrela il pune in chiuveta pune doua capace peste el, plecam amandoua de acasa cand ne intoarcem pestele .... unde era?...pe jos; Deci asta este povestea cu pestele proaspat si nu congelat care te miri de unde vine si in ce conditii si cat sta congelat si decongelat si iar congelat
dar pe langa toate astea alta e pb, sa vad daca il si mananca, daca a meritat efortul

vai ce tarziu (devreme) este! ma retrag

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

saracu' peste, ce moarte crancena a avut!!!

gabdyd, pai eu i-am dat cereale cu lapte in ele,preparate cu apa, de la Nestle si de la Milupa, deci firme diferite si s-a intamplat la fel.

lauramar, oul trebuie fiert foarte bine, min. 5 minute

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetelor daca mai pot spune asa!
In primul rand: La multi ani si la multe lunisoare! pt sarbatoriti.
Acu sa incerc si eu sa raspund la ultimele discutii:
Nastere naturala vs cezariana - am nascut natural desi am avut copil maaare iar eu cam mica, desi sunt ochelarista samd, trebuia sa nasc cu cezariana dar din pacate sau din fericire nu stiu ce sa zic cand am ajuns la spital aveam deja dilatatie 5cm si copilu se angajase deja pe "traiectorie" ( nivelul meu se durere este foarte sus si d-aia ca nesimtita mi s-a parut ca nu a inceput travaliul si am plecat la spital deabea cand nu mai puteam de durere) asa ca: in 4-5 ore dupa ce am ajuns la spital am nascut.Roxana- eu am facut rost de anestezie da nu s-a prins am dat si 50eu si degeaba. Epizotomie da, hemoroizi nu, ceva rupturi in interior da dar nu grave dar recuperarea la mine a durat 3 luni adica 2 luni jumate nu am putut sa stau in picioare mai mult de un minut, si acu am dureri cumplite cand . Totusi pana la urma nu imi pare rau ca am nascut asa desi poate daca nu era asa traumatizant as fi facut doi copii. A am mai spus Dr al meu a fost de nota 1000 ca a stat non-stop cu mine si a fost super de treaba. Durerile ce sa zic eu am avut si cateva operatii inainte si criza de rinichi si o unghie smulsa si alte "n" motive de durere fizica da ca alea de la nastere nu au fost. Asa ca fetele cu cezariana eu zic sa nu regretati "naturala" ca nu cred ca e mult mai buna su mai rea. Tot nastere e pana la urma oricum ar fi iar pe copil nu cred ca il influenteza cum ai nascut(exclud complicatiile) atata timp cat e sanatos si tu la fel.
Alaptat pro dar nu am reusit decat 3 luni jumate
Borcanase nu sunt nici pro nici contra doar ca lui Radu nu ii plac asa ca am mancat eu toate modelele ca domnu' nu a vrut
Adormitpai noi in cel mai bun caz adormim dupa ce papam cam asa: se intoarce pe burtica, da aeru afara si apoi adoarme brusc sau urlam pana ne ia cineva in brate si ne leagana vreo 5 min si adormim. Nu servim deget sau suzi da urlam pana adormim.
Constipatie am mai spus reteta minune a mamei mele: cativa ml de ceai de zahar ars ( la noi a functionat atunci cand nu a mers cu para, pruna sau ceai de musetel) - stiu ca e zahar da nu dati cu rosii va rog ca vorba lui Iunita nu sunt bune ca sunt rosii.
Ciorba-supa - supa = clara si se pun taitei, galuste, grateni (cele din Oradea stiu ce-s aia) iar legumele se servesc separat cu felu doi sau nu, iar ciorba e cu de toate in ea si e mai buna - eu o acresc cu suc de rosii.

Acu va dau retetele mele de supe/ciorbe (ca nu stiu cum sa le zic) rapide:
- o ceapa mica se caleste in putin ulei apoi se pun :
la supa de gulii- morcov ras si o gulie rasa , putina sare, frunze de patrunjel la final se fac zdremte de ou - se serveste cu putina smantana
la supa de ciuperci - ciuperci taiate mai marunt,marar ,galuste de faina, se poate acri cu lamaie su otet dupa preferinte
la supa de conopida- conopida taiata marunt, patrunjel, zdremte de ou
la supa de marar - marar taiat marunt si galuste de faina, acrita cu lamaie su otet
la supa de macris- frunze de macris, marar si galuste de faina
si cand imi mai aduc aminte vi le zic si pe restu ca sigur mai sunt

va pup ca m-am cam intins si revin cand mai pot!

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Venim si noi la o cafea, uite asa!
Mihael@, atunci , nu stiu. Poti sa incerci cu lapte fara lactoza?
Doina, mmm, ce supe, o sa le incerc, multumim!

Mergi la inceput