Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
magdutah spune:
Seara Matei adorme cateodata "la masa" sau in brate leganat. Cel mai greu este sau a fost cel putin sa il asez in pat . De ceva vreme insa daca simte patutul ma aplec la el in patut si imi pun mana mea la nasucul lui, el o prinde cu manuta si cand simt ca respira linistit a somn ma retrag! Nu imi iese mereu din prima, in cazurile astea il mai mangai pe fruntica, ii spun incetisor: nani-nani puiul mami sau sssssssssssssst . Si adorme !
In timpul zilei. Uffffffffff. Cateodata adoarme singur cu o bucatica de cearsaf in gura sau scutecel sau cainele de plus etc. In ultimul se mai intoarce si pe burta si adorme tot cu respectiva jucarie in gurita. Daca e cald afara si bine ... atunci in carut adorme imediat si fara multe "leganaturi" (eu il scot inca in carutul-landou ca nu da semne ca vrea sa sara de acolo, scaunelul de la carut e in bucatarie ca sa mai stea si Matei cu noi acolo pana ii cumpar un tarc sau scaunelul lui cu masuta).
Iar daca nu e nici unul din cazurile astea fericite ...atunci tinete bine Magda si ia-l in brate si "danseaza" cu el in casa ... ca el de o bucata de vreme imi plange in brate ... cand obosesc il mai pun jos ... si lui ii trece si plans si tot 

. Mai nou, seara cand mai vrea sa doarma un pic inainte de baie il ia tata lui ...si dupa cum mai spuneam la el nici nu plange, nici nu tipa ... i se uita in ochi pana adoarme !

Eu ce sa fac acum ? Sa imi caut de lucru si sa il las pe tati acasa sa aiba grija de fecior, asa-i ?
Magda
Matei 9.04.2007
karra80 spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Venim si noi la o cafea, uite asa!
Mihael@, atunci, nu stiu. Poti sa incerci cu lapte fara lactoza?
Doina, mmm, ce supe, o sa le incerc, multumim!
Diana, mami de Julie14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007

super tare pitica mica
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
magdutah spune:
uite ca azi a fost cazul fericit si a adormit pe burtica si cu degetelul in gura !
Suzeta al meu nu a vrut-o, o lua un pic cand il durea burtica in a dpua luna, dar numai seara si atunci cam 5 minute... in rest cum i-o puneam in gura cum o scuipa! Acum nu am mai incercat sa i-o dau ...
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
gabdyd pupici la fetita! E scumpa foc !!!
Deja dulceata mea fierbe vitejeste !!! Am facut si un compot de gutui ... asa ca astazi ma rasfat! Pacat ca iar e dezastru in casa si trebuie sa fac un pic de ordine!
Dar revin cu raspunsurile la temele de ieri ... inca nu am uitat 
Magda
Matei 9.04.2007
gabi78 spune:
Buna tuturor!
Cu mindrie va spun ca am reusit sa ajung la cap 36!!!!!!
Dar am intrat fff repede pt ca sunt f indra ca de aseara Tudor merge in picioare tinut de minute!
Pina acum nu s-a mai intimplat si stiu ca multe ati trecut de faza asta sau doar Delia a Paxelei?
In fine, eu sunt mindra si vroiam sa impartasesc cu voi aceasta nouate.
Si are 2 dinti!
A intrebat cineva mai in urma pe unde citesc eu.. la cit timp de primul.. pai la osaptamina dupa ce a spart primul, a spart si al doilea. Amindoi jos.
Si ca sa nu uit: ioanaradu Supa cu piine inseamana zeama in care au fiert legumele.. zeama chiaora fara urme de zarzavat cu miez de piine alba, de care mincam si noi. Nu piine feliata nici mai stiu si eu ce toaster sau ce mai e prin rafturile supermarketurilor. Piine normala de la gherete din colt.
Voi reveni. Va pup
Sunt fffff fericita!!

![]()
![]()

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
Deci fiul meu a adormit azi in scaunul de masa in timp ce se uita mine cum calc....

mancala-ar mama!!!uitati aici demonstratie http://family.webshots.com/photo/2737859280101726224qHSMMv
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
adelyna spune:
Fetelor care aveti pitici din astia care vor numai in brate????Eu nu mai pot face nimic(dar nimic)atunci cand este treaza.Foarte rar o mai pacalesc (eventual cu o jucarie noua)dar pentru putin timp.Si nu va spun ce-mi vine sa plec de acasa,macar pentru cateva ore sa ma plimb singura(probabil sunt in debut de nebunie,plictiseala,saturatie si asa mai departe)
Kitty spune:
Buna dimineata!
tuturor din stup care aniverseaza ceva!
Diana, sa-ti traiasca fetele ca tare frumusele sunt si ce frumos se joaca impreuna!
Amma, am glumit cu datul peste cap, dar inainte am luat de bune numai parte cu siguranta borcanaselor si tu mai pus pe ganduri cu ceea ce ai scris. Ai dreptate, n-avem cum sa le dam 100% natural.
Nastere eu am experimentat doua naturale fara epidurale. Prima la 48 de ore dupa ce mi s-au declansat durerile, am avut o doctorita domnisoara (cam trecuta), platita inainte care a fost f dura (pe cat de zana arata), m-am rupt urat...
A doua dupa 8 ani, eu coapta bine (36 ani), nasterea la 36 de ore de la fisurarea membranelor, am vazut live 3 nasteri, am sustinut moral o tigancusa de 16 ani (ea prea tanara, eu prea batrana), apoi am clacat si am plans ca eu n-o sa pot naste. Aveam un dr care arata ca un arab care a fost ca un inger in clipele alea. M-a tinut de mana, a respirat cu mine! A fost supeeeeeeer. Giulia 4050 g, eu nu m-am rupt. A contat mult de tot dr.
, i-am spus la sora-mea ca o sa o trimit la el cand face bebe!
La culcare...seara adoarme in timp ce suge. Am incercat si altfel si nu se linisteste, plange si se agite. Ziua mai adoarme in carucior si f rar in patut in timp ce se joaca. Oricum doarme f putin ziua.
Incerc sa mai intru mai tarziu.
Multumesc
fetelor care mai scriu retete pt copii si pt noi. Ma mai inspir de la voi.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Elena.2006 spune:
Fetelor azi facem 7 luni!!!
Acum sa mai raspundem la discutii.
Borcanasele suntem pro, si ne-au placut din prima.Am dat numai cand am fost in deplasare, in rest ii pregatesc eu mincarea.
Adormitul seara, sau chiar in restul zilei, se face, bineinteles cu suzeta, nu se poate fara, doarme neleganat, si la el in patut.Mai sunt situatii cand de oboseala mai plange, si orice i-as face trebuie sa se linisteasca singur, apoi adoarme.In general nu face des probleme.![]()
Nastereeu am nascut natural, fara nicio anestezie si nici macar o perfuzie, injectie, ceva.Vai de capul meu, pot sa spun si da, Roxana, a durut enorm.am nascut greu, m-a taiat si doctorul, dar oricum eu ma facusem franjuri inainte sa faca el taietura.
Daca ar fi sa o mai fac vreodata as opta la o peridurala, fara sa mai stau pe ganduri.Si eu vreau sa reprosez personalului ca nu m-au intrebat daca vreau sa alaptez, daca pot, daca stiu cum se face, etc.Am alaptat dupa 2 zile.
A fost un moment dificil din toate punctele de vedere, sotul nu a fost langa mine, a plecat in misiune(e militar
)cand era insarcinata in 5 luni si s-a intors abia cand Adrian a facut 2 luni
.Nici acum nu mi-a trecut complet, sufleteste vorbind.Multumesc lui Dumnezeu ca eu sunt bine, Adrian e un copil reusit si soutl s-a intors cu bine acasa.
Marta multa sanatate lui Victor si felicitari de progrese, si Adrian sta in fundulet sprijinit de o minuta.
Un pupic si pentru Razvanelu si la multi ani, e un copil destul de avansat, ca Adi deabia acum sta in patru labe si se balangane cum face al tau Mady.
Iunita esti tare rau, nu alta.![]()
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat
Ma bag sa votez vedetele noastre![]()
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adit#259;
Mihael@ spune:
Felicitari Tudor!!!!
Bravo Razvanel, ce baiat cuminte!
Magdutah, ce fel de dulceata faci?
Meniul in dim. asta: compot de gutui blenduit + mar + 1 masura biscuiti- foarte bun, a papat 150 ml
La pranz: carnita de pui + piure de cartof
Voi reusiti sa pasati bine, bine carnea? La mine mai raman asa, mici fasiute si cand le simte in gura isi face greata...cred ca e gaina asta de tara mai atzoasa si nici blenderul nu-i prea performant...
Mai postati si voi meniul zilei ca era tare bine cand vedeam idei noi
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

, nu stiu. Poti sa incerci cu lapte fara lactoza?