Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Acum am reusit sa citesc ce ati postat, azi am fost sa trimit ceva in Ro, am facut niste cumparaturi si dupa-masa am dormit cu Angelo. Giorgos este cam suparat ca am luat carut de jucarie pt. Angelo Spune ca e numai pt. fete Angelo nu prea se agita sa se joace cu el, l-a impins de vreo 3 ori si atat.
Cata, bafta maine!
Giova poate ati facut indigestie de la ceva! Sa stii ca este innebunit Angelo dupa socrosenii, ma oftic pt. ca pe Robert il cam respinge( daca il vede doar dimineata cand pleaca la sv. pt. 5 min.) si nu-mi convine deloc. Marcolino plange de fiecare data cand e lasat la gradi? Cred si eu ca era terminat Clau
Acum m.a pus pe ganduri si Silvi.....daca bebu vrea sa bea apa multa inseamna ca pot fi viermisorii cauza? Din moment ce nu bea deloc sucuri, ceai si lapte, cred ca e normal sa bea apa mai multa nu?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tare prost merge forumul.
am venit din parc pe la ora 18, a tras marco o tranta de avea gura plina de sange. s-a ales cu un nas belit si o buza sparta. dar macar a fost cuminte azi in parc. la gradi la fel.
am pus si mancarea pe foc ...si am si citit putin ce ati scris.
Silvi mamele astea!!! si mama tot asa m-a innebunit ca s-ar putea sa aiba Marco viermisori.
sper sa doarma mai bine Alain, noi slava domnului nu avem asa probleme.
Ioana eu zic ca nu e cu ochisori, nu am nici o stare care sa ma faca sa cred. de azi...eu cum am probl. cu fierea...nu ma panichez. dar poate tot voi lua un test.
Anasebe insanatosire grabnica!!
Ralu ati cules struguri? ce fain!!! spor la munca.
Ayumi felicitari pt. cei 2 ingerasi!! Nu te-am uitat, deseori ma gandeam la tine, stiam ca esti , dar nu ca ai si nascut.
am tot cautat azi pe la mamici, dar nu am gasit subiectul la care scri. sa creasca mari si frumosi si sanatosi!!! Iar voi sa va bucurati de ei!!!
Moni pofta buna la pufuleti.

si marco si-a dat drumul bine la gura: teta= suzeta, ite mami!!= uite mami, alta, vede=verde. si nu mai imi vine acum. se pare ca nu-l mai zice pe R decat in ARDE.

fug la bucatarie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI mortala Iarina cum repeta alfabetul dupa tine! Si la celelalte filmuletze s-a distrat Diana en gros ... doar ca a zis ... UITE EMMA
SILVI eu stiam ceva ca daca bea lapte mult are viermisori si chiar ma strofocam ca bea Diana mai mult lapte mai nou.Apa si ea bea destula,suc la fel.Cu somnul n-am raspuns,ca la noi nu e cazul,se mai trezeste un minut doua ,bea apa si adoarme la loc.
Recent a cerut - noaptea - sa ii pun LA LA LA ,asa ca am aprins radioul pe muzica,de fapt asa adoarme,dar il stingem pe urma,seara,ca peste zi il lasam sa mearga.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ayumi ma bucur tare pentru tine.Si eu am urmarit pe forum apoi ce s-a intamplat si eram convinsa ca o sa fie bine.Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!
Silvia si eu stiamn tot de lapte nu de apa.
Ioana vezi tu cu raceala ca se pare ca e epidemie.
Mama ce ma enerveaza Mario e a 10 oara cand incerc sa trimt si imi inchide.Ma dispera cu umblatul la calculator.Isi pune desene...inchide...dar dc vine altcineva e jale.E inutil acum calc asta...e doar al lui.
Plec ca mi-a aruncat deja cu un adidas fix in cap...pe el acum...sa vezi ce il chinui...cu joaca biensure.
PS.
Mie imi place sa fac galerie ...nu degeaba saptamanal sunt la stadion, deci:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cu viermisorii si pe mine m-ati pus pe ganduri. Strumfa ar bea nonstop apa, incat ea singura zice "oa, oa" dupa ce bea, adica are broaste in burta. Si se trezeste si noaptea sa bea, de multe ori cere apa si dupa ce isi bea laptele.
Silvi, cu trezitul, mie mi se pare normal deja sa se trezeasca de 2, 3 ori pe noapte, desi de la ultima luna plina parca nu s-a mai prea trezit. Dar lasa ca mi-a ramas mie reflexul si ma trezesc singura.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ca am revenit doar sa spun saru"mana pt ideea cu borcanele cu piure de fructe.Merge super.

Mergi la inceput

Si la mine este normal sa ma trezesc de 2-3x pe noapte si sa-i dau apa. Culmea ca de vreo 3 zile a baut doar o singura data pe noapte.
Bee puteam sa jur ca ai nascut! Esti o figura!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Doamne Giova! Deja esti obisnuita la cate trante a luat Marco! Pupici la strengar

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana baga la greu mere d-astea de la tzara Eu i le dau cu coaja cu tot,chiar si pe la tzara se mirau astia.N-am chef sa o invatz cu mofturi Desi are cateva mai nou: de la biscutii cu crema linge doar crema,la painea cu unt si gem linge doar gemul Ar trebui sa o trec pe peritol pentru pofta de mancare?
Voiam sa va intreb cum se trezesc strumfii vostri? Diana se ridica brusc si zice MAMI NU-I! sau NU-I TATI! Dupa caz.Daca suntem amandoi zice NU-I DINO,sau BUNI NU-I ETC. Daca nu-i nimeni cu ea,apare de dincolo din camera in viteza si in tacere ca o zombie, cu parul cretz crez si ciufulit si cu o moacaaaa

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Ana de Spania, cum te simti de la intepatura? Poate a fost alta insecta, daca nu ai vazut si s.a facut atat de mare pata Popa despre care va scriam, este alergic la intepaturi de albine, poate sa moara daca e intepat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput