Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vad ca bate vantul pe forum, pe unde suntei fetelor?
Ralu, Moni, Anca, voi astazi somati total?!
Giova, esti sigura-sigura ca nu e cu ochisori?Fa-te bine repede!
Irina ce mai face Mario? Nu mai zici nimik de el?!
Silvia sa inteleg ca te epuizeaza spiridusul cu trezirile de noapte si mofturelele la mancare? Poate nu ti-ar strica un complex de vitamine mai ales ca se apropie sezonul virozelor!Pusi lui Alain!
Cristina, tinem pumnii pentru 25, sa de DD sa fie totul bine, mai bine chiar decat te astepti
Bee, ti-am spus eu ca Razvanelul o sa ne faca sa ragusim cu galeria........dar totusi sunt sigura ca se apropie momentul cu pasi mari...sa nu ne uiti si sa dai un SMS Aneicand e MOMENTUL ca vezi cate supozitii facem pe aici chiar si pe neintemeiatelea
AnaS......si io bolesc! Am luat-o de la sot care a luat-o de la cupil.....acum sper sa nu i-o dau eu cupilului inapoi si sa facem un fel de "circuitul apei in natura". In ce stadiu ma i sunteti cu masina?
Aaaaa, Cata, si eu am revista! Mi-a luat-o Cristi cand eram in spital si a fost rascitita si studiata si plimbata de la mare la munte......si am admirat fotomodeala in toata splendoarea......Nu mai tin minte, dar parca hainutele in care a pozat Bia nu ti-au ramas, nu?!
Mergem la ziua nasei, si pe mine ma doare fiecare oscior si muschiulet din corp.....of of, mai mai!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Cu masina...inca asteptam devizul de la service. Dureaza f mult vad, dar asta e. Sper sa nu-i dau din nou raceala lui Tibi ca o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vroiam sa va mai spun (si v-am mai spus) ca Dani si-a mai dat drumul la limba de cand merge la cresa. Ne uimeste zilnic cu cateva cuvinte noi iar de inteles intelege tot (cand vrea)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moniiiiiiii.......hai fata, scrie 2 randuri! Cum fu azi la munca, ai reusit sa-ti intri in ritm?
Lasa messu ala si mesajele de proasta calitate pe care le primesti......zi-ne de Diana!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

T.Ioana,iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase ce mi le-ai scris!

Buna,fetele.Cred ca va mai amintiti de mine.Imi pare bine ca v-am regasit.Ce mari s-au facut bebelinii vostri.
Eu am 2 baietei gemeni acum;i-am nascut prematur in saptamana 27.Sunt inca la terapie intensiva;mai este foarte putin timp si ii aduc acasa.Cand ma uit ce marisori s-au facut,nu imi vine sa cred ca au avut 1 kg la nastere.Daca vreti sa ii vedeti,am pus cateva filmulete.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ayumi Sa va traiasca bebeii! Cred ca a fost o perioada destul de grea, dar a meritat pe deplin. Multa sanatate si tie si copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ayumi, ma bucur ca sunteti bine si bebeii din ce inc e mai puternici.
Gagici, eu nu m-am dat la fund, doar ca sunt la munca pana la 23:00. De dimineata am fost cu strumfa in plimbari, are preitenul mamei o casa langa Brasov si ne-am dus la mama sa o "ajutam" sa culeaga struguri. Strumfa a stat cocotzata nonstop in varful scarii sau in copac si a balotat la struguri. Eu tremuram toata de frica si ea radea de mama focului de fericire. O sa pun si poze, dar vad ca de la munca nu ma lasa firewallul.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bai, ce e pauza asta aici? Hai, io am scuza ca sunt la munci, dar voi?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AYUMI cum sa te uitam!? Ne bucuram mult pentru tine! Ai niste bebei super!

Fetele eu acum m-am trezit,va scriu repede ca tocmai s-a dus husbandu' sa recupereze strumfa de la mami si p-orma-i pe mine,iar.
Azi au fost la cules struguri la socrumeu Ghitza si tati la cules,mami si Diana la aer.I-au dus jucariile de nisip,dar n-au avut succes.Matura a avut insa,din plin
Eu m-am simtit ca naiba la birou,abia m-am tinut pe picioare,de oboseala cred,plus ca-s si ragusita,aveam impresia ca am febra,dar n-am.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU ha ha ,deci si voi la struguri!
CATA bafta maine ca vad ca azi fu aiurea!
S-a intors Diana ,cica MAMI ! PAPA PULETZI! Iaca pap si puletzi ... mmm ... cam sarati! Si ea a cerut apa vad ADA APA!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput