Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery spor la acte. ce copil cuminte ai!!!
cata tu ai o stare naspa, eu am cand spalam vasele. asa ceva nu mi s-a mai intamplat de cand eram .
am simtit eu ca ma doare capul si ca ma ia cu dintr-astea, dar ca nu ma asteptam. acum...o fi de la usturoiul de aseeara, sau de la pastilele pt. slabit, caci pe alea le-am dat afara.
of...ce nu mai am chef de nimic.
ecranul la masina de spalat iar s-a bulit. acum sa vina aia sa-l schimbe, ca nu mai merge asa.

cu siguranta Bee a nascut, sau e pe punctul de a naste.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

nasol...mai ai singerari? Eu o sa sun pe vineri dupa rezultatul la analiza aia..macar sa nu iasa cine stie ce minune!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Da Giova cu siguranta am nascut! Am facut si Botezul, in vis. Nu mi-a mers netul de ieri de cand a inceput sa ploua. Reteaua mea merge dupa vreme: nu pe canicula, nu pe ploaie.
Si aseara am fost putin si in orash sa mananc ceva, poate l-o apuca si pe asta mic cheful de iesit din burta! De unde! La intoarcere am condus eu, ca Radu bause. Azi dimineata am fost cu fii-mea si mama la kineto, cu mashina condusa de mine evident. IAr se uita profesorul la mine ca la urs! Dupa kineto am dus copilul la joaca, iar acum sunt putzin spus rupta. Bebele meu vrea sa ma epuizeze inainte sa iasa. Poate imi pregateste vreo surpriza dupa, si m-o lasa sa dorm mai mult decat o facuse Ana. Nu ma zic de dulceata mea, care trage de mine ca de cai mortzi. SI aseara ma strambam de dureri si mai trageam cate o icnitura ca nu mai puteam si venea fata val vartej sa ma pupe! Dar cat sa ma pupe saraca? Si ii ziceam ca bebe sta sa iasa si da in mami si o doare, il pupa si pe bebe. Mamoasa e fatuca mea, dar imi place asa.
DUpa ce dureri suportabile am, abia maine ma duc la spital sa ma vada doctorul. Ceea ce nu inseamna ca voi si nashte maine. Asa ca .......ce-o fi om mai vedea. Ma duc sa citesc din urma.......sau sa dorm.
Bee 38+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Ha-ha-ha Bee, esti fenomenala!!! cat ai? 39 sapt.?
ai un bb tare cuminte, asa va fi si dupa ce va iesi.
Cata abia ieri s-a terminat ciclul. acum sunt ok, sa vedem cum va fi cm urmator.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

si totusi s-ar putea sa fie usturoiul de vina...nici Clau nu e tocmai bine.

pe mai tarziu, merg in oras, sa iau beleua de la gradi si sa stam putin in parc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ce liniste azi!Se pare ca toata lumea munceste....
Si eu la fel...dupa o sedinta furtunoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare si de la noi;
Mie mi-a mers ieri netul ca naiba nu am reusit sa intru decat sa citescvreo 5 pagini in 2 ore si atat.
Bee iti tin pumnii si doresc o nastere usoara!!!!!
Cristina pupici de la noi, te admir pentru curajul tau si iti spun ca o sa fie bine sigur. Probabil ca sunt ceva probleme dar se vor rezolva cu rabdare si tratament, spiridusul tau e un copilas minunat intotdeauna l-am admirat in poze si cu siguranta nu are ceva grav ca asta se depista mai demult. Stiu ca iti faci o mie de griji, asa sunt mamele eu am trecut cu Alain prin tot felul de emotii la nastere ca avea un ochisor mai putin deschis ca s-a lovit la expulzie si avea o tampla putin umflata si a stat asa o luna, apoi cu pieptul lui infundat cu tot felul de pareri daca e sau nu afectat ceva organ intern si stiu ce inseamna asta. Curaj si incredee in Dumnezeu si in voi, uneori medicii mai si exagereaza si se gandesc la ce e mai grav, noi va pupam si va dorim sanatate si ne gandim la voi;
Giova sanatate multa si sa iti treaca repede si eu am avut sesibilitati din astea si chiar am avut emotii..... dar am scat de amandoua
Multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de somnul piticilor care nu ati avut problemenu stiti ce noroc aveti.
Alain imi mananca tare rau acum si mama mi-a bagat un spin ca s-ar putea sa aiva ceva viermisori ca toata ziua ii trebuie apa, trebuie sa il prind pe medicul lui sa ii vada si sa ii fac ceva analize, sa vad daca are sau nu. Deci nudoarme si nu papa numai cu joaca si prosteala si insistente in rest e bine el mai mult decat mine care sunt tare surmenata.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa,la noi e frumos si soare asa ca o sa o tulim la plimbare din nou.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Am plecat acasa...va pupam si ne auzim ...maine cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Sa stii ca am luat revista cu Bia fotomodel. Ba m-am dus si din birou in birou sa ma laud!

Io-s in medical 3 zile. Mi-a revenit raceala si mi-a fost groaznic de rau azi. Asa ca la 11 am ajuns acasa, la 11juma am adormit si m-am trezit de abia la 16. Bine ca mai zac si maine si poimaine, poate imi revin.

Bee Esti fenomenala! Hai bre, ca tot imi verific mobilul poate, poate ai nascut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine..
Azi Dani a dormit la cresa dar a dormit doar 30 min si s-a trezit plangand . Educatoarea ne-a spus sa sunam pe la ora 14 sa vedem daca vrea sa doarma si daca nu sa il aducem acasa. De vrut a vrut, a fost primul care s-a cerut in pat dar dupa 30 min a scapat ceva pe jos educatoarea si s-a trezit. La ora 14 s-a dus Nelu dupa el, inca rezista si e in chef dar nush cat va rezista. La maxim ora 21 il pun la culcare.
Giova, am sa incerc sa nu il mai folosesc dar sunt cam obisnuita cu el (de icon vb) si il folosesc cand fac referire la mine deobicei.
Ana, pe mine cand m-a muscat albina am pus repede o lama de cutit si nu s-a umflat absolut deloc. Si eu ziceam inainte de a testa ca e prostie dar a functionat. Pe viitor sa stii. Ce bine de voi ca faceti plaja
Bee, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Am zambit in sinea mea cand am vazut ca nu ai nascut..a fost a doua oara cand fetele ti-au facut galerie si tu nimic. Lasa ca vine el cand nu te astepti nu cand vrei tu
Cata, ar trebui sa te bucuri ca ti-am spus in fatza ca nu am cumparat revista. De ce sa o cumpar cand nu o citesc? Pe Bianca puteam sa o vad oricand in poze, si oricum le-ai pus tu in drop pozele de la sedinta foto. Cat despre faptul ca dupa luni bune ai intrat pe forum si m-ai acuzat de o mizerie ..nu mai zic nimic si cred ca ti-am raspuns astfel incat te-am convins ca nu m-a intereseaza astfel de mesaje. Pot sa iti spun in fatza daca am ceva de spus nu trebuie sa ma ascund sub un nick. Si am spus ceva de genul "nu am cumparat revista pt ca nu m-a interesat" nu ca nu e interesant copilul. Eu asha imi amintesc.Oricum e o diferenta. Bafta la examen maine .
Cosmi..cred ca te-ai descucat si fara masina azi.
Silvi, cum e sistemul medical in Franta? Te aud vb de medicul lui Alain..aveti medic cum e la noi cel de familie? Bun la toate?
Ingrid, sper ca ti-a trecut supararea
Irina, Ali, Maraki si altele..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput