Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am scapat de chef, am tot insistat la Cristi sa-i spuna nasei ca suntem raciti si pana la urma a inteles si ne-a pasuit pt we cu vizita
Bianca(Ayumi) ma bucur mult de tot pentru tine si sper sa iti iei puiutzii acasa cat mai curand posibil! Doamne ajuta! Felicitari pentru cele doua comori
Irina, deci sunteti borcanari! Poate incet-incet o sa accepte Mario si fructele normale daca i le dai piure...
Ralu, sa inteleg ca faceti must daca tot ati avut ajutoare la cules strugurii.........si se pare ca si moni e in aceeasi situatie....al meu copil nici nu vrea sa vada strugurii, efectiv isi face greata cand incearca Cristi sa-i dea (nici eu nu ma ating de ei)
Giova, bravo lui Marco pentru cuvintele noi! Voi cand nu-l duceti la gradi platiti oricum zilele alea lipsa? Ca stiu ca la noi la gradinitele particulare se plateste luna completa si daca nu duci copilul 3 saptamani de ex treaba ta, banii nu-i mai recuperezi. La cresa de stat, platesti in avans pentru luna in curs dar daca nu duci copilul sa zicem 1 saptamana se raporteaza banii pentru luna viitoare
Revin!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mama lui de MICKEY MOUSE "MiKU PUNE MIKU PUNE!" Credeam ca am scapat de el pe ziua de azi,ca am pus fillme din dropuri si pe Cleopatra pana acum .Oare se gaseste de cumparat pe DVD sa ii pun la TV?
Chiar, ANA sper sa fie ok ,azi nu am vazut-o nici on lines.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Merg sa fac ceva de mancare rapid,am pus si o tura de haine la spalat la ora asta.Sa vad cum scap de Diana,ca nu vrea taica-su sa mearga dincolo la fratelo cu ea Poate se culca mai devreme,ca a dormit doar o ora azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Na, Moni, ca s-a virusat si Dia cu "Miku". Eu am cautat DVD cu clubhouse-ul si nu am gasit. Daca aflati ceva spuneti si la altii.
Ioana, ia incearca tu sa il duci la sursa. Eu am renuntat la ideea de a cumpara struguri acasa pentru ca se strica. Daca vrem sa pape mandra mergem si luam direct de pe vitza sau jos la magazin (avem in scara blocului un magazin care are si aprozat f bine aprovizionat). il spalam pe loc si cu ciorchinele in mana asa mergeeeeeeee. CAm la fel procedam si cu alte fructe pe care acasa nu le-ar papa neam. In afara de magazin mai papam asa: Banana la jocul cu animale de pe fisherprice sau la Cartea Junglei, mar la Alba ca Zapada sau daca vedem la televizor sau prin vreo carte, zmeura la orice ora oricat si cand este (mai nou ii dau dulceata si compot. In rest borcanelele sa traiasca. Irina, ma bucur ca au succes.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nu plange marco de fiecare data. a plans sapt. trecuta intr-o zi si azi. mi se pare normal, caci e dupa weekend, inainte de al duce la gradi. au trecut pe la birou si a facut "curat" pe-acolo. normal ca nu a vrut sa fie lasat. doar ca ..dupa amiaza de abia il iau de acolo.
Angelo e asa din cauza ca nu-l vede mult pe Robert, asta e. eu nu-i mai iau carucior, vine frigul si prin casa nu mai am loc si de ala.
Ioana ce bine ca ati scapat de chef, sper sa nu racesti.
La Marco la gradi se plateste asa: cand ii iau concediu platesc doar 50%, iar cand e bolnav si duc scutire, platesc doar 40%, dar sa fie mai mult de 3 zile. si noi platim in avans pe luna in curs, iar daca se imbolnaveste, se scad zilele din luna urmatoare.
Irina la cine faci galerie? vrei sa intre Bee sa zica ca l-a si insurat pe Razvan?

Clau e cu Marco afara, au dus gunoiul si-mi aduc apa din masina.
ma intorc la bucatarie....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Eu azi am gatit in premiera caprioara, ciorbita si friptura. Mie mi-a fost frica sa gust, dar Ovi a zis ca a fost super buna. A papat si strumfa cu tac'su. Oare are ceva?
Cu trezitul, strumfa e dericita tare daca ne vede in camera si se mai joaca cuminte si cate o ora. daca nu suntme in camera vine in cea mai mare viteza cu trei suzete in mana, o perna in cealalta si o jucarie sub brat, of course cu parul val vartej si mai vrea giugiuleala sau sa se mai lafaie pe canapea. Mai nou cere "mimi", adica desenele ei cu minnie si se trezeste de tot cam un juma de ora. E mortala cu ce tehinca are. Se trezeste, isi arunca suzetele in pat, isi arunca pernita si jucaria, sare si ea in pat, din patut. Dupa care isi colecteaza obiectele si vine la noi.

Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Aoleu,deci pana si Anastasia se mai joaca cuminte la trezire si Diana ioc
Am terminat si papica,am facut supa de ou si tortelini cu carne.Am dus-o pe Diana cu mine cu ustensilele ei de bucatarie,dar toata s-a rupt cat s-a jucat cu ele In schimb si-a prins un deget la un sertar un pic si era cat p-aci sa imi stinga aragazul A trebuit sa o iau cu mine,ca taica-su facea baie,acum l-a apucat.
Acum e sub uscatorul de haine -gol inca,sta agatzata de el,zici ca-i la paralele.Poate mi-l rupe.Merg sa ma joc cu ea.Momentan se jeluie NU POT NU POT - sa isi da papucii jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

dani e cu febra-39 de dupa masa asta,si geme de mi-e o mila de el...numai ca nu-mi dau seama ce poate fi.ma asteapta o noapte...
am ajuns si eu azi la obstetrica la control si mi-a dat sa iau iod si niste pastile pt greturi.cica am 12 sapt.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Off, Mire, ma doare sufletul de Dani si pentru tine. Fata, poate ma injuri dar acum m-a strafulgerat o idee. V-ati gandit la varianta de a il lasa o perioada la mama ta in Romania? Poate schimbarea de aer i-ar face mult bine la racelile lui, i-ar fi si mamei tale mai usor decat sa vina in Spania, asa ar putea sta si cu tatal si fratele tau. Stiu ca e greu, dar chiar vorbeam cu mama si ma intreba daca as fi lasat-o sa stea cu ea la tzara(care stiu ca nu se compara distanta). Dar vazand cat de bine i-a mers fetei in cele doua ture de cate doua saptamani, pe bune ca ar fi lasat-o cel putin pana cand ar fi trebuit sa mearga la gradi.
Moni, sa nu iti inchipui ca la noi cuminte inseamna stat in patut si jucat cu papusile sau mai stiu eu. La noi cuminte dimineata inseama urcat de 10 ori din pat in patut, cautat in nasul, gura mea, a lui Ovi, dar totusi ne lasa sa mai motzaim, eu trag ture serioase de somn la ce exercitiu am si nu ne cheama sa plecam din pat...e lucru mare!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SILVI,si dani se trezeste cam de 3 ori pe noapte,bea apa si se culca...ma bucur ca intri mai des
ASTERY,abea astept interpretarea EEG-ului si parerea altei drte.pupicei la scumpel.
IOANA SI ANAS,sanatate multa!
CATA bafta la examen!
GIO,pup marcolino pe nasuc sa-i treaca repede
BEE,stii care-i ultima masura de luat ca sa iasa bb mai repede daca vrei
ALI,cred ca nu am fost ppe faza,ce a patit iarinutza?
BIANCA,vad ca ati inceput cresa.sa vezi ce vorbaret devine dani
MONI,ai chiuit mult de ai ragusit?sper sa nu ma iei la
RALi,sunteti mortali cu mancatul fructelor dupa desene sau direct de la sursa.
IRINA,MARAKI,COSMI,URSU,INGRID,BOMBO,ANAM

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput