Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Zadi, sunt foarte de acord cu tine in ce priveste diversificarea, asa am inceput si eu incet-incet, m-am disperat ca nu accepta mai nimic, acum e mult mai bine si tot f incet vreau sa mergem mai departe. M-am linistit si cu greutatea, a fost luat numai 3 kg in 6 luni, dar e vesela, sanatoasa si exagerat de energica, asa ca m-am linistit.

Kmi, multumim de pupic, pupam si noi frumusica cea curtata de toata lumea!

Karla, imi si inchipui puiutul cum se agita la pisica. Si Giulia se agita cand mergem la bunica si o vede si mai si miauna - Giulia, imita pisica!!!

Si noi dormim putin!! Noaptea 9 ore si ziua 2-3 reprize de 30-45 de minute, uneori mai scurte, rar mai lungi!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Fetelor ajutati-ma va rog!!!

Ce sa-i dau pt tuse ???

POZE

depinde cum e tusea. eu i-am dat lui matei sirop stodal - homeopat. de-asta mi-a recomandat si mie dr in luna a 7-a de sarcina si lui cand a avut o viroza.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Vai fetelor nu stiu cum de am uitat sa ma laud:Daria zice "tata";e moarta dupa tacsu';si noaptea cand se trezeste sta si se uita la el si atata il mai examineaza....si bineinteles ca si tacsu e mort dupa ea ,ca doar sunt identici;

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by biky

TZUNA, fiecare copil e unic....chiar si atunci cand se constipa....!!!! Eu i-am dat ceai de musetel (mai concetrat), amestecat cu fenicul (de ala granulat) caci pe asta il accepta deja, iar simplu, doar musetel, nu-l voia sub nici o forma! Unt in piureuri...si fructe multe...insa picasem in extrema cealalta a cacaciosilor....scaune ba moi , ba nedigerate (miros de inacrit), verzi sau muci!Acum am mai dres-o, insa mananca foarte prost si are 1-2 scaune mai moi pe zi (cred ca de la lapte)si unul mai tare...mai pastos, sa zic asa!

Daca ar fi sa se constipe din nou i-as da ceai de musetel concentrat la bibe sau la lingurita...de mai multe ori pe zi....dar nu mai mult de 100 ml! Cred ca in cazul nostru a "functionat" foarte bine!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

De ce nu mai mult de 100 ml / zi ceai de musetel? Ca , de cateva zile, Thea e moarta de sete intre mese si bea cam 100- 150 ml ceai granulat de musetel Milutee,. E rau? Ar trebui sa nu ii dau atat? Ce are?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Biky, ce fel de net ai? cu modem? cine ti l-a configurat? ai undeva in network properties... pe la TCP/IP, acolo tb sa bagi un IP ce ti-au dat aia de la cablu; ei IP-ul ala mai e folosit de cineva si d-aia zice aia.

Vai, da ii fac oale cu varf daca manca, numai sa mance, se prosteste, vrea sa isi vare mana in strachina si la sfarsit il las. Si daca se vede cu castronu in mana si-l pune in cap, macar mai mozoleste ceva intre timp. Bratara nu il strange, inca nu e pusa pana la capat, mai are vreo 2 zale libere si ii e lejera. Daca nu uit il fac pe rares fetita, cum vreti cu maneca lunga sau scurta?

Adelyna, imi place mult de creatza ta, cu falcute grasute si ochisori albastri.

Voi ce ceaiuri mai dati la copii? rares a inceput sa nu mai vrea deloc d-ala de fenicul (granulat). Altceva ce sa ii mai iau? am vazut musetel da e cu ef laxativ. Baby drink cum e? tb indulcit sau are el ceva gust acceptabil?

mai vroiam sa zic ceva da am uitat.
Raresu a iesit bine la control cica respira normal. Urmeaza sa il tin sub observatie o vreme ca mi-a bagat niste pasarele in cap dr. si tare as vrea sa nu fie asa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

matei era fan baby drink. numai de-ala ar fi baut, apa ioc. pana a disparut vreo luna de pe piata si am dat banii pe vreo 2-3 feluri de ceaiuri granulate, pe care nu le-a acceptat. intr-un final a trecut la apa si la suc de portocala+gref. deh ... setea.
oricum ... baby drink e dulcel, deci sigur n-ar mai trebui indulcit. eu ii puneam 1 pliculet la 100 ml, nu la 50ml cat scrie pe el, tocmai ca mi se parea cam dulce.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Sirop de tuse =STODAL=2.5mlde 2 ori pe zi(garantat trece tusea si la hodorogi nu numai la pitici)

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup!

noi noutati nu avem ! AM ramas tot cu cei 2 dintisori, in fundulet tot nu stam, adormim mai departe pe burta in timpul zilei si o trezim pe mami noaptea sa bem doar 5 minute de laptic la san! Dupa care inchidem ochii si intoarcem capul in partea opusa mamicii!!!

Felicitari de dintosor lui Rares, de stat in fundulet Stefaniei ... de mai multe lunisoare pentru Maria de Karra, Teodora carmenfr si Luca de karla

Si nu in ultimul rand multa multa sanatate tuturor micutilor nostri!!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

tocmai am citit:

felicitari Dariei pentru "tata"

Am o banuiala ca si al meu o sa imi faca figura si tot tata o sa spuna mai intai ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multe lunite , cu sanatate si cumintenie

Multumim frumos de urari...Azi Teuta a facut 7luni...nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut, mai bine zis cat de repede a trecut timpul...

Program de somn , cred ca fi-mea e cea mai somnoroasaPai azi, s-a trezit la ...11.Nu in fiecare zi se trezeste asa tarziu, dar catava zile pe sapt,3-4, nu e deloc matinala
Bineinteles, la ora 7, si-a baut sticluta de lapte.Bem si noi tot Nan 2cu bifidus...Si bea cam 200-240ml.In rest, mai rarut cu laptele, ca-i mai dragut...

Mergi la inceput