Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Eu de citit, am citit tot, dar am stat mai la "umbra", cum zicea AbsolutaUmbra de nori...

La voi in casa cat de frig e?

Premergatori-am luat de vreo 3sapt, e f incantata de el.Si e f smechera. Cand e pe gresie, parchet, adica fara covor, sare in premergator ca un iepuras.Pe covor, merge, adica paseste.cand vede motanul, alearga...
Oricum, pe unde mergem, la ai mei, prieteni,mergem cu "masinuta" dupa noi.Cum are o energie fantastica, o mai temperaza mergatoreata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Elpower....eu am zis 100 ml concentrat (il fac din flori de musetel culese cu manutza mea din gradina) pentru fetele noaste super-extra-modele este suficient cat sa nu cada in extrema cealalta....Dar fiecare procedeaza cum vrea....cu granulele e altceva, nu stiu ce sa zic! Eu pun granulat din fenicul mai mult pentru indulcire si aroma de fenicul pe care o accepta,pentru ca doar ceai simplu de musetel nu vrea...il scuipa!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by radcarmen

Deci Biky si Gabdyd va rog foarte frumos sa nu imi mai faceti pofta de fetitza ca eu inainte sa il a pe Vlad ma inchipuiam numai mama de fetitza. Manca-le-ar mama de frumoase. Io is topita dupa fete si credeam ca putzoiul meu va fi fata, dar asta e. Intr-o alta viata fac si fata.

Ca sa pun sare pe rana, las' ca vedeti voi mamicile de fete mai incolo cand or veni astia mici in "vizita" ce nervi v-or apuca. ...Glumeam, sper sa nu mi-o luati in nume de rau.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

de ce in alta viata Carmen? Vlad sa nu aibe o surioara de care sa aibe grija?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Ieri am avut o duminica f frumoasa. A rasunat casa de tipete si ras de copii. Fetita prietenilor nostri e o scumpica. E putin mai plangacioasa decat Maria (pana pe la 4 luni ea manca si dormea). Au linciurit amandoua aceleasi jucarii(nu stiu cat e de bine), au ras, au tipat...

SOMNIC- noaptea de 20.30 la 7-8 depine(dar se trezeste de f multe ori- 1 data sa pape, apoi ca vrea suzeta, ca i-e sete...) iar ziua nu are nici un program:mananca, se joaca si cand oboseste o culc ca se mataie. Si doarme cam 1-2 ore pe zi.

Mancarea- acum bea f bine laptele , nu mai vrea iar fructele cu branzica, iar legumele depinde cat ii e de foame.... Vai de noi.

De ieri se taraste mai bine, adica mai cu viteza si sta mai mult in fundulet.

Biky- iti multumesc pentru raspunsul cu ceaiul.Si eu ii dau ceai de musetel dar fara fenicul. Uneori insa nu prea vrea si-i dau apa decat sa nu bea deloc. Dar cred ca-i voi face iar laptele cu ceai.

KMI- Maria avea 6.700 kg la 7 luni, cm nu stiu exact, vreo 66 cred.
E scumpa foc cu moate. Are un par f frumos.Si Maria a avut mult par initial dar i-a cazut mult si am tuns-o.

PAXELA- felicitari Deliei desi e o mare realizare nu m-a surprins. Ea va maerge printre primii singurica sunt convinsa.

ROXANICI- i-as da si eu Mariei sa pape din castron daca ar ajunge ceva si-n burta ei.Ma apuca groaza cand vreau sa- i dau sa manance, murdarim totul si ea abia daca mananca 50 g. Dar cine stie... poate perseveram si noi.

ELYANNE- DA, SUNASEM SA VAD CE FACETI. ca oricum eram in dr taberii.

Am votat si eu unii copii, nu pe toti ca nu i-am gasit dar la cei votati le-am dat 10 ca am vazut ce-ati scris voi legat de stelute.

Mergi la inceput

ceai de musetel , pai teuta are zile cand bea si 200ml.Bine, e facut cu un pliculet de ceai,nu cred ca e concentrat...ea inainte a baut apa la greu, acum bea ceai, cand nu mai e ceai bea si apa...Bine ca la asta nu face fite.(a se citi cum facea/face la lapte)

Felicitari pt noii dintisori, cam multi pt nominalizari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Is abonata la IQ-net ...abonament de 54 ron pe luna ! Ca cica stam la casa si pentru ei e investitia mai mare decat la bloc si sa-si scoata si ei cheltuielile!!!!!! (is singurii care pun si la case)
Nu am modem in casa...au ei ceva pe stalpul din fata casei (o cutie "magica")IP asta l-am bagat acu un an, si inca o data cand ne-am schimbat placa de baza, dar probleme am avut in ultima perioada....sa zicem, asa...cam de vreo 2 luni! I-am sunat...le-am scris mesaje....ei zic ca vin...io astept ca proasta...si uite asa platesc si cand ti-e lumea mai draga NU-I NET!!!!!
Pai...pe Raresitza as zice s-o imbraci cu rochie cu maneca lunga (sa ne inscriem in decorul sezonului...) si sa nu ne mai orbeasca bratara!Si...eu, stiu....poate si fundita (daca gasesti o solutie...ca as fi si eu interesata....)

Pupici lui Rares de Roxanici!...iar cu ici...ici...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by biky

KMI....fara cuvinte...e superbaaaaaaaaa!!!!! Mi-au trecut fiorii....mai ales ca a-i facut-o special pentru mine!....Sa nu se supere mamele cu baieti pe mine (sunt invidioasa ca nu am si un baietel!) dar fetele sunt "mortale" ca poti sa le motezi cum vrei!
Timeea 7 luni 7 kg (fara 400) 70 cm ....bineeeeee! Io am cantarit-o ieri dimineata, dupa ce a mancat si avea scutecul neschimbat....avea 7 kg, draga...NU sariti pe mine....eu o cantaresc cum vreau, ca sa ne iasa si noua kg-le!

Problema cu legumele e la fel! Am cumparat iaurt, pentru ca tot citeam ca dati la copilasi...si...hai, sa incerc si eu...gandindu-ma la urmatorul esec in ale mancarii....cand colo...surprise!!!!! Iaurt cu biscuiti....acceptat!!!!URAAAA!Ei, zic eu...ca era Danone....dar de asta normal....sigur nu il vrea....si iar surprise!!!!! Mananca.....Apoi, ieri, am bagat legume in iaurt, in loc de biscuiti si da-i bataie....nu a mancat cu acelasi entuziasm, dar a MANCAT legume! Cred ca-i plac mancarurile mai acrute si mai reci! I-am stors si portocala (pentru a-i mari pofta de mancare si pentru vit.C sa o apere de raceli) si.....suge la bibe cam 60-80 ml pe zi!

premergator- am spus, si ma repet...pentru mine este mana cereasca...Caterina are 2 sapt de cand o pun cate putin in el si mi se pare mai preocupata de ce e in jurul ei, mai receptiva...si de ce nu, parca e mai isteata de la o vreme!"Pedaleaza" in toate partile (datorita largirii orizontului), topaie in el, si vizibil pare mai fericita , decat pe "paturica magica". Unii stau in cur, altii merg in 4 labe....insa a mea se saturase de stat pe burta sau cu fata in sus!

Statul in fund, ....a mea sta cam 30 sec....dupa care se "pravale"...dar perseveram! Asistenta pediatra, pe care am avut-o la Andra mi-a zis sa o pun in fiecare zi cate putin cu picioarele desfacute (in echer) si cu mainile in interior...culmea e ca se pare ca a inceput sa stea din ce in ce mai bine in cur! Si inca ceva....atunci cand o ridic in fund sa o trag usor de o manuta si sa-i dau posibilitatea sa se impinga in cealalta mana ca sa se ridice! Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun....dar voi sunteti fete istete!!!!

Mersi Biky pt aprecieri, in legatura cu kg alea 400 g poate mai trece si o luna pana le pune;
tu ai cantarit-o si imbracata si cu pampers? atunci pot sa scazi vreo 350 g , deci si voi tot pe acolo sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

aici Teodora lu roxanici. n-am avut timp sa mai tai din poze asa ca scuzati pe ici pe colo decorul. Si nici prea multe chestii de fetita nu am avut. Enjoy!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Biky, ce fel de net ai? cu modem? cine ti l-a configurat? ai undeva in network properties... pe la TCP/IP, acolo tb sa bagi un IP ce ti-au dat aia de la cablu; ei IP-ul ala mai e folosit de cineva si d-aia zice aia.

Vai, da ii fac oale cu varf daca manca, numai sa mance, se prosteste, vrea sa isi vare mana in strachina si la sfarsit il las. Si daca se vede cu castronu in mana si-l pune in cap, macar mai mozoleste ceva intre timp. Bratara nu il strange, inca nu e pusa pana la capat, mai are vreo 2 zale libere si ii e lejera. Daca nu uit il fac pe rares fetita, cum vreti cu maneca lunga sau scurta?

Adelyna, imi place mult de creatza ta, cu falcute grasute si ochisori albastri.

Voi ce ceaiuri mai dati la copii? rares a inceput sa nu mai vrea deloc d-ala de fenicul (granulat). Altceva ce sa ii mai iau? am vazut musetel da e cu ef laxativ. Baby drink cum e? tb indulcit sau are el ceva gust acceptabil?

mai vroiam sa zic ceva da am uitat.
Raresu a iesit bine la control cica respira normal. Urmeaza sa il tin sub observatie o vreme ca mi-a bagat niste pasarele in cap dr. si tare as vrea sa nu fie asa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Baby drink eu stiu ca e dulce cam prea dulce, eu nu i-am luat ; ii dau apa plata sau mai fac cate un suc dintr-un fruct
asteptam s-o vedem pe Domnisoara Raresutza!

Mergi la inceput

Roxanaaaaaace frumoasa e domnisorica Teodora Raresica!!
Si ce cuminte sta d-rul in hainute de fetitaaaa...n-are treaba....

Mergi la inceput