Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by radcarmen

'Neatza stup!

Felicitam prichindeii care astazi mai fac o lunisoara, sa creasca mari sanatosi, voiosi si destepti!

Cum zicea si Paxela, daca e weekend Vlad vrea in picioare de la 8 fara ceva. Daca e luni, e ora care se vede si el doarme dus. Foarte bine.
Spuneti-mi va rog, cat dorm bebeii vostri peste zi. Ca al meu a reusit performanta de a dormi maaaaaaaaaxim o ora si aia pe bucati..

M-ati dat gata cu performantele noi si cu dintzisorii
Felicitam si noi pe:
Mousa cel brunetzel si scump pentru dintisor
Stefania pentru stat in fundulet
Fotbalista Timeea pentru rabdarea de a sta la pus parul pe elasic.
Delia cea atomica pentru ridicarea in picioruse.
Rares cel dulce cu doi dintisori.
Razvanelul lui Mady care este cel mai mic din stup si deja sta in 4 labe. Incredibil.

Pupam pe Alex sa-I treaca repede ochisorul si pe mami lui sa ii treaca sperietura.

Noi ne laudam doar cu faptul ca am implinit ieri 6 luni si multumim celor ce ne-au felicitat. In rest NIMIC. Nu stam in 4 labe, nu ne taram, nu stam in kur, nu avem dinti, stam si contemplam...si atat. Asta e. Cred ca o sa primim titlul de lenesul stupului.

Va pupam si va dorim o zi frumoasa de toamna. Aici in Baia Mare, la ora asta este un soare extraordinar, cu toate ca este frig.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Timi ziua doarme in jur de trei ore in doua reprize, primil somn mai scurt al doilea mai lung; noapte 11 h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

TZUNA, fiecare copil e unic....chiar si atunci cand se constipa....!!!! Eu i-am dat ceai de musetel (mai concetrat), amestecat cu fenicul (de ala granulat) caci pe asta il accepta deja, iar simplu, doar musetel, nu-l voia sub nici o forma! Unt in piureuri...si fructe multe...insa picasem in extrema cealalta a cacaciosilor....scaune ba moi , ba nedigerate (miros de inacrit), verzi sau muci!Acum am mai dres-o, insa mananca foarte prost si are 1-2 scaune mai moi pe zi (cred ca de la lapte)si unul mai tare...mai pastos, sa zic asa!

Daca ar fi sa se constipe din nou i-as da ceai de musetel concentrat la bibe sau la lingurita...de mai multe ori pe zi....dar nu mai mult de 100 ml! Cred ca in cazul nostru a "functionat" foarte bine!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

multumim pentru urari!

pupe-l mama!
ieri a descoperit ca poate sa stea in picioare. sta drept, fara sa se bataie. in fund sta bine cam de vreo doua saptamani. dar cea mai mare distractie a lui este pisica! e ceva de groaza cand e in raza lui vizuala. face ca un magarus si motanul se lungeste cat e de lung in fata lui!! sunt mortali! daca il intreb unde este Toto, incepe sa se uite pe jos, in toate directiile!
ieri am incercat sa-i dau mar cu biscuite! a luat de vreo trei ori si n-a mai vrut.cand indreptam lingurita catre el se uita in ochii mei, incrunta dintr-o spranceana si tipa.

gata. trec la treaba. va pup.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor ajutati-ma va rog!!!

Ce sa-i dau pt tuse ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Fetelor mai puteti? Ca eu nu mai pot. Ma dispera Giulia! Sambata intr-o jumatate de ora s-a intamplat asa: Eu faceam mancare si taica-sau dadea cu aspiratorul. Ea in patutul ei se ridica si uita sa se tina si cade. Urlaaaaaa. Taica-sau o pune in marsupiu si da cu ea cu aspiratorul. Ea se balangane si da cu nasul de el f tare, el nu are "airbag-uri" si e cam osos, ea se loveste si plange. O punem pe canapea langa Raul care se uita la desene. Dupa 5 minute Raul urlaa, eu fug la ei, Giulia avea capul prins intre saltele, cu greu o scot de acolo..... O punem pe jos pe o paturica, in mai putin de un minut isi trage ficusul in cap!!!! Pai si Raul a fost mic, s-a mai lovit si el....dar asa ceva! Nu stiu ce sa mai fac. Ma gandesc la un tarc.

Din pacate, desi citesc totul cu Giulia in brate, nu pot sa scriu decat f rar pentru ca de abia ajung sa fac strictul necesar prin casa si sa ma ocup si de Raul cu lectii si tot tacamul. Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi, la bebeii aniversati, la cei bolnaviori, la mamici necajite.

Am un filmulet cu Giulia si finutul meu - Remus, e facut de catva timp, dar n-am apucat sa-l descarc numai acum. Fac concurs pentru o jucarie!

Votez vedetele si ma duc sa fac supica! Sper ca pot sa revin sa mai scriu!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Saracutza Giulia, cate a avut ea de indurat , papam sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

KMI....cred ca nu ai sarit peste pag. 14...

Radcarmen.....lasa ca nu-i rupi aripa....si eu am auzit un "pocait" pe la inchietura, dar nu a zis nik....Iar daca iti plac fetele, de ce mai stai?????si... si il asteptam pe Vlad (dar, daca il prind...al meu e!!!!)

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

lauramar eu stiam de eurespal,numai ca nu am prospect la el;eventual da o cautare pe google.

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Fetelor ajutati-ma va rog!!!

Ce sa-i dau pt tuse ???

POZE

eu i-am at Stodal, e un sirop homeopat.
In timp ce ii dai medicamente homeopate sunt intrezise menta, sub orice forma, cofeina, mirosurile puternice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Buna din nou. Nu sunt la fel de harnica ca voi, nu va invidiez ci va admir foarte mult . Scrieti, scrieti....foarte mult si foarte repede. Eu abia apuc sa citesc ceea ce scrieti si cand vreau sa scriu nu mai apuc pentru ca se intampla cate ceva prin casa : Ingrid vrea ba una, ba alta, se trezeste Ian si cere de mancare ....ca tot veni vorba aproape ca mi se arsese pilaful tot cintind.....

Noi, adica Ian (16 marteie) are 8.900 g si 72,5 cm bolboroseste ceva ce seamana cu mama, nu sta singur in fundulet, nu se taraste.E cam puturos bag seama, fata de ai vostri.
Noi am inceput diversificarea la 6 luni.Asa ca mancam acum : titi lapte, mar+branza calcica+cereale, supa chioara + ulei de masline, dar azi vreau sa ii dau putin orez fiert in supa de zarzavat,seara lapte formula + cereale de seara (cele de la nestle pentru somn usor) si cam atat. Pe la 7 si jum. incepem cu carnita si dupa aceea si cu iaurtul.
Eu zic, asa m-a invatat dr., ca nu trebuie sa ne grabim cu alimentatia diversificata pt. ca ficatul si pancreasul nu trebuie fortat. Mai bine mai incet si cate putin pentru ca ceea ce bagam in ei pana la 1 an se va vedea mai apoi in viata lor si respectiv in sanatatea lor.Baza trebuie sa fie laptele, de preferat cel de mama care nu are inlocuitor.

Eu am vazut la zana mea mai mare...ea a fost mare amatoare de titi lapte (am alaptat-o pana la 1 an si 7 luni, am intarcat-o de nevoie pt. ca am ramas insarcinata) si diversificarea cu ea a mers foarte greu, in sensul ca manca foarte putin din cate ii faceam, dar a crescut foarte bine si nu a avut absolut nici o problema de sanatate pana la 2 ani si jum.Analize i-am facut de 2 ori si au fost foarte bune.Acum mananca foarte bine, aproape orice din ceea ce este permis varstei ei, nu ii dau prostii gen pufuleti, cipsuri, bomboane, acadele, pufarine si alte asemenea, ma straduiesc sa ii dau doar alimente sanatoase, gatite de mine si ii merge excelent.

Nu va bucurati la ideea ca "copilul meu mananca orice" nu este de loc sanatos si nici nu e bine sa manance orice si oricat. Aveti mare grija.
Va pupam cu drag.

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

lauramar ,eu cand a tusit i-am dat Rhinathiol 2% (2,5ml de 2 ori pe zi),la recomandarea medicului.In 3 zile a trecut.
Multa sanatate!

Mergi la inceput