Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Kitty ce dragutza e Giulia cum se chinuie sa ajunga la jucarie.

Am votat toate vedetele de nota 10. . Ne-am inscris si noi dar inca nu aparem. Deci cine o sa doreasca ne poate vota si pe noi. Multumim anticipat.

O felicitam si noi pe Winnie, sa creasca mare si la cat mai multe peformante.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

A si noi am votat toate vedetele de nota 10! Ca ai nostrii sunt cei mai frumosi

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

ROXANICI....tu esti si ici si ..ici...si ici...eu raman doar "colo". Sambata dupa stradaniile mele culinare am vrut sa intru pe net...pauza ca de obicei, duminica la fel...imi apare vechiul mesaj "There is an IP address conflict with another system on the network"...tu stii mai bine ce se intampla....iar astia de la "cablu" o dau cotita....

Cum am batut-o pe KMI la cap cu "palmierii" (cum le-ai zis tu).....acum......VREM RARES IN ROCHITA!!!!!
Raresu mananca bineeeeee, am vazut eu in poza.....tu nu-i dai cat vrea el....ca sa nu sa se ingrase....!Apropo, nu-l strange bratara?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am dat mancare la cupil, cu CANA ca nu mai vroia cu lingurita!
Si ce sa vezi, cand i-am bagat cana in gurita a inceput sa clantane pe ea... deci avem si noi primul dintzisor!!!
Daaaaa, sunt de acord, ca fetele poti sa le motezi cum vrei, ca am si eu vreo doua printese...
Ma apuc de votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by madmat

buna fetelor
KMI dar mare fotbalista este TIMEA bravo mi a placut tare mult si este si o frumusica o sa trimit pe mousa la acatat daca ne dai voi:).
ROXANICI mi se pare mie sau si RARES al tau are pielea maslinie este un dulce de copil nu stiu cine a mai spus dar si eu sunt indragostit de el:).
fetelor la capitolul anterior parca am citit ca era o mamica nou in stupul nostru.
orcum eu i urez bun venit sa aiba un copil sanatos si mancacios.
scuzama pt creselile pt ca tasteaza si mousa.
acuma ma duc s-_al culc pe puiul meu si revin mai tarziu.
PHILI unde estiiiiiiiiiiiiiii?
sau esti la ziua tuichei:)un pupic la BOGDAN

matilda http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk

Matilda, binenteles ca-l primim pe Mousa in petzit dar cu o conditie :sa nu mi-o duca prea departe pe Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Radcarmen....in legatura cu somnul...Caterina doarme bine noaptea, in jur de 12 ore, de la 20 la 7-8 (cu trezirile de rigoare pentru laptic) iar ziua in 2 reprize a cate 1-2 ore...si ATAT! Ieri toata ziua a dormit in 2 reprize a cate 1h15' si respectiv 40'....insa aseara a adormit la 19.30....
Votam pe Vlad ... tre sa-l cautam...si apropo de : 4 labe, stat in cur, mers taras si dinti.....nu vrei cam multe la 6 luni? Noi avem 6 1/2 luni si tot nu reusim.....!!!!Bine, dar la noi....dat fiind numarul redus de kilo....si... daca rasufli prea tare asupra ei, se duce intr-o parte!!!!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Deci Biky si Gabdyd va rog foarte frumos sa nu imi mai faceti pofta de fetitza ca eu inainte sa il a pe Vlad ma inchipuiam numai mama de fetitza. Manca-le-ar mama de frumoase. Io is topita dupa fete si credeam ca putzoiul meu va fi fata, dar asta e. Intr-o alta viata fac si fata.

Ca sa pun sare pe rana, las' ca vedeti voi mamicile de fete mai incolo cand or veni astia mici in "vizita" ce nervi v-or apuca. ...Glumeam, sper sa nu mi-o luati in nume de rau.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Biky, ziceai ceva de nr. redus de kile? Pai noi barbat si inca nu avem 7 kile, ce zici? Da lasa ca e bine si asa, o sa fie mai sprinteni...poate mai incolo.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am votat si vedeta de nota 10 Daria Georgiana.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Tot eu bantui ca doarme Vlad de o oraaaaaaaaaaa.
Biky vom exersa si noi pozitia echer si chestia aia cu ridicarea doar de o manutza ca sa se sprijine pe cealalta. Mi-e mi-e frica sa nu se dezansambleze daca il tin doar de o aripioara.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput