Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by paxela
eu, eu o cafea maree si tareee
eu experimentez legile lui Murpy, oare de ce inca nu m-am obisnuit, e luni, teroristul cel mare a plecat la gradi, la 9 am ora la dentist, iar fata mea ce face? doarme
, sambata ...duminica... ce facea de la 7
se jucaaaa
eu ce sa mai cred, mereu patesc asa in zilele cand trebuie sa plec, trebuie neaparat sa ma trezesc, ea doarme, si cand as putea si eu dormiiiii ei bine nuuu
nu e corect
multumim tuturor de aprecieri
am fugit sa votez vedetute
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

exact asa patesc si eu cu Stefi...cand trebuie sa ajungem intr-un loc la ora stabilita o apuca somnul, foamea, etc...Multumim pt. felicitari!
ioana, pare delicioasa combinatia aia cu mango...pana acuma nu i-am dat fructe din compot dar e o idee...o sa fac si eu spanac, sper sa-l manance
gabdyd, oare copiii nostri o sa se mai uite la filmele astea vechi? sau numai la alea cu roboti si extraterestri
Uitati ce fata interesata de carti am CUM CITESTE STEFI
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
doina.todor spune:
Buna fetele! va mai amintiti de noi? ca am cam lipsit ...
Suntem bine, dar foarte neastamparat, stam in fundulet bine iar acu ne trebuie sa stam in picioare si o rupem pe mami de maini si spate.
Nu am mai intrat pe net deloc, am avut niste saptamani mai nasoale in sensul ca m-au cam lasat nervii, am reusit sa ma deprim si sa ma simt total depasita de situatie, dar acum mi-am revenit. Radu a avut cateva nopti de agitatie si m-a terminat dar acum vad ca incepe sa isi revina cu somnul adica se trezeste doar o data pe noapte nu din ora in ora.
Nu am reusit sa citesc din urma dar voi incerca.
Daca vreti puteti sa ne votati si pe noi www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=6" target="_blank"> aici
Dintisori nu avem inca
Program pentru azi:
6.30 - 220 ml lapte
10.30 - banana cu branzica
plimbare in parc pana la 14.00
14.30 - supa crema legume+ carnita de pui
15.00 - 17.00 somn
16.30 - cereale cu lapte
22.00 - lapte
somn
revin ca a inceput sa tipe domnul
va pup pe toti! 
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
elpower spune:
Revizuim listuta!
Votati bebeii nostri!
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=
4 Fudulu Raisa Maria
4 Irina-Giulia Suciu
4 NICOLAE FABIANA MIHAELA
6 Radu-Geoege
7 Coman Ana-Maria
8 Murgeanu Catalina Teodora,
10 Maya Georgia,
11 Gal Mihai-Alexandru,
13 Naghi George Catalin,
19 Nedelcu Tudor Ionut
26 Popa Mark Alexandru,
27 Theodora Ioana,
32 TIMEEA LEAS,
37 Coman Ana-Maria,
52 Alexandru,
53 Catalin,
80 Urziceanu Eduard Darius,
87 Eliana Ioana,
129 Ana Delia.
Am uitat pe cineva?
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Kitty spune:
Fetelor mai puteti? Ca eu nu mai pot. Ma dispera Giulia! Sambata intr-o jumatate de ora s-a intamplat asa: Eu faceam mancare si taica-sau dadea cu aspiratorul
. Ea in patutul ei se ridica si uita sa se tina si cade. Urlaaaaaa. Taica-sau o pune in marsupiu si da cu ea cu aspiratorul. Ea se balangane si da cu nasul de el f tare, el nu are "airbag-uri" si e cam osos, ea se loveste si plange. O punem pe canapea langa Raul care se uita la desene. Dupa 5 minute Raul urlaa, eu fug la ei, Giulia avea capul prins intre saltele, cu greu o scot de acolo....
. O punem pe jos pe o paturica, in mai putin de un minut isi trage ficusul in cap
!!!! Pai si Raul a fost mic, s-a mai lovit si el....dar asa ceva! Nu stiu ce sa mai fac. Ma gandesc la un tarc.
Din pacate, desi citesc totul cu Giulia in brate, nu pot sa scriu decat f rar pentru ca de abia ajung sa fac strictul necesar prin casa si sa ma ocup si de Raul cu lectii si tot tacamul. Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi, la bebeii aniversati, la cei bolnaviori, la mamici necajite.
Am un filmulet cu Giulia si finutul meu - Remus, e facut de catva timp, dar n-am apucat sa-l descarc numai acum. Fac concurs pentru o jucarie!
Votez vedetele
si ma duc sa fac supica! Sper ca pot sa revin sa mai scriu!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
in sfarsit am si eu putin timp sa mai scriu cate ceva...Mark doarme,supa fierbe,carnea la fel...
Felicitam bebeii nascuti intr-o frumoasa zi de 8
Maria Cristina de Karra
Teodora Ioana de Carmenefr
Luca de Karla32

Felicitam si proaspetii dintzosi si pe cei ce stau in funduletz sau in picioare(Delia esti cea mai tare,poate vii sa ii dai lectii si lui Mark)!
Acum sa vorbim si de-ale noastre...
program de somn ziua...dupa ce se trezeste dimineata,mananca,mai sta o ora si doarme inca o ora...deci de la 9 la 10,si mai doarme dupa amiaza,dupa ce mananca fructele cu branza sau cu cereale,adica pe la 17.
programul de somn noaptea este in general de la 21 la 6,dar se mai trezeste pe la 3 si mai vrea lapte.
Premergatori-am cumparat,dar nu prea ii place,il asez in el si foarte greu face cativa pasi.Se plictiseste foarte repede si trebuie sa il pun in scaunelul de masa sau in patutz sa se joace.
In rest,nici noi nu stam in 4 labe,nu mergem de-a busilea,avem 2 dinti jos,stam f bine in fund...si cam atat.
A,conopida nu i-am dat inca dar am de gand sa ii fac maine spanac dupa reteta Ioanei.
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
gabdyd spune:
Kitty voi bateti orice record!!! Nici nu stiu ce sfat sa iti dau, eventual sa arunci ficusul ca tot pe jos cred ca e mai bine
.
Da' NOTA 10 pentru sot!!!
Mihael@ lui Julie ii place foarte mult Veronica. Eu chiar incerc sa-i pun desene pe dvd mai mult, sa nu se uite atat pe urataniile alea de pe cartoon sau altele asemenea.
Haiti, s-a trezit dinozaura si eu n-am supica gata ca am stat pe-aici sa citesc
. Am fugit!!!!
Imediat dupa o sa-mi fac si eu norma la votat.
karra80 spune:
'neata la toata lumea...
Multzumim de urari......Winnie e mai mare cu o luna avem 7.......
drept dovada de aseara a inceput sa bage lspte cate 270 ml......bine manaca maxim 100-150g piure in timpul zilei la fiecare din cele 3 mese cateodata si mai putzin la legume dar compenseaza cu laptele des eara si dimineatza....
Sta sg in fund am lasart-o max 15 min.....pe o patura pe covor se tareste ca sarpele.....nu se vridica inca sg dar face exact ca si TIMI daca o tin, dupa minge.......
Revin ca miauna....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
doina.todor spune:
A adormit!
Nici eu nu mai pot! Ma terminat Radu cu stat in fund, ridicat in picioare, stat in fund, mers taras catre tot ce e interzis adica priza, calculator(noi avem unitatea de la pc pe jos langa birou), caloriferul electric, etc. Daca il las singur se enerveaza si incepe sa tipe de ma stie tot blocu. Nu am luat inca premergator ( eu hotarasem sa nu ii iau deloc) dar cred ca urmeaza sa ii iau.
Radu nu merge in "4 labe" se taraste si e tare haios. Sau daca obiectul care il intereseaza e pe lateralul lui se rostogoleste burta, spate, burta etc pana ajunge unde doreste.
Am vrut sa mai intreb cate ceva dar am uitat, se pare ca sunt foarte obosita iar neuronul meu nu mai functioneaza. Asa ca revin cand ma pot concentra mai bine.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
rianna_stef spune:
Neata fetelor....felicit si eu albinutele si bondareii nascuti intr-o zi de 8,sa fiti sanatosi si cuminti;
Am vazut ca era vorba de somn..pai pe fata mea nu cred ca o intrece nimeni la ...nedormit;in zilele bune se trezeste la 6-6.30 mananca si mai doarme pana la 9-9.30,mananca iar si somn inca o ora ,si ..atat;daca mai apuca sa mai dorma peste zi maxim jumatate de ora fix,parca are ceas desteptator;in zilele rele care sunt cam dese in ultima perioada se trezeste noaptea pe la 3.30-4.00 si ii dau sa pape dupa care doarme pana la 8.00 ,papa iar si mai doarme o ora si...atat;asta e programul ei zi de zi;
Acum cred ca de vina e si burtica ,are vreo cateva zile de cand face caca cam des ,cateodata mole cateodata ca o pasta ;i-am dat smecta si acum mi-am adus aminte ca am si debridat si am sa incerc si cu el;
Despre premergator...citisem undeva ca n-ar fi bun pentru ca copilul ar merge pe varfuri si inca ceva legat de increderea in sine;oricum eu nu cred ca am sa tin cont si am sa-i iau pentru ca l-a cat e de fasneata,eu nu pot sta toata ziua cu ea aplecata..mai ales ca acus imi creste si burta;asa ca optez pentru;
In rest,stam binisor in fundulet,ne chinuim sa ne ridicam in patru labe;merge destul de bine in picioare cateodata parca ar alerga,si ne chinuim cu dintisorii care nu mai vor sa iasa;
Daaaa...gata nu mai pot sta ca s-a plictisit in patut si tipa de mama focului...
AAAA..sa nu uit si noi vrem sa fim vedeta..nu ne uitati va rugam:
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=72
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
biky spune:
KMI
....fara cuvinte...e superbaaaaaaaaa!!!!! Mi-au trecut fiorii....mai ales ca a-i facut-o special pentru mine!....Sa nu se supere mamele cu baieti pe mine (sunt invidioasa ca nu am si un baietel!) dar fetele sunt "mortale" ca poti sa le motezi cum vrei!
Timeea 7 luni 7 kg (fara 400) 70 cm ....bineeeeee! Io am cantarit-o ieri dimineata, dupa ce a mancat si avea scutecul neschimbat....avea 7 kg, draga...
NU sariti pe mine....eu o cantaresc cum vreau, ca sa ne iasa si noua kg-le!
Problema cu legumele e la fel! Am cumparat iaurt, pentru ca tot citeam ca dati la copilasi...si...hai, sa incerc si eu...gandindu-ma la urmatorul esec in ale mancarii....cand colo...surprise!!!!! Iaurt cu biscuiti....acceptat!!!!URAAAA!Ei, zic eu...ca era Danone....dar de asta normal....sigur nu il vrea....si iar surprise!!!!! Mananca.....Apoi, ieri, am bagat legume in iaurt, in loc de biscuiti si da-i bataie....nu a mancat cu acelasi entuziasm, dar a MANCAT legume! Cred ca-i plac mancarurile mai acrute si mai reci! I-am stors si portocala (pentru a-i mari pofta de mancare si pentru vit.C sa o apere de raceli) si.....suge la bibe cam 60-80 ml pe zi!
premergator- am spus, si ma repet...pentru mine este mana cereasca...Caterina are 2 sapt de cand o pun cate putin in el si mi se pare mai preocupata de ce e in jurul ei, mai receptiva...si de ce nu, parca e mai isteata de la o vreme!"Pedaleaza" in toate partile (datorita largirii orizontului), topaie in el, si vizibil pare mai fericita , decat pe "paturica magica". Unii stau in cur, altii merg in 4 labe....insa a mea se saturase de stat pe burta sau cu fata in sus!
Statul in fund, ....a mea sta cam 30 sec....dupa care se "pravale"...dar perseveram! Asistenta pediatra, pe care am avut-o la Andra mi-a zis sa o pun in fiecare zi cate putin cu picioarele desfacute (in echer) si cu mainile in interior...culmea e ca se pare ca a inceput sa stea din ce in ce mai bine in cur! Si inca ceva....atunci cand o ridic in fund sa o trag usor de o manuta si sa-i dau posibilitatea sa se impinga in cealalta mana ca sa se ridice! Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun....dar voi sunteti fete istete!!!!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Silviu Ionut( 27.11.04).......