Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la fix pt. galerie:
Bee, nastere usoara, un Razvan sanatos, frumos si papacios!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

am fugit repede ca mi-a zis marco caca. dar pe cand a venit cu olita, era deja in pampers. oricum suntem pe drumul cel bun. ma anunta cand e kk.

Chiar citeam si ma minunat de Bee, cum rezista ea si mai vroia si la tara. asa mamica...mai rar. eu de mult capitulam de eram in locul ei.
Cristina tinem pumnii sa fie bine pt. Razvan. doamne ajuta!!! sa stii ca din filmulet nici mie nu mi se pare superkinetic. atunci Marco cum naiba e? ca nu sta o secunda?

revin...ma cheama marco sa-i mai dau un cremvusti.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

asa...
aseara am mers in mall, l-am dat pe trenulet, carusel, alte tampenii. am luat o ora la Kid's Land, l-au pictat pe fata, pe urma spre casa.
A scos Clau suzetele din bas, sper sa nu le mai bage acolo.

Dim. nu a baut decat 30 ml lapte, asa ca l-am dus la bucatarie si i-am dat lapte cu Cheerios. a mncat inca 70 ml lapte cu cereale si acum a topit 2 cremvusti.
Imi pare rau ca nu am fost mai rapida cu kk, dar cred ca a zis cand deja il facuse.

merg sa mancam si noi de dim. si revin pe urma.

Silvi interesante jocuri. acum ca vine frigul trebuie sa facem si noi ceva, vom sta mai mult in casa.
Ali ai bucatarit ieri? bRavo tie!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai vad ca voi faceti galerie pe aici ..eu am citit ca o doare burta nu am vazut nimic sa spuna ca o doare spatele care e semn clar de nastere in 90 % din cazuri... si ca nu ar vrea sa il deranjeze pe medic...dar sigur il va deranja daca durerile persista. Poate inteleg eu aiurea.
Noi am mancat ou moale...Dani a mancat paine cu rosie ca ou nu serveste.
Nu vb cuvinte prea multe dar deja aveam o propozitie: "Ha no ti io"= hai no, si eu folosita cand cineva face ceva si vrea si el sa faca.
Si Dani a facut kk in pampers si l-am mirosit sa ma conving ca intr-adevar miroase si a spus caca. Pana acum nu spunea nimic

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova..ce e aia bas?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stef a mancat cereale cu lapte vreo 250 si acu bantuie pe aici, cred ac in juma de ora face si nanii

eu am facut o ciorba , bianca e la dansuri iar gabi cu masina la polishat ca o maritam........

Mergi la inceput

BIANCA pe mine nu m a durut spatele la nici unul din ei iar burta prea putin inainte sa mi se rupa apa asa ca nu i regula cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Chiar asa, nu speriati baiatul meu cu galeria!
Bianca, pricepusi foarte bine. Numai ca ma doare si spatele. Si e Duminica si mi-e ca ma duc aiurea la spital si ma opreste acolo si pana maine nici nu ajung la cutit, ca la NVDC (nastere vaginala dupa cezariana), nu cred ca ma lasa cineva. Asa.....am mai dormit 2 ore pana la 9.30 si parca ziua e mai bine. DIn ce tine eu minte cu neuronii obositi, Dana Ene cand a nascut-o pe Roxanica, a avut ceva rabdare cu durerile pana dimineata sau pana sa vina doctorul si era si ea la a doua cezariana si in travaliu.
Asa ca nu va faceti griji mai mari decat e cazul. Si nici emotii mai mari decat am eu! Mai ales ca eu nu am, ca-s mai nesimtita.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEEEEEEE aici nu i vorba de simt , este vorba de cat de tare si puternica esti tu dar cel mai mult se vede ca esti pregatita psihic

Mergi la inceput

Bee, eu aveam 2-3 cm dilatatie la 19 seara in ziua de 16.01 cand m-am dus la control. Eram de internat dar cu contractii aiurea si nu am ramas in spital pt ca nu medicul meu m-a vazut ci o rezidenta.Am venit acasa si am facut o baie fierbinte. Am indurat cu stoicism noaptea cu dureri, cu plimbari de nebuna prin casa da de contractiile se fac regulate. Dimineata la 6 mi-a cazut dopul am facut dus si am mai asteptat. La 8.20 cand se ies din casa mi s-au fisurat membranele. Am ajuns la spital aveam 7 cm. La 11.40 s-a nascut Dani.
Cosmi, pe mine m-a durut spatele toata noaptea, am reusit sa ma culc pe la 3 pana pe la 6 dar aveam dureri...nu foarte mari si contractii la 40 , 5,7.15,10,.. minute.
Nici eu nu vroiam sa il deranjez pe medic noaptea cu toate ca mi-a spus ca vine la orice ora.
Bee, incearca baie mai caldutza daca vrei sa vezi ce se intampla sau esti nerabdatoare. Sau daca esti pt cezariana poti cere maine sa ti se faca daca chiar nu mai poti. Cate saptamani ai? Dupa cate stiu eu...mai ai putin pana la 40.

Mergi la inceput