Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 11
Bee spune:
Hai ca-s eu prima la cafea, daca la ora asta se bea cafeaua Duminica.
Barbatul doarme si viseaza ca un iepurash, desi l-am batut la cap de 2 ceasuri ca ma doare burta (de 2 ceasuri l-am batut la cap, ca de durut....doare de mult). Astept sa-mi treaca, sa ma culc si eu si cred ca pe ziua de azi s-a zis cu mersul la tzara dupa Ana. Mi-e si frica sa nu-i stric doctorului ziua de Duminica.
Silvi, sa inteleg ca Alain nu a folosit suzeta, dar acum suge de zor biberonul la trezirile astea nocturne? MAi sunt ceva dinti de iesit? Poate asta il chinuie si-l roade. Ufff, cat te inteleg. Dupa ce nu mai speram, Ana a renuntat la sculatul noaptea dupa 1 an jumate (de cand am fost la mare). Brusc. Asta desi inainte incercasem o multime de metode. Dar e drept, in aceeasi perioada, a scapat si de primii 4 molari.
Astery, ma gandesc la voi.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
d_melli spune:
Nastere usoara.Doamne ce calma esti.Stai calma ca vine.....
Te pup si asteptam vestile bune.
ps. Unde gasiti fratilor maimutele care fac galerie ca eu am cautat juma' de ora si m-am lasat pagubasa.
I-am gasit pe prosti....
Gata ca stric dc ul si cine stie ce mai scot.
Bombonicaaaa spune:
Acum am ajuns si eu acasa de la un party si am bagat ochii pe dc sa vad ce mai facetzi .
Bee esti o curajoasa Sa ai o nastere usoara si un baietel sanatos si la fel de scump ca Anuta Tzin pumnii sa scapi usor si repede
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
szaboali spune:
Buna dimineata si de la noi.
Bee deja vrea sa iasa bebe??? Nastere usoara
Silvi lui Alain, Iarrina se trezea noaptea numai in spital ca ii era cald si sete...in rest nu se trezeste.
Ioana la Razvanel.
Maraki,Melli, Bombo si restul multi si o zi frumoasa sa aveti.
Ali15+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
asteryaro spune:
Bee, Doamne ajuta, nastere rapida si usoara, (stiu ca prin cezariana) da' sa fie biiiiine
Noi toate si ne rugam sa fie bine si sa vina Razvanel cel frumusel si cumintel!!!!!!
EEG la 11, sper sa se respecte programarea, ca daca-i copilu' marait de somn, aleluia, nu se face nimic. Asta daca mi-l si adoarme.
Ioana, cine te considera ipocrita sper sa fi fost deja banata. Sunt ipocrita? Noooooooooooo.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
T_Ioana spune:
Bee cred ca am vorbit prostii aseara, cu intalneala cu colegii si alte alea.....hai Razvanel frumusel, maricel si papacios!!!! Abia asteptam vesti!
Cristina, la 11 sunt pe faza. Bafta multa!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
Buna dimineata la
Ne-am trezit si noi la 9.30 intr-o zi mohorata de duminica.
Ieri am fost la Sovata la nasi apoi acasa unde am avut musafiri.
Bee, nastere ushoara in caz ca vei naste curand.
Silvi, si Dani se mai terzeste noapte tot de 3-4 ori dar nu e regula ca in fiecare noapte sa o faca. Are perioade dar si el se trezeste, bea putina apa si se culca inapoi. Eu am observat ca trezirile astea sunt cauzate de dinti..noi asteptam caninii, deja la 1 se vede ceva alb sub gingie dar mai dureaza. Deci nu esti singura care te trezesti noaptea. Si eu merg si la servici. De ex vineri spre sambata noaptea s-a trezit de 4 ori a plans, l-am calmat, a baut putina apa si s-a culcat inapoi. Azi noapte nu s-a trezit deloc. Cateodata se trezeste urland, cu greu il calmez. Am impresia ca mai si viseaza prostii...mai ales ca acum merge si la cresa si cine stie acolo ce se intampla.
Cosmi, am uitat..multumesc de grija
Giova..deci v-ati desenat ieri. Ai grija la creioanele cerate ca nu mai iasa de pe pereti. Sandra nu a avut pasiunea desenelor pe pereti doar pe foi. Sper ca si frates-o sa fie la fel si sa nu imi dea de lucru la zugravit pereti. A avut 2 table magnetice dar pe amandoua le-a rupt calcand pe ele din greseala. Deci inca nu e pasionat de desen pe tabla magnetica.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
Cea fetelor!
BEE, NASTERE USOARA SA AI!! DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE SI SA AUZIM IN CURAND DE BEBELUSUL FRUMOS, SANATOS SI MANCACIOS!
Astery, si eu stiu ca trebuie sa doarma Razvanel, pe Diana cel putin a adormit-o, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, iti tin pumnii si ma rog pentru voi!
Andiaroro, ma bucur ca scrii. Cum a reusit Alexandre sa-si rupa incisivul?? Cate mai fac astia mici, tot cu ochii dupa ei trebuie sa fim.
Silvi, la noi merg jocurile de-a trenuletul, de-a v-ati ascunselea, la desen mazgaleste si atat, cu mingea se joaca iar mult. Imitam animalele, asta iar ii place, eu imit, ea trebuie sa-mi dea animalul respectiv (sa-l ghiceasca). Sa vezi ce nostim suna cand behai sau latru... Cat despre trezit, sa stii ca si Diana se scula odata pe noapte sa ma caute, iar acum cu otita, se foieste mereu...n-are stare.
Maraki, de ce zici ca nu-ti gasesti servici mai bun? Cel putin poti sa incerci, daca italianul te enerveaza...ar fi fain sa-l lasi cu okii in soare.
Irina,cum se mai simte Mario? Mai bine? frumuselul sa-i treaca!
Ioana, nu esti ipocrita, si eu ma rog pt cei din secta bolnavi..
restul fetelor, va pup ca am de stat cu fetitza. Mai intru eu sa vad ce au facut Bee si Astery.
Editez, sa-i transmit Mirelei, muuulti , vad ca tot cu probleme e...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo