Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo a dormit 1 ora doar Giova trebuia sa-l trimiti pe Marcolino in apropierea pustiului si faceai repede o poza
Nu am nici un chef sa ma duc la rest. Ar trebui sa iau a doua parte de bani dar sa ajung si pe la cumparaturi. Uite asa mi.a stricat programul macaronarul Trebuia sa trimit si pachetul pt. bebelul mic, niste bani acasa....ca sa-mi treaca,ma apuc sa aspir prin casa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

si noi p'aci, prin casa. ne pregatim de baita.
maine facem EEG, si am emotii, mai ales ca sunt singurica, tati este plecat...
Maraki, esti o harnicuta!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery succes maine, te asteptam cu vesti bune
L-am vazut live pe Razvanel de Astery si nici pe departe sa fie hiperkinetic.Sta si se uita frumos la reclame tv( exact ca Angelo ) se joaca cu masinuta,mai vine pe la comp sa butoneze Este la fel ca Angelo! Elemente autiste cred ca nu exista! Speram sa iasa bine maine la control

Am sunat pe seara la rst. si am anuntat ca ma duc maine pt bani. Era bine daca imi lasa plicul sa-l gasesc dimineata dar Giuseppe e cam ciudat si nu cred ca ar fi vrut. Cand eram vecini, daca aveam nevoie de ceva trebuia sa ma duc la rst. chiar daca el statea cu un etj. mai jos
Mergem si noi la baita....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao fetelor, azi am fost si noi la control e ok problema veche dar in schimb a facut o viroza respiratorie, ca norocul ca e numai la inceput si o tratam.

Giova poate asa scapati de suzeta...ar fi fain...la noi e mai greu ca e cu degetul si il are la purtator non-stop... la Marcolino.

Astery draga mea , nu te stresa cu EEG-ul ca nu e greu...sigur o sa il adoarma ca altfel nu ii poate face ca tre sa stea nemiscat, nu v-a simti nimic...are si Iarina o poza in drop in care ii face EEG-ul si e adormita rau de tot... si multa bafta maine...

Io azi am facut cornuri cu gem si finetti pana m-am saturat...ma dor spatele de nu mai pot.

V-am pe toate si o seara minunata sa aveti.

Ali15+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Aproape gata si ziua de azi si eu tot ca o floricica sunt. Daca n-ash fi mare si cu burta, nici n-ash zice ca-s gravida. Dis de dimineata, trezirea cu Anutza, apoi fuga sa-mi iau ciorapi sa-mi mearga la "mareata" tinuta de Botez (rochia luata anul trecut de ziua mea e dintr-un bumbacel elastic imprimat, cum se poarta acum, deci trece cu brio si peste burta de gravida). Fuga iar acasa, pregatit eu+ fata+ Radu de plecare. Am plecat la Biserica, a fost minunat, Ana cuminte foc (frumoasa e oricum). Toata lumea s-a minunat cat e de roshcata si cat seamana cu ta-su. Adus fata acasa si intors la restaurant. Acolo am stat vreo 5 ore, fiindca ne-am simtit bine. INtre fete se discuta de copii, iar barbatii de construit case. .
Pufu, mortal Vladimir! Mai ales cu Eminescu. Aaaaa si cu Mezzo. Vezi ce gusturi elevate au astia mici pana sa-i pervertim noi? Pai si a mea danseaza numai pe muzica populara sau clasica. Muzica "usoara" n-o impresioneaza.
Ali, sanatate Iarinei!
Noi creioane avem doar la tara, ca in Bucuresti stam in chirie si atata mi-ar lipsi sa se exprime pe pereti! La anul, cand om reusi sa ne mutam.
Maine merg la tara, ca Ana e deja acolo din seara asta.

Bee 38+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee parca nici nu esti gravida, super ca poti fii atat de activa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Azi a fost ziua primei

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by maraki

Azi a fost ziua primei

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Maraki, prima de salariu sau Prima Tv?

Cristina, tinem pumnii maine, pe la ce ora e programat EEG-ul?Poate ne mobilizam cele care vor si spunem o ca totul sa fie bine pentru Razvanel (sper sa nu fiu considerata IAR ipocrita)
Ali, ma uitam la semnatura ta, ce repede trece timpul, imediat trebuie sa miste bebelinul. Am vazut-o si pe Iarina, o dulceata!
Bee, bine ca v-ati distrat ca cine stie cand se mai iveste ocazia desi maine parca aveai intalnire cu fostii colegi de faculta, nu?! Deci alta tura de petrecareala. Ma bucur ca Razvanel e un cuminte si o lasa pe mami sa-si mai faca de cap....... Si data de 16 e atat de aproape........
Pufu si eu m-am distrat la faza cu Eminsecu. Mi-am amintit de o faza, acum vreo 3 ani, mergeam la serviciu prin parc si in fata mea era un baietel de vreo 3 ani cu bunica lui si la un moment dat zice catre bunica-sa: "Uite-l pe bunu (=bunicul) George!"...ma uit si eu in directia aratata asteptandu-ma sa vad vreun batranel si cand colo ditamai statuia lui George Cosbuc.....radeam singura prin parc, tare dulce a fost!
Giova, ati recuperat suzetele..sper sa nu aveti noapte alba!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pt. noi de astazi incepe cursurile de teatru...............
Am fost cu mama si sora mea la Mica Sirena!!!! mai merg si la Alba .............mi-a palcut foarte mult.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/

sa mai vedeti si voi ce mare am crescut de cand suntem la gradinita............

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi!
Din pacate eu nu o sa pot intra foarte des pentru ca imi consuma foarte mult trafic intratul pe Dc
Bee ma bucur sa aud ca esti bine si activa, esti o super mamica ca de obicei.
Ali chiar ca trece repede timpul...;;;sarcina usoara sa ai si pupicei Iarinei.
Giova eu aici vad copiii si de 4 ani cu suzeta, ii lasacat vor ei ca sa nu ii streseze; eu chiar ma gandeam ca si bb al meu cred ca bea tota noaptea apa doar ca sa tocane bibe si nu stiu ce sa fac, suzeta nu ma pot apuca sa ii dau dar trebuie sa gasesc o solutie ca e horor cu trezitul lui.
Chiar vroiam sa va intreb, se mai trezeste vreun copilas toata noaptea casi puiul meu, el are cel putin 3-4 treziri nici eu nu mai stiu ca dorm cred in timp ce ii dau bibe.
Nu prea am inspiratie la scris, nu mai stiu la cine ce vroiam sa zic;
Canda eu fac tot felul de jocuri si inventez eu o multime ca toata ziua trebuie sa fac ceva sa ne treaca timpul.
Sa va zic acum doua jocuri care imi vin in minte. *
1.Se ia o foaie mare de hartie gen coala de aceea de impachetat, se traseaza pe ea conturul corpului lui bb si se prinde cu pioneze de un perete, se stimuleaza copilul sa deseneze partile corpului si implicit sa le invete.Pe foaia respectiva se pot face si alte desene in functie de preferintele si abilitatile mamei
2. In doua cutii de metal de la cafea sau de la altceva se pun bilute de plastic si jucarii de alta forme de ex cuburi mici sau orice altceva. se imprastie pe jos si se sorteaza apoi cuburile intr-o cutie si bilutele in alta. Eu folosesc la cap bilute niste mingiulite de pinpong.
Moni am uitat sa iti zic in legatura cu cartile de colorat eu am gasit ceva cica petru primul an, are doar cate o figura mare pe o pagina un contur foarte gros si folosesc creioane colorate cerate ca pe astea nu le poate rupe Alain, inca mai mult mazgaleste si desenez mai mult eu dar trebuie sa incepem de undeva, eu asa vad lucrurile.
Pupicesc toate fetele fara nominalizare si va doresc o noapte buna, poate ne vedem maine la cafea.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput