Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
bai...ar fi pictat si el peste tot, doar ca l-am sechestrat in scaunul de masa.
Pufu cum naiba iasa creionul cerat? ca eu am o dunga pe calorifer si nu iasa, de marco of course.
Parchetul l-a scris cu marcar permanent pt. CD-uri. asa ca am frecat ce am frecat, dar tot se mai vad dungi vagi.
e mortal Vladimir, auzi sa strige la Eminescu...tata, tata. probabil ca-l vede rar, asa face si copilul prietenei mele. Il vede pe tatal lui peste tot.
Anasebe am vazut si eu la Super Nany ca lipeau harti pe pereti sa scrie pe ele copii, in loc sa murdareasca peretii. Cand va incepe si el sa-si lase amprentele creionale acolo voi lua masuri. deocamdata pe pereti am urme de manute cu diferite ingrediente.
Maraki stiu ca nu e bine sa stai descult, vara l-am lasat, era cald, dar acum....
I-am dat papucii de casa si cu astia sta, dar cand e in sosete antiderapante...nu le suporta.
eu cred ca voi cumpara cartea lui Super Nany, tare ma gandesc ca voi avea nevoie de sfaturile ei pe viitor.
merg sa-i dau sa manance si pe urma la somn.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Razvan doarme deja, ce baietel ordonat am.
Noi inca nu pictam, dar o sa-i dau instrumente, gasesc eu o solutie.
Am dormit bine, si noi si Razvan. Deci a fost vreo indigestie de la ciorbita de miel, altfel nu-mi explic.
Merg si eu la odihna, ca tare ma dor picioarele de la norii astia.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
pufumic spune:
Giova, nu stiu ce sa zic. La mine au iesit urmele, cu exceptia unora de pe spatele televizorului, unde suprafata este mai poroasa si n-au iesit chiar de tot. Poate asta e explicatia. Ai calorifere din fonta?
Cat despre cat de des il vede pe taica-sau, ce sa zic? in ultima vreme l-a vazut in fiecare zi, un pic dimineata si un pic seara. Cred ca de fapt el vrea sa zica doar ca seamana cu tata, stiu si eu, habar n-am.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Giova spune:
Cristina eu stiu ca mielul e cam greu pt. stomacelul lor. daca a mancat mult, poate asta sa fie cauza.
Pufu nu sunt din fonta, sunt dintr-alea moderne , care se racesc repede.
credeam ca tata e tot pe vas.....si de aceea am zis.
lasa ca si marco tot asa il vede si oricum e mort dupa el si tot cu tata ingura e toata ziua.
a papat super bine, dar acum nu vrea sa doarma.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
pufumic spune:
Asa e, alea moderne din tabla se racesc repede. Noi avem din alea din fonta, varianta moderna, ne-am scos. Familie de ingineri, de.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Giova spune:
si noi vroiam din fonta dar moderne. pana ne-am hotarat...erau deja puse, doar erau incluse in pretul apartamentului. Oricum nu conteaza, ne-am pus mai multe asta dupa ce ne-a calculat un ing. in instalatiii de cati avem nevoie, in functie de suprafata camerelor.
a adormit si Marco. el zicea ca nu-i e somn, dar era copt. cum l-am dus in pat, in 2 min. a luat somn.
acumj ma apuc si eu de treaba....
_
anasebe spune:
noi nu am reusit sa-l culcam pe tibi, asa ca dam o fuga pana in mall la gima, sa cumparam cate ceva, ca am musafiri mai pe seara.
Giova spune:
eu l-am trimis pe Clau la Metro cu o lista lunga...pe care a uitat-o acasa , acum am vazut.
mergea sa mai cumpere pt. firma si am profitat sa nu mai merg eu sapt. viitoare.
lasa ca-l sun si ii dictez prin telefon...
_
Giova spune:
Pufu hai ca s-a dus si de pe calorifewle mele. se mai vede asa vag, dar la urmatoarea "frecatura" se va duce.
Marco s-a trezit, ce mult a mai dormit, o ora jumate.
_
Giova spune:
Maraki am tot vrut sa-ti spun si am uitat: la turci era un baietel care semana foarte tare cu Angelos. am vrut sa-l pozez, dar mi-era sa nu zica ceva mama lui. Doamne ce mult semanau, zici ca era fratele lui geaman.
poate scapam de suzete. cum? le-a bagat in bas, are o gaurica si i-a dat drumul pe-acolo. incercand sa o scot, am vazut ca si cealata e acolo. mie nu-mi intra mana, lui Marco da, o prinde dar pe cand sa o scoata ii da drumul.
asa ca ne mai chinuim sa pescuim suzetele din bas, iar daca nu are Clau o solutie...asta e...sa doarma cu basul in brate!!!!
_