Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 13
cosmi1975 spune:
ce i aia mai sa nu deranjezi medicu????????lasa draga as vina ac de asta i medic, sa suferim asa pana la disperare numai sa nu l deranjam
Biancas spune:
V-am vazut ca ati vb de carucioare. Sandra de Craciun a primit un set de bebe care are si carucior si Dani impinge demult caruciorul. Nu mi se pare un lucru aiurea pt un baietel sa isi plimbe o jucarie prin casa. Prietena mea a fost cu finutul prin vara si cand a vazut ca si la fin ii place sa impinga i-a cumparat si lui dupa munca de lamurire cu sotzul care nu vroia sa auda de carucior la baiat.
P.S. Taticii nu imping carucioarele?.
Soacra-mea mi-a spus ca Nelu s-a jucat cand a fost mic si cu papusile si pt asta nu a devenit nici pe invers nici afemeiat .
Merg sa ii dau de mancare lui Dani..s-a trezit la 9.30 dar ii e somn deja..e asha de inchis cerul ca stau cu lumina aprinsa
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
o sa am o saptamana de foc...iar
luni ; sa dau o fuga la cursuri apoi sa mi schimb buletinul la muca, seara la engleza si sa spal si baia miza (cabina de dus)
marti; cumparaturi,la munca, facut papa, schimbat lenjerii eara la dansuri si la 22 la aeroport....vine cea mai buna prietena a mea, adica cumnata si cu macaronarul
miercuri; imi iau liber si fuga la muzeul satului,in centru la o plimbare seara la restaurantul TERASA DOAMNEI traditional romanesc ...cand o vedea ala i cade fatza
JOI; cumparaturi si seara plecam la tara unde stam pana duminica cu toata trupa si avem treaba la distractii
maraki spune:
Bee nastere usoara cu bebel sanatos si papacios
Bianca pai la baie calda iti declansezi nasterea Acum depinde daca are dilatatie, pe mine cand m-au bagat in cada, ma apucase contractiile la 1-2 min. dar dilatatie ioc! Pe la 2 dimineata se intampla asta si am nascut la 15.41
Mi-ar place si mie sa iau carut de jucarie pt. Angelo dar nu ma lasa Giorgos. Este ieftin aici, in jur de 10 euroi ( pe langa jucaria aia de impins care era parca 40 )
Ioana cred ca te.ai prins la cine ma refeream dar ai avut chef de glume Culmea ca ziua ei o tin minte dar la actuala socrosenie stiu doar luna
Ma apuc sa fac un pilaf cu pui pt. Giorgos....am o leneee....dimi am avut mult de facut la sv. ca au avut o groaza de clienti...au Messe ( expo ) acolo si a inceput de ieri.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bee spune:
Moama Cosmi ce femeie activa esti! Super!
Bianca, asa ma gandeam si eu cum povestesti si tu. Nu mai bine stau eu acasica la mine, pana se ingroasha gluma? Cat despre baie calda (calduta, nu fierbinte), deja am 2 la activ de asta noapte. Prima fara succes. A doua m-a mai calmat, deci mai e de asteptat. Nu-mi fac iluzii. Stiu eu ca nu merge treaba asa iute.
Si acum facand haz de nacaz, asta mic din burtik e un oropsit. Pana acum fu treaba cu putzul la casa. Maine are Radu de tinut un training de la care nu poate lipsi, miercuri trebuie sa mearga la Pitesti. Deci ar fi marti, cand trebuie sa se vada cu unul sa ne fie diriginte de santier.
Si asta noapte, huhurezeam singura, ca barbatul nu e disponibil inainte de ore omenesti (dupa 7).
Bee 38+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Cosmi de unde stii ca italienilor le place bucataria romaneasca? Baga-i sub nas un platou cu paste si l.ai rezolvat Giorgos ar manca tot ce tine de carnaraie,l-am pacalit si cu sarmalele Deci esti pe bune cu, cumnatica eeee...e sora sotului? A mea este nevasta cumnatului si santem mai rau decat soarecele cu pisica SCARBA!!!! mi-am amintit de ea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
ca sa fac o gluma......cineva trebuie sa mai si munceasac sa aduca banii acasa
BEE asa e sunt intr o alergatura totala , nu ma plang ca eu de fel sunt foarte activa iar cand imi ies toate a o multumire sufleteasca de dau pe afaara
cosmi1975 spune:
MARAKI il ducem al restaurant romanesc as vaza omul cate ceva traditional ,,,lasa ca baga o friptura cu aslata daca altceva nu vrea, si cumnata este sora sotului o tipa super ptr mine si o matusa ptr copii la fel ei pleca pe 16 iar pe 23 vine sora mea cu sotul...alt macaronar super de treaba
Biancas spune:
Gata operatiunea mancat si culcat copilul. Supa nu i-a trebuit dar spanacul l-a mancat pe tot singur singurel . mai nou nu ma prea lasa sa ii bag eu in gura, si la cresa mananca cu 2 linguri..cu una el, cu alta educatoarea sau ingrijitoarea.
Bee, gandesti ca mine. Mai bine la caldurica acasa pana in ultimul moment decat in spital. Pt mine au fost groaznice si cele 3 zile cat am stat dupa nastere departe de familie.(la cerere 3 zile ca la noi e moda sa te lase acasa la 4). La cezariene se lasa cam in 5-7 zile (2-3 zile pana vine lactatia, apoi nu stiu ce urmaresc dar cert e ca nu pleci repede acasa). cand m-am internat eu a venit o gagica ca "avea dureri sub burta" era la primul copil. Au pus-o pe masa si avea dilatatie 1 cm. A nascut a doua zi la amiaza.
Cosmi...ce fain..musafiri pe cap ...distractie garantata.
program plin toata sapt...dar las ca trece.
Maraki...pai spune-i lui Giorgos ca vi l-a dat cadou o vecina cand l-a vazut pe Angelo ce frumos se joaca cu . La noi sunt mai ieftine...15-20 lei unul simplu, cel de plastic mai mare e 20 lei.
Nelu nu a avut ce comenta la faza cu caruciorul...dar si daca comenta..problema lui . Daca eu stiu ca copilului meu ii place jucaria X ma dau peste cap si i-o cumpar. La ziua baiatului de 3 ani Dani s-a jucat numai cu o masina si un avion cu lumini. Acum sa caut si eu sa ii cumpar pt ca i-au placut mult.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Cosmi..vezi sa fie si mujdei pe langa friptura aia.
Ieri la nasi am mancat gratare si eu m-am oferit sa fac mujdeiul asha cum stiu eu. Se uitau toti ca la felul 4 ca ce fac eu acolo de frec usturoiul cu ulei si bag si smantana in el. Dar cand l-au gustat ..s-au linis pe bot..
Beema scuzi, fa-ti un mujdei daca poftesti