Nou stil de viatza (152)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Gusta, iti trimit si tie un pic de chef. Ar trebui sa ma apuc si de spalat dar m-a lovit lenea asa ca citesc un curs de la facultate (ca sa nu fiu "neproductiva"
) si in pauze va mai scriu.
Carmen, aici nu ploua (inca) dar e cam innorat.
Ce planuri ai pentru weekend?
Ieri am vazut un film bun, de actiune, "Un asasin nemilos", cu Jason Statham si Jet Li, ambii pe lista actorilor mei preferati. Saptamina viitoare vreau sa vad filmul www.imdb.com/title/tt0381849/" target="_blank">asta, in care joaca Russell Crowe si Christian Bale, pare a fi un western interesant. Iar mie imi place genul si bineinteles, actorii. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
sa vedem, ce-am facut azi:
-am pazit frigiderul si am intrecut masura
-am reusit sa dorm la pranz o ora, abia m-am trezit
-vreau sa fac o placinta cu mere, imi sta mintea numai la ea
-cred ca vom iesi la o plimbare, pare ca a stat ploaia
-probabil ma voi harjoni cu baietii, fac asta in fiecare seara (dansuri, jocuri, topaieli,
)
Cam atat.
Vis a vis de filme vazute, m-am uitat aseara la www.cinemagia.ro/movie.php/A_Mighty_Heart?movie_id=18010" target="_blank">asta. N-am reusit sa-l vad pana la capat, caci am gasit altceva, mai interesant, de facut. ![]()
Iti multumesc pentru recomandarile tale.
Tzuni spune:
...am trecut doar sa va pupicesc si sda va spun ca azi n-am avut timp sa mananc. N-am pus in gura NIMIC . Nici macar degetul... 
Fug sa iau masa acum si...ne vedem maine! O seara fr4umoasa, dragelor!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mamica dulce spune:
Buna fetele...va scriu din adancul unei stari infecte care nu ma mai lasa de cateva zile bune.Azi am avut dieta disociata,adica am mancat numai ciocolata elvetiana,de la mama ei. Sa vedem daca slabesc ceva pana maine...voi ce credeti?

![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Sabina spune:
bunaaa.
ce mai fac fetele? vad ca avenit toamna, si va ganditi deja la rochia de revelion, v-ati pus pe concursuri:)))
daaaa, m-am intalnit intamplator cu Tzunela. mai, da frumoasa mai e fata asta! Ma simteam ca broscoiul cel urat pe langa ea![]()
Glumesc, desigur, dar chiar ca in afara de control pt sanatate in general si nitel sport, altceva n-are ce cauta la slabit aicisha:)
a fost tare reconfortant sa ne intalnim asa, mie mi-a prins f bine, am iesit din rutina asta bebe, copilu mare agitat, plimbat, alaptaaaaaaaaaaaaaaaat:))))
Mephala, vroiam sa te intreb, tu cand te-ai apucat de slabit? cat avea bebelacul Teo?
avem si noi o luna azi, nu ma gandesc la dieta, Doamne fereste, dar sincer, am momente cand imi vina sa sparg oglinda. Asa de grasa n-am fost niciodata.Am cu 6 kg mai mult decat aveam cu Sofia in luna a noua....(adica 72, la 1.61)
cand ma gandesc eu cum la 23 de ani credeam ca-s grasala 53 de kile
, avea fimea 6 luni si eu credeam ca-s obeza.Vaaai, Doamne:))))0
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Delia, cred ca nu stam prea departe din ce-am citit eu p-aici.
Cand mai ai nevoie de tort bun, mergi cu incredere la Alice pe Mihai Bravu:) E cofetaria noastra pt toate aniversarile.si e geniala!!
apropos, bebe a implinit azi o luna.sa-l sarbatoresc cu tort? hihihihihi ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Zuzilici spune:
La multi ani bebe Gheo! Sa cresti mare si sa n-o lasi pe mami sa te serbeze cu tort decat din an in an. Altfel ... sigur sparge oglinda!
Sabina te
si vino pe la noi mai des ca sa iesi din rutina bebe, alaptat, Sofia, etc.
Mephala mersi de cafea. Eu inca mai beau la ea.
Mamicutz ce sa zic daca stai numai pe cioco vreo luna poate slabesti ceva. Doar o zi... nu se pune la socoteala , se pune pe tine. ![]()
Delidana invit-o si pe Tzuni la ciorba de fasolica verde ca n-a reusit sa manance nika azi, saracutza.
Sunt convinsa c-a iesit gustoasa.
Tzuni nu-i bine. Trebuie sa-i dai stomacului ceva sa "macine" altfel se strica masinaria si cand ii dai nu mai stie sa macine. Sper ca-i inteles exact ce-am vrut sa zic. Astept rezumatul pe 2008. 
Eu azi n-am avut chef de nimik si-am facut o gramada. Weekendul asta sarbatorim Thanksgiving Day si traditonal se serveste curcan. Asa ca am luat dihania, am umplut-o cu bunatati si-am trantit-o in cuptor. Si abia astept sa se faca. Dupa 3 ore arata bine, dar cred ca-i mai trebuie vreo 3 ca sa fie gata.
. Intre timp, ca sa nu stau degeaba, am facut si-un tort de branza cu aroma de lime care arata super si-are un gust demential. Imi place la nebunie aroma de lime.
Mai ramane sa fac garnitura la carne (fasole verde, porumb si cartofi la cuptor) si-am scapat cu masa de azi.
Cu ocazia asta am prezentat si meniul de azi.
Weekend placut va doresc si relaxare maxima. 
[edit] A trebuit sa editez caci din cand in cand tastatura mea o ia razna. Nu mai tipareste anumite consoane pana nu restartez laptopul. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Sabina, la trei luni dupa nastere ma gandeam la tot felul de diete. Am ramas doar cu gandul. Pe la patru luni (parca) am mers la o sala, timp de o luna.
La sase luni am inceput sa mananc mai putin, disociat, un fel de Monti, si sa merg la sala. Dupa o luna, l-am intarcat pe Teo si am trecut la diete mai severe.
Tu cat vrei sa-l alaptezi pe Gheo?
Sa nu uit: La multi ani, bebe Gheo!
Zuzilici, daca eram vecine, te vizitam cu siguranta.
Ce bunatati ai gatit! Cu ce ai umplut curcanul?
De tort nu mai pomenesc....
Tzuni, draga de tine, sper ca maine esti libera si te odihnesti.
Noapte buna, fetelor!
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor!
Carmen, iti tin eu companie. M-au trezit astia mici demult. Sincer astept cu nerabdare dar si cu teama ziua de maine. In ultima vreme am mancat fara nici o restrictie si imi va lua ceva pana ma voi reobisnui sa mananc putin si sanatos! Voi tine un regim disociat dar cu ordinea zilelor facuta de mine, in functie de chef si bani.
O duminica frumoasa tuturor!
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)