Nou stil de viatza (152)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, orice inceput e greu, dar, de asta suntem aici, sa ne sprijinim si sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine...

Acum m-am uitat si eu pe lista...Carmen, tu n-ai dat raportul saptamina trecuta sau ai uitat sa faci modificarea?

Sabina, multumesc pentru recomandare.
Cu tortul mai asteapta si tu un pic...vreo 11 luni , da' sa vezi ce bun o sa fie atunci...

Zuzi, ma bucur sa te revad.
Pai daca stiam ca Tzuni face foamea la servici ma infiintam eu la ea cu sufertasul de mincare cu ciorba calda.

Cornelia, nu te stresa, ia-o usurel. Mult succes iti doresc!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana, n-am dat raportul de mult timp, am fost intr-o 'pauza' mai lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Acum ma iei cu "dumneavoastra"?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

quote:
Originally posted by mephala30

Acum ma iei cu "dumneavoastra"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Meniu de ieri cred ca numai are rost sa-l spun ca imi iau o bataie de nu ma vad.Doar va zic ca am facut pizza cu peste.

Tzuni pai asa sa stai tu fara mancare.Acuma cand inca mai ai liber sa papi ce vrei ca de luni vad eu ce bagi in gura.

Carmen multumesc de cafea ,chiar ca e buna.

Cornelia orice inceput e greu dar sa vezi cum stau eu cu gura pe tine si sa vezi ce usor o sa fie.

Zuzulici pai la ce bunatati ai acolo iti faceam si eu o vizita.

Delidana multumesc de cheful de ieri da chiar nu am facut nimic.

Mai citesc si mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Asa fetelor, sa nu ma lasati. Eu nu sunt o fire suparacioasa asa ca puteti fi oricat de "rele" cu mine daca vedeti ca o iau pe aratura. Acasa nu are cine sa ma certe nici sa ma sustina.

gusta, ce dieta incepi maine?

Eu m-am hotarat sa incep maine cu o zi de fructe. La cate porcarii am bagat in mine zilele astea cred ca mi-ar face bine. Si am in casa banane(pt dimineata), mere, portocale.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cornelia e o dieta fulger.Vezi ca am dat un link .Eu de luni sunt cu cu ochi pe tine sa vad ce mananci.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hello, heloo!

Sunt iar la munca. Aseara am mancat niste paste cu ciumperci si neste floricele c-am fost la un film de doi bani: "Jocul terorii". Bine ca n-am adormit...

Io m-as baga iar la Daneza de maine, pt concurs. VREAU VOINTAAAAAAA

Sabino, LMA pt bb Gheo (cred ca de-acum ma stie )

Delidana, ia zi: cat a mai ramas din ciorba?

Mephala, sa ai un we frumos!

Gusta, sa stii ca azi o sa mananc nepermise!

Zuzilici Happy Tencsgiving dei! S-a facut curcanu? Trebuia sa-l umpli cu tort de lime O sa ma uit la horoscop maine.

Mik, ce papati bun azi, duminica?

Olo, Nastad, Dordia, Violeta si toate celelalte, va pup

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,nu pot sa zic decit ,azi am avut primul meu curs de instructor,primul modul e step&aerobic,cursul a inceput la ora 10:00 pina la 15:30,sint rupta.Trebuie sa lucrez fanatic la mine in urmatoarele zile...huhh.Nu am deloc conditia necesara,nu pot tine pasul cu instructoarea mea,asa ca v-a fi o mare batalie cu propria-mi persoana.Ni se preda si putina anatomie.Sper sa fie asta kickul de care am nevoie mentru a slabi si a-mi modela putin corpul.
Mai,ma uitam la instructoarea mea,nu imi venea sa cred,parca era bagata in priza.Chiar am zis ca sigur nu as mai avea nevoie de nici o dieta daca as ajunge la nivelul ei....

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput