Nou stil de viatza (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Violeta, sora ta, Dordia, a postat astazi un mesaj.
Si ce e faza asta cu "daca-mi dati voie sa postez meniul si sa raportez kg"...?
Normal ca da, raportul il dau toate fetele, indiferent daca participa sau nu la concurs. Marti ramane ziua de raport.
week. placut!

Mergi la inceput

ce parere aveti despre www.timpultau.ro/liber/Dieta-alcalina-Noua-moda-in-nutritie_625.html" target="_blank">dieta alcalina -noua moda in nutritie?

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Poftiti la cafea/ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Carmen, rindurile semanau a reclama la ceva pentru slabit. Cind am citit mai jos mi-am dat seama ca se potrivesc. N-am facut observatia in sens negativ.
Am citit despre dieta alcalina, dupa parerea mea nu e nimic nou, adica ni se spune ca inghetata, brinza, carnea (in afara de cea de peste), cartofii si porumbul sint acide si deci ar trebui evitate, iar broccoli, morcovul, carnea de peste, soia sint putin acide si deci mai recomandate. Aceeasi Marie cu alta palarie.
Tu ce parere ai de dieta asta?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza

Carmen multumesc de cafea.Iar de dieta nu prea ma pot pronunta .

Meniu de azi e tare in umbra ca chiar nu stiu ce as putea manca.Dar cafea e sigur restu ma gandesc si va anunt.

Raport pentru luni 66kg.De acolo si incep concursul.

Delidana oferta ramane valabila daca vrei sa mangai o vaca made in holland ,ca dupa cum observ in loc sa dau inapoi eu dau cu forte proaspete tot inainte.

Tzuni pun olandezu la strans bani ,da eu cred ca tot nemaritata raman.Dar speranta moare ultima.

Carmen si Cornelia eu de luni voi incepe o dieta si voi incerca sa fac un mic mai multa miscare .Meniul dietei il scriu in fiecare zi si sper sa aibe rezultat ca deja sunt iar suparata pe mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Azi sunt la munca. Si n-am cheeeef

gusta, ia sa-l iei la palme pe olandezu tau!

Dordia, las ca nasti si te scoatem noi din porumbi!

Mephala, Delidana

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, si spor la munca.

Gusta, vino sa te mingii pe capsor, parinteste. De saptamina viitoare trebuie sa-i dai bice, ca doar esti in concurs! Cit vrei sa slabesti?

Eu fac naveta intre bucatarie si calculator, am o ciorba de fasole verde pe foc si mai bag un ochi si pe la voi.
Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

am terminat ep.2 seria 4 din Grey's Anatomy,

Delia, mda, iti impartasesc parerea. Cautam aseara ceva pe net si am dat peste dieta alcalina. N-am citit pe indelete, doar am pus linkul.
Ce gospodina esti azi!

Tzuni, si zi usoara!

Gusta, la ce dieta te gandesti de luni?

ce urat e azi afara! ploua marunt si e intunecat. Asa e si in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni nu iese nimica cu bataie.Si poate e mai bine asa nemaritata .

Delidana multumesc de mangaiere sa stii ca poate asta imi lipseste .Da gospodina mai esti sa imi trimiti si mie un pic din cheful tau de gospodina.

Carmen am gasit o dieta fulger pentru 5 zile.
http://www.avantaje.ro/index.php?a=210
Sper sa nu fie considerat reclama.Mie asa imi trebuie un regim strict ca altfel o iau pe aratura si deja se vede ca vacuta m-am facut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, mult succes! E o dieta echilibrata.

Mergi la inceput