Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 18
Tonnia spune:
Kid, wow, eu am ramas paf ca stie Alexadra sa faca podul de sus, nu cred ca am mai auzit la varsta asta, poate-i un talent!
Kristinutza, merci, pe alea le stiu si eu -cu caine, vaca etc, mai sunt si cu animale salbatice, si inca vreo 2, dar au maxim 6 piese,sunt deja prea usoare, nu le-am descoperit pe alea in celofan, niciodata n-am timp sa caut cat vreau.
A mai fost cineva pe la Casa retro,parca acolo aveau puzzle odata, nu?
Editez: Ioana trebuie sa stie unde sa cautam. E super informata in ale jucariilor/jocurilor.
kristinutza spune:
pai credeam ca ma intrebati de-astea cat mai simple
. ca de-alea mai complicate sunt mai multe.
lui radu i-am mai luat si din alea din cuburi (au pe toate fetele cate o parte din puzzle). sunt din 6 cuburi, din 9, din 12 etc. sunt mai dificile decat puzzle clasic.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Hahaa, da, Tonnia, Nadia scrie pe Alex! Nu stie sa il faca de sus, de fapt, se pune pe spate si se ridica pe maini si pe picioare si ramane in pod...au facut la gimnastica, cu ajutor, daca o tin eu de spate il face de sus. Dar oricum il face, ramane asa cateva secunde, e in culmea fericirii. Mai face tumbe foarte frumos, cu picioarele drepte, se pune in cap, se rostogoleste si isi tine picioarele drepte ca la gimnastica artistica. Acum incearca sa faca rostogolirea si invers, isi pune picioarele peste cap din pozitie pe spate, dar nu reuseste sa isi impinga inca fundul, trebuie sa o ajut eu...cine stie ce medaliata olimpica am eu in casa si nu stiu? Daca ar face si la oala inainte de campionatele mondiale de gimnastica ar fi super!
mary ilie spune:
La multi ani sarbatoritului de astazi: DAVID!!!
kristinutza, eu nu ma gandisem sa fac un bilant de 2 ani, dar e o idee buna. Iata si bilantul nostru:
ANDREI la 2 ani
- are 14,6 Kg si 93 cm.
-inca avem pampi, ziua, noaptea sau tot timpul
kk face la olita, uneori, daca il pun eu, altfel...nimic
-suzeta nu a folosit niciodata, deci n-avem dependenta
-doarme singurel in camera lui, cam 10-12 ore noaptea si 2 ore la pranz
-de mancat mananca bine, insa e cam mofturos , nu mananca orice mancare, prefera supe/ciorbe cu carnita si legume, alte mancaruri ce gatesc la felul 2 refuza sa pape
, ii place mult pestele, si nu prea mananca fructe proaspete doar mar si banana si portocala mai rar
- la pranz ii dau eu sa pape ca n-am rabdare sa-l las pe el, restul papa singur, la masa de seara sta la masa cu toata lumea si papa singur- ii place mult sa dam noroc, vrem nu vrem dam noroc chiar si cu apa
-dulciurile nu prea ii plac, uneori insist eu sa pape "cioco"si nu vrea- ii plac mai mult alunele si sticksurile
-biberonul inca il folosim, dimineata si seara rade cate un bibe de lapte, nu ma deranjeaza, nici nu am insistat sa i-l scot, sunt multumita ca bea lapte
-intelege tot ce vorbim, deja trebuie sa ne ferim de el ca altfel e numai urechi la ce spunem noi, de vorbit....binisor, e loc si de mai bine
nu face propozitii laborioase -maxim 3 cuvinte, insa e super original in exprimari italo-romane
-baie face singur in cada, bineinteles sub atenta observatie, si vrea sa faca zilnic
, acum de cand cu frigul incerc sa mai raresc macar o zi da una nu, dar cam greu, el la ora 9 seara stie ca trebuie sa faca baie. Cu spalatul pe cap se lasa greu convins, intai spala el o papusa pe cap, apoi incet , incet il spal si pe el, se mai lasa si cu urlete, dar destul de rar
-marea lui pasiune e trenuletul Thomas cu care adoarme in mana seara si dimineata e iar cu el in mana
-ii mai plac desenele animate, Thomas, Pooh, Alba ca zapada, Bambi, Pisicile aristocrate sunt preferatele lui si mai nou Cartea junglei
- seara ma culc ragusita de atata citit, acum am pus o limita de 2 povesti si apoi la culcare- preferata e clar alba ca zapada, apoi Doamna si vagabondul si Cei trei purcelusi, Uneori si Punguta cu 2 bani......nu-i place capra cu 3 iezi.
- e un scump cand imi zice "grazzie , mami"cand ii dau ceva sau dupa ce il schimb de pampi
si daca vrea sa-i dau ceva ce nu are voie isi aminteste sa spuna "te og" - dar ma innebuneste cand se tranteste pe jos ca nu am facut cum vrea el, sau arunca cu ce nimereste pe jos cand nu e multumit- traiasca supernanny si cartea ei ca acum stiu si eu cum sa reactionez la crize d-astea si chiar s-au rarit dar tot ma mai incearca uneori![]()
-afara ii place mult sa mearga cu "moto"o motocicleta cu baterie , pe bicicleta rar pedaleaza si se plictiseste repede, tot mai buna e moto ca merge singura
-sufera un pic ca nu avem copilasi sa se joace, dar cand iesim e sociabil
Mamaaa, ce m-am intins.....si mai aveam de scris.......![]()
mary ilie spune:
Doruletz, am admirat-o si eu pe Alexandra- super Blogul, am sa mai intru sa va vad
Bravo pentru Alex, gimnasta noastra
Chiar are talent![]()
Si bravo si lui Raducu pentru ca face puzzle- Andrei nu e interesat de puzzle, i-am luat unul de lemn din 8 piese,dar nu ii place, prefera sa construiasca cu cuburile
Am vazut si eu pe acela cu cuburi 6 sau 12 si o sa i-l iau ca macar daca nu face puzzle-ul isi construieste un turn![]()
b_irina_c spune:
La multi ani Maria-Gabriela si Iulia Maria sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, norocoase si sa va bucuratii mereu parintii
.
P.S. poate le ziceti mamicilor voastre sa mai vina pe aici sa ne povesteasca de voi ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
Noi suntem in aceeasi situatie, Ana are tempe. E-adevarat ca in ultimele 3 zile a mai scazut un pic valoarea, de la 37.8-37.9 am ajuns pe la 37.4- 37.5. Rectal. Nu e in regula... Azi sunt 2 saptamani in cap. Am fost si-am luat recipiente pentru urina sa-i fac un sumar dar sa vedem cum reusim....ca nu facem la olita...e greu de luat. Cu punguta nu mai merge, ca nu mai sta cu ea, aia e pentru bebelusi. Aveti vreun sfat cum sa i-o iau? Si-n casa e frig ca s-o las in funduletul gol si s-o pandesc cu brcanasul. Azi ma cert cu toti din bloc si de langa bloc ca la noi nu s-a mai terminat de asfaltat strada si s-ar putea sa existe o legatura...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI