Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 19
locca spune:
Buna dimineata pe la pranz
La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute si celor 2 fete cucuiete care azi fac 2 ani!
Uau, ce-am citit pe-aici ... Alexandra face podul! Pai tineti-o tot asa, poate poate e vreun talent si vine cu ceva aur pe-acasa ![]()
Eu citesc si ma minunez de copiii vostri. Matei nu deseneaza, nu face puzzle decat partial (adica pune doar capul si labele la broasca), nu face la oala ...
Ce face? Scoate perle prin mijloacele de transport in comun. Vineri seara a zis in gura mare "nenea pute" in metrou, cu adresa clara la un nenea care mirosea cah. Ieri, cand a stranutat un domn in tramvai, l-a intrebat Matei suav "nenea, ai muci?" si tot asa. Daca il cert imi zice ca "tata mai bun" 
Mifloricico, eu iti recomand sa o tii pe Ana cu picioarele in cada sau in chiuveta, sa dai drumul la apa calda si sa tii recipientul handy. Eu asa am reusit sa recoltez proba la Matei ![]()
Editez ca am stat si am mai cugetat si evident e mai simplu la baieti asa, dar poate merge si la fete.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by locca
...
Ce face? Scoate perle prin mijloacele de transport in comun. Vineri seara a zis in gura mare "nenea pute" in metrou, cu adresa clara la un nenea care mirosea cah. Ieri, cand a stranutat un domn in tramvai, l-a intrebat Matei suav "nenea, ai muci?" si tot asa. Daca il cert imi zice ca "tata mai bun"

Super tare Matei!!Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Si mieeeeeee!

Bun sfatul cu Ana.![]()

Auziti, fetelor, eu sunt paranoica sau e motiv de ingrijorare cu pitica mea?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
bai, rad singura in casa! avem super copii: unu' face podul din picioare, altu' "taxeaza" pe mijloacele de transport in comun... zau daca nu-mi plac copiii piticodromului, unu' nu vrea ciocolata... etc.
!
ioana, nu mai apari? vezi ca ai un poll cu puzzle, sa ne raspunzi! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mary ilie spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi
MARIA GABRIELA de Dani_flor
IULIA MARIA de Godzila
Sa cresteti mari si frumoase si petrecere frumoasa azi! 

mary ilie spune:

Bravo MATEI, esti cel mai tare!
Mifloricico eu cred ca esti normala
fiecare dintre noi si-ar face griji .Dar cred ca e bine ca scade febra, poate o sa treaca de la sine.Succes la recoltat PP