Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 16
Diana30 spune:
La multi ani,Bianca,Alexandra si Briana.
Mady,Doruletz,Catush,sa va traiasca!
La multi ani,Alexia,Andrei si Maya!
Casiana,sa-ti traiasca!
La multi ani,Luca!Sa fii sanatos si fericit,tizul inversat a lui fiu-meo!Ioana,sa-ti taraiasca frumosul si sa te adaptezi cat mai repede la serviciu.Cum e Luca cu cresa?
Mihnea are mucui de ieri.Doar mucui.Ieri erau rauri rauri,azi parca a mai secat izvorul.Important e ca nu are febra.
miflore spune:
Buna frumoaselor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE WEEK-END SI DE AZI!!!!!

Bianca, Alexandra, Briana, Alexandra, David, Alexia, Andrei, Maya si Luca!!! Sa cresteti mari si sanatosi!
Noi suntem in aceeasi faza, deja sunt ingrijorata...I-au trecut toate celelalte simptome cu exceptia temperaturii, acel 37 cu 6-7-8 seara... nu stiu ce sa mai zic; nu-i mai curge nasul, nu mai tuseste, doctorita mi-a zis ca sunt fel de fel de forme de viroze ciudate si c-ar trebui sa-i treaca si tempe asta in cateva zile. In curand facem 2 saptamani. De vineri nu i-am mai dat nimic nimic, nici un panadol, nimic, si e aceeasi situatie. Termometrul se pare ca-i bun, am mai luat unul si arata la fel. Voi ce ziceti de treaba asta? Ma duce gandul si la o infectie in organism, ca de unde temeperatura asta aiurea? Hmmm, asta inseamna analize si urina...
Va dati seama ca-s cam nervoasa.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ruxandra, da, eu i-am facut eco de cord Anei dar cand era mai mica si statea mai cuminte la doctor. Ca acum... A durat vreo 20 de minute.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Miflore, dar cum? Are temperatura doar seara? Peste zi nu are? E posibil sa fie tot virusul acela in organism, sa isi faca de cap. Daca nu cedeaza la antitermice, nu-stiu ce sa zic...poate ar fi mai bine sa mai incerci la un doctor. Sau sa ii faci niste analize sa vezi cum e cu leucocitele, sau daca nu le zice asa, stiu ca sunt niste semne in sange care arata ca exista o infectie in organism. Pe de alta parte, poate e de la niste masele..Alex a balosit rau de tot vreo 2 saptamani, acum am observat ca i-au mai dat niste masele chiar in capat de tot...febra ea nu a facut la nici un dinte, dar am auzit ca se poate.
Jadi, cu peseul 1, nu m-a nimerit Kristinutza, deocamdata. Luna asta stau cuminte pentru ca la chinezi imi iese tot fata, astept noiembrie. La peseul 2, depun si eu marturie ca esti o fata de gasca, cu inima maaaare!
kristinutza spune:
mai, vedeti ca am zis ca vroiam sa zic de gravidie, dar ca n-am zis de fapt! ![]()
s-a inteles ceva?
hai ca joc fatz-ascunselea cu radu, nu ma mai pot intinde ca deja striga ca e "gataaa".
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
Kidut,
! Face febra si peste zi, dimineatza nu are dar de la pranz face, 37 cu ceva, apoi scade si spre seara urca iar. O bulibaseala.
Nici nu se simte la mana, daca nu i-ar fi curs nasul nici n-as fi stiut.![]()
La dinti chiar nu m-am gandit deloc, Ana n-a facut tempe la nici unul pana acum...si habar n-am cate masele are...
Am zis ca mai stau un pic, 2-3 zile si pe urma mergem la analize daca nu trece...deci, a mai patit cineva asa ceva? ![]()
Kristinutza, unde s-a ascuns Raducu?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
diplodocus spune:
Chiar nu puteam sa las ziua de azi sa treaca fara sa va scriu:)
Va multumesc de urarile pentru Luca...
Am doar 2 poze despre eveniment( a doua e la comentarii), dar restul o sa le descarc zilele viitoare
Urez si eu LA MULTI ANI piticilor maaaari de 2 ani,care au fost sarbatoriti in ultimele zile...
Noapte buna, va pup, ca merg miine la servici :(
alexuta2005 spune:
Multumesc mult pentru urari.
Eu inca nu m-am dezmeticit:sambata am petrecut in familie, duminica la McDonald's- din pacate Alexia a avut numai 2 invitati dar ea s-a simtit bine si azi la gradi am dus un tort si suc.Azi a fost si prima mea zi de servici, dimineata mi s-a parut o nebunie:sa ma pregatesc eu sa o pregatesc pe Alexia, era tarziu si nu eram gata,am sarit peste mic dejun-traiasca covrigaria din colt!
Ce mai, abia am ajuns la fix la servici.
Alexia s-a simtit bine a primit multe daruri frumoase(bijuterii, hainute, pantofiori, jucarii si tricicleta) si evident a mancat multe dulciuri.Cum vedea tortul incepea sa zica "doi" si apoi era musai sa-i dau.Sambata am avut tort de bezea si la gradi am dus tort diplomat.
Mai intru sa va povestesc cate ceva dar trebe sa ma dezmeticesc un pic, sa ma adaptez noului program.
La multi ani sarbatoritilor!
Am pus si poze, daca doriti sa le vedeti:
http://www.flickr.com/photos/10022662@N07/1580190128/in/set-72157602436616749/
miflore spune:
Aaaa, am vazut-o si pe Alexutza pisicuta!
Frumoasa foc!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI