Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor din ultimele 3 zile, Robert, Alexandru, Bianca, Alexandra, Brianna, Alexandra, David, Alexia, Andrei, Maya si Luca!

Catush, Casiana, diplo, sa va traiasca copiii!
Dana, vazut frumosul aniversat.
Zino, sanatate multa.
nicole, ti-am admirat fotomodelul. Si camera ei.
Antonia, da, multumesc de consolare. Ideea e ca nici macar nu ingina ceva, nimic, zero, nada.
kid, ce fain ca ati reusit sa influentati directoarea sa schimbe niste lucruri! Ma mir mult, la Acorns degeaba a propus comitetu' de parinti o lista de lucruri, ca nimic nu s-a putut.

Multumesc frumos pentru incurajari, am supravietuit greu vineri pt ca am dormit prost noaptea de dinainte. Azi mi-a dat bona preavizul de 2 saptamini. Noroc ca peste 2 saptamini au vacanta scolarii mici si vine maica-mea o saptamina la mine.

Miruna deseneaza din ce in ce mai multe si mai bine, a facut un catel cu multe detalii, nu asa 2 linii; plus barci si alte lucruri. A terminat toate caietele de desenat pe care le aveam, trebuie sa improspatez stocul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Multumim tuturor pt urari...

va pe toate.... si pe puisorii vostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Diplo - LA MULTI ANI LUCA!!!!, multa sanatate si bucurie,cadouri multe - sa ai grija de mami , bafta la cresa , si la serviciu pt mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile Robert, Alexandru, Bianca, Alexandra, Brianna, Alexandra, David, Alexia, Andrei, Maya . Maddy, Doruletz, Vio mai dati si voi cate un semn de viata.
Casiana, Diplodocus sa va traiasca minunile si sa va umple vietile de bucurii!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinuta e clar ca imi trebuia o pauza....cum sa nu stiu ca il cheama Radu!!! Dar sunt zapacita rau, asa fac si la job, imi tot botez colegele, le incurc numele, chit ca le stiu de un amar de ani...vad ca s-a transmis si pe forum, intai pe RalucaN apoi pe tine, am ceva miei de dat.
Ma gandeam si la Dinu cel vorbaret si la Radu desenatorul...si na, le-am incurcat. Sa nu te superi (rau) pe mine! Zau ca vin cu mielul. Pana una alta pupa-l pe Raducu, azi s-a dus la gradi, nu? Brrr, ce frig era cand am dus-o si eu pe maimutza la masina de dimineata, mi-era cam mila de ea...dar a plecat voioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu-i problema, kid! cum sa ma supar (asta ca sa stii, cand ma supar, nu mai vorbesc cu pers resp . daca comentez un pic, inseamna ca nu m-am suparat). mi-am dat seama ca le-ai incurcat si de fapt, comentariul original era cumva o aluzie ca se spune cand esti gravida ca le cam uiti, le cam incurci, esti mai obosita decat de obicei etc .
nu l-am dus nici azi pe radu la gradi (l-am lasat duminica si peste noapte la socrii ca sa ne innoim garderoba si ne mai socializam pe la un hannibal la mall si era mai greu si cu gradi de dimineata), dar de maine il pashte clar. cred ca i-am suflat cam mult in fund zilele astea. ca azi a facut ordine totala: "nu vreau!", "lasa-ma!", "ia mana!", "iesi afara", "du-te!" .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

uau, ioana! ce frumos trebuie sa deseneze mirunaaa! bravo!

www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua si La Multi Ani sarbatoritilor din ultimile zile!

Noi in continuare cu raceala sau ce o fi ca vad ca mucii nu vor sa cedeze, bine ca nu mai face febra! Am inceput si un tratament homeopat, astept sa vedem cum va reactiona. Ne chinuim cu scosul suzetei, clar au fost mancate de pisica cea neagra si de cateii din colt dar asta nu ofera consolare de nici un fel, aseara a adormit la ora 1 din cauza lipsei de suzeta! Deci m-am convins, dependenta e grea la orice varsta! Cu olita nu pot sa zic ca avem progrese semnificative dar... a facut kk si pipi la oala ceea ce nu mai vroia de 4-5 luni de zile. In rest trebuie sa stai cu ochii pe el si sa il intrebi la fiecare 5 minute si cu toate astea tot face pe el! Deci mai avem de lucru! Si noi suntem la faza "lego" construim case si parcari dar mai ales parcari pentru masinutele mici. Am schimbat si covorul din camera si i-am luat mocheta cu strazi si parcari, singurul model existent la noi, si am pus si o masuta ca sa poata sa aiba si altfel de activitati!

Va pup si sarbatorire frumoasa la toti copilasii!

peseu1: kid e clar, kristinutza e un fel de vizionara aici si daca te-a vazut gravida asa este!

peseu2: kristinutza, deci nu esti suparata pe mine ! Nu ca ai avea motive, sunt o fata buna si cu suflet mare! De parca asta conteaza!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

raspuns la peseu2: intotdeauna o sa conteze un suflet mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna ziua si de la noi!
Felicitari si La multi ani piticilor care s-au serbat ieri:
DAVID
ALEXIA ELENA
ANDREI
MAYA
La multi ani si petrecere frumoasa aniversatului de azi
LUCA MIHNEA CEL VOINIC Sa cresti mare si frumos, sa o iubesti pe mami mult de tot si sa-i aduci numai bucurii!
succes la cresa!!!

Mergi la inceput