Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc de aprecieri !
Kid, am vrut sa-i iau si masuta de machaj, dar m-am gandit sa -o iau de Craciun. Am facut rost de catalogul u jucarii de la Chicco si i-as lua o gramada insa nu prea ma avem loc. As vrea sa-i iau neaparat si un birou mic mic de la ei. Cum se descurca Alex cu gradi ca am ramas in urma cu cititul.
Kid bafta multa cu bb2.
Catush stau in Drumul Taberei, blocul de langa Mega. Si Briana e dulcica foc, am vazut pozicile din Turcia.
Miflore si Jadi multa sanatate piticilor!
Tot nu mi-ati spus, unde sa pun pozele ca sa ramana.

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
BIANCA ISABELLE de Maddy
ALEXANDRA ANNA de Doruletz
BRIANA MARIA de Catush
ALEXANDRA de Flavia
Sa cresteti mari si frumosi! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze cu IOANA de Nicol foarte, foarte frumoasasi cu ANTOINE de Dana-un scump, mama ce carlionti areee
Dana felicitari pentru varsta casniciei, si multi ani inainte
Nici noi nu am ajuns la capitolul "de ce?" insa sunt multumita de cat vorbeste, nu avem cine stie ce vocabular, dar tinand cont ca in jurul lui se vorbesc 2 limbi uneori chiar 3- romana , italiana si engleza, eu zic ca e bine- acum incerc sa-i vorbesc numai in romana, sa invete macar romaneste bine, pentru ca amesteca groaznic cuvintele, si vad ca s-a obisnuit asaSper sa fie doar o faza si sa-si revina

Mergi la inceput

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, de luni il duc la gradinita, ca vad ca totul e ok. cred ca il puteam duce si vineri... dar am zis sa-i mai suflu in fund o zi bonus .
si sa nu radeti de desenele fetei ! eu am avut surpriza ca, dand intamplator din maaare urma din ce a pictat radu pe la gradi sa-i arat o plansa de-aia abstracta rau si el sa-mi zica "pacu"=copacul. sa cada cerul pe mine! chiar scria acolo "copac desfrunzit", aia fusese tema lor atunci. cred ca si-a recunoscut "pacul" abstracto-dezorganizato-ludico-neinteleso... etc! m-am uitat cu mult mai mare respect la desenul lui (desi zau daca am vazut acolo urma de copac! poate desfrunzit, da, dar copac... nu!).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza, ce tare a fost Dinu, e clar ca e a luat chiar in serios tema!!! Alex are o pictura abstracta cu titlul "Drumul spre gradinita", na poftim!!!

Nanadana, am vazut si eu in sfarsit pozele, e un scump si un frumos Antoine, il pup pe cretulin! La multi ani inca o data!

Natydea, pai eu mi-am racut dejeaba gura pe aici? Daaaa, mai exista copii care nu vorbesc! Alex e inca in aceasta categorie, are maxim 10 cuvinte pe care le spune, nu face propozitii, nu intreaba, nu discuta! Dar intelege tot! O sa vina si vremea vorbirii, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

la multi ani sarbatoritelor de azi Bianca(de madyy),Alexandra(de dorulet-care nu a mai trecut de mult pe la noi),Briana(de catush),Alexandra(de flavia) multii pupicei de la noi

kid,mary

antoine este un smecher de citeva zile nu mai vrea sa doarma noapte cum dormea inainte la ora 20.30,acuma sa smecherit doarme aprope la 22

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor, sanatate si fericire!

kid, pe al meu il cheama radu; dinu e si el baiat de treaba, dar n-am au drepturile de autor pt el .

www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

moama, recomand cu caldura: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=1, sunt povestile nasterilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Un LA MULTI ANI SPECIAL pitocodromilor nascuti in aceeasi zi cu noi... Multa sanatate,bucurie si belsug

Bianca- Isabelle de Maddy77 , asteptam vesti de la voi
Alexandra Anna de doruletz
Alexandra de Flavia2904

si pentru cei sarbatoriti ieri

David de Amalia.U
Alexia Elena de Alexuta2005 Cum a-ti sarbatorit?
Andrei de Vio_reurean
Maya de piu_i

Mergi la inceput