Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 13
locca spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
L-am vazut si eu pe cretulin, frumusel foc baietul, sa-ti traiasca, Dana, si sa aibe noroc cu carul!
Am vazut si pozele cu familia frumoasa a Natydeei 
Mifloricico, sanatate multa, mai! Altuuuuu' (la termometru ma refer)
. Parca tu ii facusesi eco de cord Anei, nu? Cam cat dureaza chestia? Sa stiu, sa ma pregatesc psihic.
Ioana, bafta azi, convietuire usoara cu fetele ![]()
Antonia, Dinu a inceput deja cu "de ce"? Uau! Cred ca e scump foc cand canta.
Eu am o problema cu Matei. Ii lacrimeaza ochiul drept cum da de frig. Secretia este foarte curata, lacrima, si dr. mi-a zis ca atata timp cat e asa sa-l las in pace. Dar ma enerveaza cu ii siroiesc lacrimile. Unde pot sa-l duc?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
scuze, n-am prea citit din urma, dar o sa recuperez.
radu si-a revenit f bine, n-a mai facut febra, azi a si mancat... e totul ok pe frontul din crangasi. intram in normal.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
Ioana - cum te descurci... mai poti???![]()
Cristina - ma bucur ca Radu e ok 
Nanadana - am vizionat kretzulinul,
, ce de cadouri....
Nicole - super bucatarioara Ioanei, cred ca am sa vb cu Mos Craciun
, am vizionat pozele... Stai in Dr.Taberei? Am recunoscut: caruselul din parcul Moghioros,tortul de ziua Ioanei "cuib" de la cofetaria Indiana si parculetul mic dintre V.Argesului si V.Ialomitei... Asa'i?
Ai o fetita superba....
Multa sanatate si bucurie...
norina spune:
Vazut si eu poze cu Ioana de Nicole
Bucataria ca bucataria, dar fetita e dulcica foc si tare smekerasha
Cum are ea bentite de domnisoara
Bucatarie din asta cred ca ar vrea si Teo, ca tare-i mai place cu polonicul si cu cratitele mele sau un set de curatenie cu mop si cu galeata. Doar asa poate n-o mai sta si mopul meu prin sufragerie...
Mie , de ex, mi-a placut "Pigletul", ce e , carut sau balansoar?Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
kid2003 spune:
Nicole, lume noua! Bine ca ai mai trecut si tu pe aici ca imi era dor de frumoasa de Ioana si de hainutele ei super! Si bucataria e super misto, a mostenit si Alex o bucatarioara asemanatoare de la o fetita mai mare, dar nu se omoara. Tot de la fetita respectiva a primit si o masuta de machiaj cu taburet...inca nu. De Barbie inca nu stie, dar la ziua ei a primit un Little Pony pe care il adora...
Cristina, ma bucur ca totul e in parametri normali. Cand se intoarce la gradi?
Tonnia, mamica subtirica de flacai...Alex e bine, a fost o epidemie de un virus ceva in gradi, dar ea a scapat ieftin fata de alti colegi, doar cu muci...Mergem inca inainte cu gradinita, ei ii place f mult, la ora 8 e in fata usii, asteapta masina sa o ia, azi au intarziat 20 de minute si tare suparata era. I-au mutat intr-o sala de clasa de doua ori mai mare decat cea de jos, la insistentele mele si ale altor mamici, e mult mai bine, spatiu destul, arata ca o clasa de scoala, cu catedra si 5 masute cu scaunele, plus loc in mijlocul clasei de joaca. Jucarii au cumparat noi, o parte, tot la plangerile noastre. E incantata de pictura si gimnastica. Au un profesor tanar la pictura, un student la Arte, si ii place de numai poate de ala...numai in brate cica ii sta. Mi-a predat o mapa cu "lucrarile" ei, am murit de ras si eu si ta-su, Picasso ii zicem.
Azi au fost la Muzeul de Arta!!!! Sunt f curioasa daca a spart Alex ceva pe acolo, cred ca i-a placut ca e spatiu mult de alergare.
Singura problema la gradi este ca ii cam altoieste pe copii...sunt cam amarata mai ales ca nu stiu de unde are aceste deprinderi, ca doar in casa noi nu ne-am batut niciodata, hi hi, iar pe ea nici atat! Sper sa o dea pe brazda, ca deja devine nasol...
Ioana, sper ca mai rezisti, azi e ziua aia grea cu doi copii acasa..singura.
kid2003 spune:
haha, am recitit mesajul meu si mi se pare ca a reiesit ca noi ne mai batem din cand in cand, pe ea nici atat!!! scuze, singurul care mai incaseaza scatoalce in casa e motanul cand se urca pe masa si fura mancare! Dar zau ca ma abtin sa ii trag si lui la fund de acum incolo, poate asa a invatat alexandra sa care pumni la copii...Oricum, un lucru e clar, numai ea si inca un baietel de 1 an si 11 luni bat la ceilalti copii (toti mai mari decat ei)...ei intre ei nu se bat, cred ca isi recunosc teritoriu, pe restul in schimb...ufff
Tonnia spune:
Kid, mai bine asa decat invers, adica sa fie in pozitia cealalta, haha. cred ca si-a dezvoltat o forma de aparare in perioada asta de adaptare, o sa treaca repede.
Locca, da, ma capiaza Dinu cu circa 100 de intrebari pe zi. Oricum, afli multe despre copil in perioada asta, ce curiozitati poate sa aiba, ramai tampit!
Nu stiu ce sa zic de ochiul lui Matei, mie imi lacrimeaza de candma stiu ochii la frig, n-am stiut ca e vreo problema, vad foarte bine.
natydea spune:
Buna, am intrat si eu nitel pe aici sa va salut si sa va spun week placut si nu in ultimul rand La multi ani sarbatoritilor zilei!
Am si eu o intrebare la voi, mai aveti copii care pana la varsta asta nu spun decat mama, tata, caca, apa, apca (sapca), cauca (raluca), nana (Irina) si inca vreo 5 cuvinte. Eu cred ca-i puturos pentru ca intelege orice dar va intreb si pe voi.
Pup, Dea, Darius si Denis
nanadana spune:
Hai salut de la noi
va multumim de admiratie,urari si laude 
facem un mare pupi la puiutii bolnaviorii 
Jadi pai, sa tot avem 9 ani de casnicie
+3 ani de pretenie ![]()
nicole este o dulce Ioana (cel putin in pozele cu telefonul,este foarte expresiva
)
natydeada eu.....
antoine cred ca are 15 cuvinte in vocabular ......dar nu ma speri .......dr mi_a zis sa vorbesc cu el normal ca el inregistreaza tot si cind scoate pai le scoate ![]()
locca stiu ca si Antoine a avut problema cu ochiul, noi am fost la pediatru si mi_a dat colir sa ii pun de 2 ori pe zi cite o picatura si dupa accea ia trecut
kid lasa ca este bine sa aibe personalitate
sa nu ii fie frica de x sau y ,pupam cretulina 
Tonnia vad ca ai activitate cu "de ce" deci trebuie sa ma bucur ca inca noi nu am ajuns la capitolul asta si nu stiu cind ajungem
maryl_am admirat pe andrei un dulce 
Ioana sper ca a fost o zi calma cit de cit![]()
miflore face pupi lui Ana sa ii treaca mai repede febra 
olala..... dar ce carnat am facut......se vede ca am papat carnatii lA aniversarea lui antoine,pina si la scris ii vad