Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutare

la multi ani sarbatoritilor de azi

uitatil pe cretulinul ieri la aniversare lui
http://www.flickr.com/photos/bichete22/1536598218

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Wow, l-am vazut pe cretulin! Frumos foc gineri-miu!!!
Mi s-a facut foame tot uitandu-ma la poze...
Fetele mele, e normal ce ni se-ntampla? Adica Ana are tempe de o saptamana, intre 36 si 38, ziua in general are 37 cu ceva. Rosu in gat. I-am mai dat panadol, in rest nimik, doar batista bebelusului la nevoie si ceva picaturi de nas. Dar de ce nu mai trece tempe asta??? Voi dati ceva copiilor daca au tempe pana-n 38, sa zic 37 cu 8,9. Stiu ca in principiu n-ar tb dat nimic, doar dupa ce se depaseste 38....dar parca nu-mi vine.... Nu e-n neregula durata asta mare de timp? Sunt 8 zile...
Eu tot mucioasa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Floricico, asa greseam si eu, dadeam copilului antitermice de indata ce mi se parea ca are temperatura. Doctorul m-a lamurit foarte bine, doar daca depaseste 38.5 rectal si numai daca face febra, nu din 6 in 6 ore si alte nebunii. Vlad a facut aproape 4 zile numai peste 39, in continuare e mai fierbinte decat in mod normal. Probabil ca Ana e mai buna pe parte de imunitate si atat lasa ea virusul sa o infierbante. Zic si eu! Si ne-a zis ca perioada de ameliorare circa 7-10 zile, noi maine facem o saptamana! Noi acum un an am avut probleme de la antitermice, obosise ficatul copilului atat de tare incat statea si fixa peretii! Si stiu ca paracetamolul e pacatos tare la ficat!

La Multi Ani Mario Gabriel si Raisa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nana, ai un copil frumos, seamana bine si cu tine si cu sotul! Ba chiar si voi intre soti semanati. Sunt curioasa, de cati ani sunteti casatoriti?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am intrat si eu o fuga cu un mesaj special pt Jadi, care stiu ca e amatoare de Thomas & Co.Am inteles de la cineva ca se gasesc la Quelle toate trenuletele din Thomas, nu stiu daca sunt ceea ce cauti tu, dar merita sa le vezi, eu nu am vazut nimic, doar din auzite...Succes si poate gasesti sa-i iei lui Vlad ceea ce-si doreste! Ma duc la dodo ca vad un somn de pic Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Jadi, ca bine spui.
Eu i-am dat cateva zile panadol de 3 ori pe zi, mult ce-i drept tinand cont c-avea pana-n 38. De 2-3 zile ii dau doar o doza pe zi, cand e in zona 38-ului...si temperatura se mentine in aceleasi limite. Deci ori 3 doze ori una pe zi tot aia, in cazul nostru. Sper sa-i treaca repede, ca ma fac cu nervii. Si tocmai acum e rece in casa.
Altfel e super vioaie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Miflore eu chiar nu i-am dat nimic Alexiei daca nu sarea temperatura de 38 in ureche, care inseamna 38,5 rectal.
Si asta de cand s-a nascut.In 2 ani, pana a mers Alexia la gradinita am folosit un singur flacon de Eferalgan,de cand e la gradi si cu virozele astea am mai cumparat 2.
I-am dat Eferalgan sau Novocalmin supozitoare numai cand avea febra.
Acum cand viroza asta s-a complicat un pic mi-a recomandat dr. sa-i dau dimineata Eferalgan si seara Nurofen.
Am observat ca reactioneaza bine la febra, adica pana la 39 grade e vioaie.
Cand avea temperatura asa mai mica, ii scoteam sosetutele.Uneori scadea temperatura.
Poate nu ii merge bine cu Panadol, incearca un alt antitermic.
Alexiei ii scade febra cu Eferalgan dar am o prietena al carui baietel nu reactioneaza bine la Eferalgan ci la Panadol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor! Sa creasca mari, sanatosi, frumosi, veseli si norocosi!

Am vazut niste pozici cu un cretulin f. frumos, Antoine!

Multa sanatate si puiutilor bolnaviori! Sa se faca repede bine.

In legatura cu pozele, unde pot sa le pun si eu ca vor ramane doar ultimele 200.

Daca vreti sa vedeti pentru fetite o bucatarioara super uitati-va la ultimele poze ale Ioanei http://www.flickr.com/photos/9877601@N03/

Nicole & Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Multumesc frumos Alexutza! Eu zic ca reactioneaza bine la Panadol asa ca trebuie sa-i treaca!
Mai nou banui termometrul c-ar arata aiurea, hmmm, azi dimineatza ii arata 35.7. S-ar putea sa i se termine bateria si sa-si faca de cap. Altu', vorba Anei.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, cred ca Miru nu are interes inca sa cante, nu gaseste amuzanta treaba asta. Sau o vrea sa cante bine de tot si mai asteapta un pic. Al meu e ca italianul, canta asa de distractie, fara pretentii..

Am vazut 2 baieti super frumosi, Andrei de Mary si Antoine. Maaaaama!

Kid, ce mai face Alexandra?

Miflore, ar fi culmea sa nu-ti mearga termometrul, bine ca n-ai trecut-o pe antibiotic, haha. Rad ca proasta....

Mergi la inceput