Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Cristalina, hahaaa, nu-i bai de o strici ! Ne bazam pe ... fantezia ta, vorba glumei de mai sus !
Si cum te stiu eu asa plina de buna dispozitie, sint sigura c-o sa fie OK !!
Nora, nooo, la noi copilul are aproape de fiece data meniu separat, ca domnia sa al mic nu serveste ce mincam noi (mesiu fitze si talente in devenire, ca doar are cu cine semana, nu ? cu mine, poate ??
) Da la capitolul prajituri, tre sa fac pentru amindoi, eu ma scot din calcul, ca nu prea le am cu deserturile ! Plus de asta, nu ma lasa inima sa imi infometez una bucata sotz cel mai cel de pe planeta !! O iesi si soarele pe strada mea, cred eu ! Si sa nu am si eu un locsor in rai ??? ![]()

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
breii, ie falit, va spui io;)) gasiti-i alta preocupare:D
quote:
Originally posted by g_ioana
Alice te invitam la noi pe insula in moldova unde-i cald si bine...Gorodelul face placaje si eseuri cu copii,Noricelul ne face pizza si Pasaroiul..ne sponsorizeaza,rai nu alta!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
vazut maria si gogosica, meyy, ce-au mai crescut!!
gabi, relash, ai egzemplu meu viu, ce mai vrei, am luat treijcinci de chile si-am ramas in plus cu trei;)) asa m-a nervat si pe mine la ilinca ginecoloaga sa am grija sa nu ma ingras ca la ionu` (32 chile),am avut, parol:D:D
cristalina spune:
Roxi, data viitoare ii dau...
(sa-ti spun drept, eu am tot sperat ca ii vine mintea la cap si stomacul la locul lui si o sa inceapa si la noi perioada cu plimbari fara vomitaturi, dar vaz ca sper degeaba...si pana mai daunazi nici nu deschidea gura la siropuri sau zemuri decat daca erau ascunse in mancare...)
Insa ma duc sa cumpar o sticluta negresit...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Oaaaa, Roxiii, ce-mi facusi !!? Acu e drept, ca eu am cerut-o !! Ma duc sa fac o lista cu ce pot sa vind, ce sa amanetez, poate ma adopta Jijii si plec pe insula aia cu orice preeetz !! ![]()
So, Carmen, Pasa e in afara de orice pericol, nu mai vin la voi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Pasariq.....ia zi drept...Pasa e bun la placaje?ca ii schimbam incadrarea imediat,dar sa fie gentle,totusi![]()
Roxi...super insula aia,dar cu masculi care sa danseze in loc de gagici,nu 'ezista'?![]()
alice...nu da inapoi...gasim noi o solutie,tu numa' vina
Tocmai a zis husbandul meu ca de ziua mea imi cauta un bar de stripperi...nu stiu daca negri sau orice culoare![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
nue ie bun brei, nici la placaje d`astea, nu zic mai multe ca poa ceteste soacra-mea pe forum;))da` ie bun la striptiz, se pune?:D
quote:
Originally posted by Nora
Pasariq.....ia zi drept...Pasa e bun la placaje?ca ii schimbam incadrarea imediat,dar sa fie gentle,totusi
Roxi...super insula aia,dar cu masculi care sa danseze in loc de gagici,nu 'ezista'?
alice...nu da inapoi...gasim noi o solutie,tu numa' vinaTocmai a zis husbandul meu ca de ziua mea imi cauta un bar de stripperi...nu stiu daca negri sau orice culoare
Nora
Comorile NoreiNoutati 2007
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by carmenp
nue ie bun brei, nici la placaje d`astea, nu zic mai multe ca poa ceteste soacra-mea pe forum;))da` ie bun la striptiz, se pune?:D
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
aaaaaaaaaaaa......asa mai vii de-acasa,Pasariq....dam placaju' pe un striptiz de mare arta....ca daca il recomanzi matali...e bun,deci il 'servim' cu placere...vizuala
Adicatelea e pericol daca ceteste soacra de placaje,dar ca ii arunci feciorul in groapa cu leoaice la dat din buric
,nu e nik...bun asa si la mai mare
...dar sa nu te plangi ca va ramane far' de penaj..
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
alice2004 spune:
Moammm, program de striperit in doo actee ! Cuuul ! Mai ca las insula si vin la moldova, pin la urma !
Si daca-mi amintesc io bine, Noricel iubitel, sotu lu matale e "maistru" in dastea, nu ? Il bagam si pe el in shou si-l facem actu' trei ?? Ca daca-i p'ashe, sa se duca insula unde-o vrea ea, la voi aterizez instant !! 
Alice si Andrei
Nora__ spune:
hahahahahaha alice...m-ai rupt cu ultimul icon...cel cu tzatzucile in vant...pai era vorba ca ei sa faca din astea grele,nu noi...noi ne clatim ochii.Parca te si vad venind cu viteza dinspre capitala cu sanii fluturand...se umple autostrada de accidente
Si apoi...nu-i strategic,fata draga.Pai daca tu apari asa...canci striptiz masculin...se holbeaza toti la tine si nu mai fac spectacol...deci baga tu dotarile la loc si aterizeaza lin...
Bag si husbandul...dar tre' sa-i dau si dresuri?
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
carmenp spune:
pe cap;))
quote:
Originally posted by Nora
Bag si husbandul...dar tre' sa-i dau si dresuri?
Nora
Comorile NoreiNoutati 2007