Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea...
Eu de dimineata am fost la dr. ca sa-mi dea trimitere la analize - asa ca lunea viitoare cu noaptea in cap ma duc sa ma intepe (ca aici se face cu programare...!). M-a cam dat peste cap tanti dr. care mi-a zis ca mai mult de 10 kg nu ar trebui sa iau la sarcina asta - pina acum am cam tinut in friu poftele, dar ma gindeam si eu mai omeneste la 15 kg...parca 10 e prea de tot... Ma tot gidnesc acum si la spital tanti asta e dr. la Giulesti - sa ma duc la ea sau la Badiu la Municipal? Ce, mai am probleme existentiale...

In rest Stefan e ok - vesel nevoie mare la gradi - saptamina asta cica ii duc la teatru...

Noi raminem singurei saptamina asta - tati pleaca la Bruxelles la un training, asa ca trebuie sa ne descurcam singurei...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

10 kile? pai a spus 10 ca sa fie sigura ca nu iei mai mult de 15, io una sunt convinsa!! Mie de cand mi-au trecut greturile balotez la greu...12-15 kile e absolut normal.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, !!
Mie mi se pare oarecum criminal sa spui unei femei gravide ca mai mult de x kile nu poate sa se ingrase ! Nu spun ca stiu mai bine decit medicii si sint sigura ca au motivele lor bine intemeiate sa recomande treaba asta, dar suna asaaa, a "regim" !! Ca bineinteles ca femeia o sa se tot suie pe cintar sa vada oare a ajuns la cele x kile ? Si daca da, olalaaa, sa nu care cumva sa le depaseasca prea mult, ca e jale !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Dana, l-am vazut si pe Ricu in poze !! Da chiar ca seamana cu Mario tare bine, desi eu spun ca "esti si tu" pe acolo !! Eu una nu-imi aminteam sa il fi vazut pe sotul tau in poze ... acum insa vad ca Ricu e copia lui mica !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

cristal...hahahahhaha...exceptional...chiar ca 'cinema' la voi acasa...io v-as da toate Oscarurile si Globurile de aur...sa mor io...
Cat despre poze...tare-s scumpe capshunelele...sa musti din ele...iar cand citesc comentariile care sunt savuroase,imi vine in minte nenea ala de la Minister...si l-as parafraza: 'dupa comentariile pozelor...pari vie si fresh...,deci te incadrezi si vei obtine premiul sigur,de mama eroina

alice...m-ai dat pe spate...adicatelea dupa ce ca as fi suparata sa mai si gatesc???...'o mie de ani foame' scrie pe mine si pe usa bucatariei.Cat despre schimbat macazul la masculi...asta e scris in gena lor,proprie si personala...cum o dau,tot lor sa le fie bine,deci nu ma mir.

Gabitz...pupici pe burtici...si sa faci alegerea buna,la doctori.Cat despre cele 10 kile...io stiam ca 12 sunt minime.Si la o adica...sa fie asta cel mai mare rau...ca slabesti tu dupa aceea.E bine sa nu lasi poftele slobode de tot,dar nici sa-ti fie rau de foame.Io am ajuns la o concluzie...in sarcina e bine sa vezi cat mai putini doctori si sa citesti cat mai putine chestii pe net.Esti mai linistita.Bine,asta in cazul ca in general totul e ok si nu apar probleme majore.Doctorii te innebunesc si mai tare te sperie,iar pe forumuri...te impusti daca citesti toate cele...Deci multa sanatate si mai putin stres!!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Poi Norooo, nutz zisei ca sint fata buna si sufletista ??? Si apoi beneficiaza si copilul de "supararile" mele care ma trimit in bucatarie, nu ??
Si ca ajunsei la subectu asta iarasi, Roxi, daca citesti aici, lamureste-ma si pe mine apropo de reteta ta de praji cu prune - cit tii tava ccu prunele la cuptor pina sa pui aluatul si cam ce marime sa aiba tava cu pricina ?? Sa stiu toate datele inainte sa ma apuc ... Multam !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

aaaaaaa...am uitat sa va zic ce SMS am primit,de la un nr oarecare (vi-l scriu exact in forma in care l-am primit,cu tot cu prescurtari :

" Absolvent Manager, Exp. Windows-Internet-Messenger-Ofice, Experienta Marketing-Vanzari 17 ani, Exp. Constructii (7 An)+ faianta-Rigips, Confectii texti, solicit angajare"

Bestial anuntul...mai ales ca e expert in messenger

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Poiiii...alice darling...cine zice ca infometez copilul?Aia e alta chestie...copilul e asigurat.Io ziceam de altii,daca ar fi cazul...(Doamne feri....ptiu ptiu..)

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, vezi sa alegi o insula mai mare...ca io's mare si poate o stric...

Andries, dupa cum spunea si alice, Maria are gatul mai gadilicios, in rest e totul okay...
Balansoarul din poze are si dispozitiv din ala care il face sa vibreze, tare e bun cand are bebe colici. Iar el este tare usor asa ca poti sa porti copilul cu tine pe unde doresti, il ancorezi in el si e safe...
Pe Maria o puneam in ala si pe la 1 an jumate, cand se facuse mare si mai avea putin si pleca cu el...hehehe

Gabi..pupam burtici! Lasa ca o sa iei decizia potrivita (cea a alegerii doctorului).
Cu kilogramele, eu te sfatuiesc sa faci cum crezi tu ca e mai bine. Nu stiu daca fizic e contraindicat, dar psihic face tare bine sa nu te stresezi cu kilogramele.
Eu inca mai sper ca o sa fiu in stare sa slabesc asa cum am facut-o dupa ce am terminat cu alaptatul la Maria...(sau chiar mai mult...:)))

Norico, multumesc pentru nominalizare la premiu . Iti trimit o carte cu dedicatie (cand si daca o scriu...hihihi)

Io azi imi facusem planul sa incep saptamana in forta, cu o zi de munca foarte plina (inclusiv de succese). Nu a fost sa fie pen' ca a fost ziua unor colegi asa ca am dat-o'n mancat si baut (io numa' suc!)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aci sunt, la ordine.
prunele stau la cuptor cu sucurile pe ele cat timp faci aluatul. ca dureaza maxim 10 minute, este extrem de simplu. prajitura este exceptionala, garantez, mai ales datorita mirodeniilor care dupa aceea dau o tenta aromatica unei prajituri altfel banala. aluatul este pe principiul brioselor, toate ingredientele lichide amestecate, apoi cele solide si la sfarsit impreuna. se imbiba in timpul coacerii de sucul din prune si e super. o recomand cu mare caldura. tava....cea medie din setul clasic de 3 dreptunghiulare. 30 x 20 sa zic. especially for you: my special island
Dana se facura ceva poze ieri la botez asa ca atunci cand le primesc le voi posta. ca eu am fost singura cu Pat si nu aveam cum sa fac pozne.
Cristal daca ii dai cateva picaturi de metoclopramid Mariei inainte de masina mai vomita? sau si asta e obligatoriu?
Gabi succes la analize lunea viitoare.
incerc sa ma uit la niste poze.

Mergi la inceput