Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*
Raspunsuri - Pagina 9

mimi_dumy spune:
Hello, hello
Am intrat sa va sustin in lupta cu kg in plus si sa va felicit pentru decizia de a tine acesta dieta.
Am tinut si eu aceasta dieta(var A) si am reusit sa slabesc in 6 sapt cam 6,5 kg. Nu am slabit cat ma asteptam, in schimb mi-a schimbat stilul de viata: am renuntat la paine, dulciuri, prajeli si drept dovada din martie si pana acum am reusit sa slabesc 18 kg (sper sa ma stabilizez la 60 kg).
Va doresc din tot sufletul sa aveti putere si rabdare, iar daca calcati pe "bec" sa nu renuntati.
Va pup.
Mimi & Daria (4 nov 2005)

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by mimi_dumy
Hello, hello
Am intrat sa va sustin in lupta cu kg in plus si sa va felicit pentru decizia de a tine acesta dieta.
Am tinut si eu aceasta dieta(var A) si am reusit sa slabesc in 6 sapt cam 6,5 kg. Nu am slabit cat ma asteptam, in schimb mi-a schimbat stilul de viata: am renuntat la paine, dulciuri, prajeli si drept dovada din martie si pana acum am reusit sa slabesc 18 kg (sper sa ma stabilizez la 60 kg).
Va doresc din tot sufletul sa aveti putere si rabdare, iar daca calcati pe "bec" sa nu renuntati.
Va pup.
Mimi &Daria (4 nov 2005)

Abia astept sa pot spune ca am slabit 18kg. Nu mai am mult ca am deja 13kg in minus.
Toate cele bune si spor la slabit!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
Uite ca se apropie seara si pot sa zik ca am rezistat eroic doua zile!
Seara mie imi e mai greu, ca al meu sotz e o adevarata ispita - pe langa faptul ca e destul de mofturos la mancare cand da iama prin frigider mai face si propuneri. Aseara am iesit la o plimbarica si ma tot intreba daca nu am chef de o inghetzata. OOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF!
Cred ca vrea sa imi testeze determinarea, nu de alta da ' l-am rugat sa imi faca niste pozici, (stitzi voi-before and after)si inca nu crede ca o sa reusesc sa ma abtzin atata vreme, ca i se pare cam drastic regimul. Pentru un barbat, posibil, insa mie mi se pare OK, mai ales ca nu mananci pe cantarite.Iar piatza e pliiiiiiiiiiiiina de legume si fructe!
ce ma nemultumeste e faptul ca eu nu am un cantar electronic, da' cu prima ocazie imi iau unu'.
cam atat ca impresii din a doua zi
multi pupici tuturor, si la cat mai multe kilograme date jos!
APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

doroti_5 spune:
Salut fetelor!
Raport: de la 76 la 71.7 =>4.3kg date jos.
Eu zic ca e bine.
Felicitari Aida si Anda!!!La cit mai multe kg date jos.
Bine ai venit April spor la slabit!
Eu astazi pe fuga, ma duc sa-mi franesc barbatul.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mercedes spune:
Felicitari fetelor pe kg pierdute, vedeti ca se poate.
Eu de marti incepand pana acuma dimi am dat doar 500 grame jos dar... avand in vedere kg pierdute anul asta io zic ca e ok si asa.

Brigit spune:
Neatza dragelor!
Io acu ma lupt cu ceaiul!
M-am suit si pe cantar, la pielea goala, regulamentar, deocamdata nu-mi dau seama, da e prea devreme zik io , azi abia e ziua 3. Si cantaru mai e si de-ala mecanic, da crez ca il mai suport nitzel ca nu m-am hotarat de care sa imi iau. mai ales ca da_ny se plangea p-aici ca dupa doua luni i s-a stricat. asa ca fac intai market reasearch, da nu prea am timp acuma.
BUUUN.
Aida, felicitari pentru kilogramele date jos. Maaaaaaaaaaama, cata ambitzie ai! Deja esti exemplul meu!
am citit din urma si am vazut ca nu mananci dupa ora 18 nimik. E, uite eu aici mai am ceva de lucrat. Chiar daca bag din permise- adica salata sau mere, eu masa de seara o iau pe la ora 9.00 ca atunci ne strangem pe acasa. Asta ca si obicei e mai greu de schimbat...
Inca nu am dat prin nepermise, si ma feresc si din exceptionale. Cu ciupercile /la cuptor sau fripte/ simt ca as mai putea rezista .
Azi am salata de varza rosie, varza alba si morcovi, f frumos colorata. Dressing-ul il am in borcanel, ca daca il puneam de acasa se tufleau si nu imi place . I-am pus otzet, un strop mic de ulei de masline si apa.
Si -evident, piesa de greutate a meniului: ciuercile fripe, pe care doar le incalzesc la microunde. Si niste mere.
De ajuns pentru o zi, sper eu.
Sper ca pana la sfarsitul zilei sa imi vina o idee cum scap de masa de seara/ sau macar sa o inlocuiesc cu ceaiuri.
Hmm....
APRIL

aidaciolac spune:
april sper ca nu sunt exemplul tau. Tu ai vazut cate kg am de dat jos? Sigur ca la mine merge mai repede la inceput.
Uite la doroti , ea are cu 20kg mai putin ca mine si cam tot atat a dat jos dupa prima saptamana. asta DA , bravo doroti
, ca sa nu mai zic de mercedes care a inceput de pe la 88kg (din cate imi aduc eu aminte si este acum aproape de tinta.
Eu ieri am incercat sa tin ziua de apa dar nu am reusit. Oricum se vede la cantar ca nu am prea mancat. Acum mi-e o foame de mor si mai am 10min pana pot sa mananc.
Sa nu faceti ca mine cu ziua de apa ca aseara imi veneau tot felul de chestii in minte si era cat pe ce sa ma dau la prostii.
O ZI BUNA SI SPOR LA SLABIT!
evolutia
grafic
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
Uh , ca m-am mai linistit! Am mancat o para si ma simt mai bine.
Peste o ora o sa mananc o salata , maaare.
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
de fapt toate sunteti un exemplu pentru mine, dragelor! Iar tu aida pentru ca ne motivezi si nu ne lasi sa cadem in ispite-cu atat mai mult !
dar ziua de apa ce mai este ? ca io am citit instructiunile la inceput si parca n-am vazut nimik de asta....Daca inseamna sa beau doar apa toata ziua nu crez ca poci....
oricum , azi nu stiu de ce nu prea imi e foame. Am baut ceaiul dis de dimineata, am mancat vreo trei mere si vad ca pana acu stau bine.
Eu sa stiti ca chiar am luat-o ad literam ca mananci cat vrei din permise, asa ca bag , nu prea ma sfiesc. Azi e a treia zi de dieta si prima in care nu am pofta de mancare . Doamne ajuta!
APRIL

aidaciolac spune:
april nu te sfii draga , chiar ai voie sa mananci cat poftesti din permise.
"Ziua de apa" nu este in dieta asta , dar poti sa o tii doar o singura data / luna si se cunoaste. Dar eu nu recomand ziua asta.
Eu am incercat sa o tin ieri ca nu apucasem sa mananc pana la 14h si am zis ca poate merge ... dar nici vorba.
O singura data am tinut "ziua de apa" si am zis atunci ca in veci nu o mai tin. Chestia e ca dupa "ziua de apa" nu ai voie sa mananci cat poftesti ... abia urmatoarea zi mananci cat poftesti
anda unde esti fato? Sper ca nu ai dat prin strachini ca stii ce te asteapta ... vai de carca ta
mercedes eu zic ca ai dat jos foarte bine.
SPOR LA KG PIERDUTE ... LA CAT MAI MULTE FLORICELE!
Matza Emma in actiune