Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anda felicitari si .
Eu cred ca ar fi mai bine sa tii varianta B. In urmatoarele saptamani nu o sa mai slabesti atat. Tu stii mai bine.

Imediat intru sa fac modificarile.
Eu dau maine raportul si doroti tot maine.

evolutia
grafic

la toate.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor
fiti tari, tinem pumnii! peste putin timp sper sa pot sa ma alatur voua (sau celor care vor urma, ca voi deja veti fi ).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna seara la fetite.
Intru si eu pe fuga sa va spun ca nu am renuntat si cred ca merg si eu pe varianta B, daca o sa calc strimb calc cu ce se permite in etapa a doua si ma bag la varianta A.
Bun venit Mercedes, spor la slabit.
Anda eu zic sa dai si tu miine raportul, sigur o sa fie mai putine, macar gramele, felicitari pentru cele date jos.
Aida miine ma prezint cu raportul.
Katic si Marilena multumesc de sustinere.
Eu cred ca multe deja au slabit cu dieta, acum noi am ramas de caruta, da nu-i nimic le ajungem din urma.
Deja si sotul cica e mai mica burtica.
Sa va zic ce am mincat azi, am fost fometoasa, am mincat un gref, o portocala, salata sin varza cu castraveti, si seara am facut legume ferte in suc de rosii, am pus acolo bostanel, ardei, ceapa, morcov, conopida, trecute in prealabil pe la cuptor, la familie le-am mai facut si un pireu de cartofi si am adaugat cremvusti, eu nu am tras macar sa fust de sare de la ei, ma mindresc!!!Si sa nu va zic ca m-o palit doru de ciocolata azi, si l-am rugat pe sot sa manince in locul meu, dar sa nu vad eu.
bun, si am incetat sa maninc dupa 18.00 seara, macar cit timp sunt in concediu.
Deja ma asteapta pestele in congelator, dar merg pe varianta B, sa vad daca oi tine.
Spor la slabit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragele mele, ce bine ca sunteti, ce minune ca v-am gasit!

M-ati convins, de ieri am inceput superdieta!

Am 1.68 si cantarul se incapataneaza sa oscileze intre 59 si 60 de kg, cu toate eforturile pe care le-am intreprins in ultimul timp. E ca si cum mi-as fi gasit greutatea ideala, doar ca nu e asa ! Eu ma simt ca o balenutza esuata si cel mai aiurea mi se pare ca - desi fac si gimnastaca- burtica se incapatzaneaza sa ramana acolo!

V-am admirat pozele si m-am bucurat pentru fiecare din succesele voatre! Sunteti niste "adevarate"!

Asa ca mi-am propus ca si target 55 de KG, merg pe schema A. Ieri a fost prima zi si pentru ca m-am aprovizionat din piata temeinic am trecut usor peste foame si alte "pofte"

Asa ca va rog sa ma primiti si pe mine printre voi!
Deocamdata sunt cu moralul ridicat si nu ma indoiesc ca o sa reusim sa topim cat mai multe din kg!

tuturor!

APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza.
iaca vin si eu la raport. m-am hotarat. o sa merg pe varianta B. mai am de dat jos dupa care urmeaza cel mai greu lucru. mentinerea.
raport

bilantul saptamanii? hmmm...nu pot sa zic ca mi-a fost foarte greu. am fost motivata si v-am avut si pe voi alaturi.
am mancat destul, adica n-am suferit de foame. am facut si sport.
dar totusi ma intreb daca n-ar trebui sa iau niste suplimente?
voi nu credeti?

va astept la raport.
tzuc si spor

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele va doresc spor la slabit.

Eu pe ziua de ieri am bagat la greu cafea, kiwi , portocale , grapefruit si spanac. Dupa ora 19 doar apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

april, hai ca merge . de maine incepi? hai ca de maine intru la tura a doua de verdeturi si fructe.

mercedes, multzam de urare. si tie la fel. cam aia mananc si eu azi. in loc de spanac o sa fie niste vinete la cuptor umplute cu ceva ciuperci si rosii. am avut de ales la meniul din firma. am "tratat" cu tanti care le face sa ma scuteasca de uleiuri si prajeli. vad ca apriceput ce vreau.

spor.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anda- eu am luat doar heritage elite( apar acolo si ceva vitamine incluse in compozitie) si uneori magneziu tablete efervescente din ungaria.

Dar desi am luat astea efect negativ sa zicem am ca imi cade parul. Sunt tunsa semi scurt sa zic dar tot imi cade si eu zic ca, cauza este atat stresul cat si curele....Simpatica a fost coafeza cand imi spunea ca le cam vreau pe toate dintro data.

Daca aveti voi alte idei de suplimente sa mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

anda, multumesc mult de incurajari

de ieri am inceput. Ca stii tu vorba cu de maine.... Am zis sa nu ma bag in vorba cu voi pana nu ma incumet- Si am comis-o si sunt foarte incantata ca inca nu mi-e foame.

cat despre zilele de legume si fructe - nu ma sperii. Am un aliat puternic, se numeste Vasul roman. Nu stiu daca ati mai vorbit despre el , dar ca idee: e un vas de lut in care se gatesc niste legume inabushite- o bunatate! Fara ulei, margarina , nimik!

Eu fac asa: tai rondele de tzelina, morcov, conopida si servesc cu ciupercutze fripte. E o bunatate si nici nu ma simt ca si cum nu as manca bine.Cand schema o sa imi permita o sa bag in vas si niste carnitza de pui. si gata!

A, si in loc de apa beau ceai de soc, cu lamaie, am inteles ca socul e un bun detoxifiant, si cum am avut o perioada cam rea, folosesc prilejul si ca sa ma "purific " nitzel.

daca aveti idei, hai sa ni le impartasim - sigur impreuna reusim !

APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

april bine ai venit!
Pana diseara o sa fi pe listuta. Primele 3 zile o sa-ti fie mai greu , dupa aceea o sa ti se para asa normal ... Asa ca ai grija sa nu iti fie foame. Mananca din permise pana ...

anda si mercedes mie imi e cam frica cu formulele astea de slabit ca eu sunt patita in toate felurile.
Eu zic ca dieta asta e de ajuns pt a ajunge la tinta ...

doroti te astept cu raportul. Stiu ca o sa intrii abia diseara

Eu ... sunt bine , desi am observat ca nu prea se mai misca la cantar. O sa incep sa fac si ceva miscare.
Veniti si voi cu idei ca pana saptamana urmatoare trebuie sa dau jos bine ca sa se cunoasca cand vine husbantu acasa

RAPORT
grafic

SPOR LA SLABIT SI O ZI BUNA!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput