Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*
Raspunsuri - Pagina 10

doroti_5 spune:
Buna la fete.
Eu sunt la a doua saptamina, si am mincat azi, mai nimic, deja nu mii interesant sa maninc.
Mersi pentru felicitari si sper ca celelalte tot asa de repede sa plece, cu toate ca nu cred.Saptamina asta cred ca mai mult de 2 nu se duc jos.
Spor la slabit in continuare.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

aidaciolac spune:
Ehei doroti eu daca dau jos saptamana asta 2 kg sunt super fericita. Eu asa patesc , in a doua saptamana dau cate 100g/zi.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
Dragelor, o zi buna va doresc, fara pofta de mancare si cu multa energe!
Va invit la ceiutz, sau la apa dupa caz!
azi mi s-a parut cumplit de frig dimineatza si de obicei chestia asta imi provoaca o senzatzie de foame. Inca nu s-a declansat, dar dupa ce termin ceiucul si astept perioada regulamentara incep sa bag fructe.
APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

anda spune:
helooou heloooou
iaca si eu declar oficial incheiata zugraveala. is obosita de numa'
aidaaa, stai linistita ca n-am luat-o n balarii. merge bine si saptamana asta.
curg "permisele" la mine pe masa...festin domle...ce mai?!
si n-am calcat pe bec DELOC. si eu sunt uimita
de obicei mai aveam o zi cu pofte cind scapam la o inghititura de praji sau ceva dulce, ei bine...de dat asta nu...
ieri stagnare, azi iata cum stam: evolutie
doroti, mercedes, aida, april
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

anda spune:
ahhhh..era sa uit...care ati zis de oala aia romana? bine ca mi-ati amintit, ca si eu am una care zace pe undeva...
n-am folosit-o niciodata. poate imi dati o reteta , doo ca habar n-am ce sa fac cu ea.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

aidaciolac spune:
Hello!
Si pe mine ma da pe spate vremea asta , numi place deloc.
evolutie
grafic
SPOR LA SLABIT!
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
anda, io sunt cu vasul roman
Nu-l lasa sa zaca, pune-l la treaba ca face papa bun si sanatos!Destinatia lui chiar asta e : pt a folosi putina grasime , si pt lucruri tip ghiveci care stau mult in cuptor.
Iata cum se foloseste : inainte de a-l utiliza il tii in apa rece - si vasul si capacul lui - aia zik ca juma de ora- eu il las si cate o ora, nu are nimic.
Cand nu tineam regim si il foloseam eu puneam si o linguritza de ulei de masline, insa e f gustos si fara.
Se aseaza legumele in el: tzelina, morcovi, brocoli- alegi tu ce iti place din lista de permise-taiate rondele . Daca esti in saptamani mai avansate ale dietei- poti sa pui peste sau carnitza de pui.
Il bagi la cuptor cam 40-50 minute, cu capac. Daca vrei sa se rumeneasca pe deasupra il mai lasi apoi cateva minute fara capac in cuptor.
Hrana gatita asa e foarte sanatoasa, iar mie imi place si aroma.
A, si fii atenta ca vasul nu se spala cu detergent de vase, doar cu apa calda, ca e dintr-un material poros si absoarbe substantzele astea.
Eu am unul mai mare, pe care il folosesc foarte rar, si unul micutz, pe care il folosesc la greu.
Fasolea si mazarea ies iara f bine la vasul asta, fasolea am vazut ca e permisa, mazarea nu.
Pupici la fetele ambitzioase!
APRIL

aidaciolac spune:
Acum va rog sa ma luminati si pe mine cum e cu vasul asta roman. O poza ceva ca nu am mai auzit de el
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
Aida, uite aici niste pozici, si o retzeta
Bine, nu e de regim. Eu mi-am luat un vas de la Cora si unul din drum spre munte, pe DN1 de la tarabele cu suveniruri.
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pulpe_la_vas_roman-59/
pupici
APRIL

aidaciolac spune:
Ahaaa! Am inregistrat ... nu am , am crezut ca am si nu il folosesc
Matza Emma in actiune