Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mama, ce pofta mi ati facut ... eu caut vasul sa l vad si de fapt vad si continutul din vas. Capatati bataie ... desigur glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mercedes, imi pare rau.....
chiar nu mi-am dat seama; azi am o zi mai fara pofte

poate de unde de dimineata m-am urcat pe cantar, acu tot intzepenit intre 59 si 60.

Ma rog , sunt in a 4 zi, nu stiu la ce ma asteptam. Ideea e ca io ma simt mai ushurica si ma asteptam si cantaru sa zica ceva.

Da dupa o saptamana sper sa am si io ceva de raportat, ca doar de-aia ma abtzin eroic!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salut fetelor.
La mine de doua zile stagnare
eu pe cintar ma sui o data la doua zile.Asa ca azi am facut zi de apa.
Fetelor ce bine ca va tineti inca, nu va dati amagite de mincare buna, ca se aseaza peste tot.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

doroti , doroti nu ai ascultat ce am zis. Ai tinut 'ziua de apa' , nt , nt si cum te simti? Sper ca esti bine.
Ai grija maine sa nu scapi ca iepurele in lucerna la permise , ... trebuie mai putintel sa mananci.

Stiiiiii ?

april stai linistita ca o sa ai ce sa declari

diana77 unde esti? Ziceai ca intrii azi la noi...

mercedes nu as fi crezut ca mai poftesti dupa atatea kg arse.

anda am fost sa imi iau oala romana , crezi ca am gasit? Am fost la Kaufland ca acolo a vazut desteapta de cumnatamea ... nu este.

la toate si SPOR LA SLABIT!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mai, sper ca nu v ati suparat pe mine io chiar asa am gandit atunci. Oricum nu stiu cum sunteti voi dar acuma chiar sa nu aveti impresia ca nu veti calca vreodata stramb la cele nepermise, doara suntem oameni.
Oricum va doresc sa nu calcati stramb cum am calcat eu azi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mercedes

Mai, sper ca nu v ati suparat pe mine io chiar asa am gandit atunci. Oricum nu stiu cum sunteti voi dar acuma chiar sa nu aveti impresia ca nu veti calca vreodata stramb la cele nepermise, doara suntem oameni.
Oricum va doresc sa nu calcati stramb cum am calcat eu azi...

mercedes stai linistita , sa ma vezi pe mine cand pacatuiesc.
Acum ca niciodata am rezistat eroic , inainte a 4-a zi de dieta era pacatuiala.
Abia astept sa ajung sub 90 si o comit ca nu se mai poate.
Deja mi-am luat lipii sa fac shaorma din piept de pui la gratar ...
... na Aido pt gura ta spurcata

Scuze fetelorca va pun pe ganduri.

Oricum este la mine in mana si vai de schinarea voastra daca pacatuiti pe la cratiti ... hehehe

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ou , scuze ca am uitat!
mercedita , daca azi ai pacatuit , tine aici fata , alta data sa fi cuminte. Hehehe! Mai vrea cineva?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

mercedes, esti o dragutza si esti si foarte realista.

adevaru e ca io numai cand ma gandesc ca mai sunt cinci saptamani si ceva pana se termina dieta mi se pare o vesnicie. asa e imposibil sa nu calcam stramb macar o data, important e sa nu renuntam.

aida, ai fost super tare cu pedeapsa aplicata

Eu chiar propun sa marturisim, ne motivam una pe alta sa nu renuntam. Iar aida are si instrumentu corcitiv

acuma ce sa zic , am incheiat ziua a patra fara mari batai de cap, cu muuulte mere, ciuperci si salata de varzacu morcovi. Si azi chiar am reusit sa nu mai pap dupa ora 18, ceea ce pana acuma nu imi iesea.

Treaba e ca mie mi-e frica de....weekend.

Da sa nu radeti.In weekend ba mergem la mei parinti, ba la ai sotului. Si atat soacra-mea cat si maica-mea gatesc niste chestii de ...iti sta mintea in loc. Si ma tot gandesc : cum sa fac.... cum sa fac?

APRIL

Mergi la inceput

april trebuie sa te duci cu burta plina si sa iti stea permisele in gat , sa nu mai poti baga altceva pe langa.

Cat despre ... hehe cand am primit eu primul ... ce naspa a fost , mai parca l-am simtit si faza e ca mai vazusem ca altele primesc ... m-a luat prin surprindere.

Faza e ca mercedes e modelul meu de urmat la cure si tot timpul a stiut sa imi zica ceva care sa ma ambitioneze.

Asa ca april draga , sa arati cu degetul spre mancare si sa spui ca 'asta am mai mancat si asta am mai mancat si stiu gustul ...' si o sa poti sa treci. Zilele de maine vor fi un test de disciplina pt tine.
O sa il treci sau o sa ai parte de tratamentul meu?

Hehehe! O seara placuta si un weekend linistit!

la toate!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, asa am sa fac!

de-aia va iubesc io, fetelor!

aveti pentru orice situatie cate o solutie!

un week-end lipsit de ispite culinare va doresc!

APRIL

Mergi la inceput