Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*
Raspunsuri - Pagina 12

aidaciolac spune:
april we placut si fara ispite ispititoare
Eu azi stagnare ... si daca maine tot asa pai sigur fac o ... de o sa-mi ling si degetele
. Mi-e groaza sa fac asta ca ma da cu 3 zile inapoi
offfff.
SPOR LA SLABIT!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Dianaa77 spune:
Salutare fetelor!
Salut Aida!M-am prezentat si eu, cu intarziere,ce-i adevarat..dar motivat:). Am citit putin din ce ati scris si nu am inteles faza cu zi de apa. Deci din ce am inteles eu cu superdieta asta e urmatoarea faza:dimineata,inainte cu juma ora de a manca,bem o juma de litru de apa. Mancare...in functie de ce alegem. Eu o sa incep mai incet ca ma cunosc ca daca e prea drastic ma las. Asa ca incep cu o saptamana cu legume si fructe(cum e scris in dieta).Eu am 1,55 inaltime si am ajuns la 57.5 kg. Daca voi da 7 kg jos voi fi fericita.Oricum,nu cred ca voi tine mai mult de o luna dieta,prin decembrie voi fi sub cutit si mi s-a recomandat sa nu tin diete inainte. Deci de maine dimineata...la atac!

aidaciolac spune:
Bine ai venit Diana!
Ai grija sa mananci din permise pana nu iti mai e foame.
In aceasta dieta nu este voie sa iti fie foame tocmai ca sa fie suportabila.
Ce cauti sub cutit?
Matza Emma in actiune

Mercedes spune:
salutare fetele!
Sunteti dragute si va doresc spor la slabit!
Ieri cand ma pregateam sa scriu ca am primit pe merit biciuirile aidei fiica mea manca tempera ... am crezut ca mor cand am vazuto. De fapt a gustat din vopseaua de culoare alba. Ah pt cele care nu stiu fiica mea are 2 ani si 4 luni.Deja ma gandeam ca voi zbura la urgente cu ea dar... am scapat slava cerului.
Merit pe deplin in continuare biciuri, asa ca nu ma luati pe mine drept model la aceste faze plizz.

Dianaa77 spune:
Salutare tuturor!
Mercedes...merci de primire.
Aida,mai..nu stiu daca ma pot tine de cura asta.Cel putin in w-end m-a innebunit!Mai incerc saptamana asta,ca in timpul serviciului mi-e mult mai usor,ziua trece mai repede.Nu e vorba de foame,dar ma innebuneste doar gandul ca trebuie sa ma scol cu 3/4 ora mai devreme sa beau apa aia si sa am 1/2 ora inainte de a manca(micul dejun e foarte important pt mine),apoi si ideea ca doar legumele alea le pot manca...it drives me crazyyyyy!Ce sa iti spun ca peste o sapt juma avem un liber national si plecam in Franta de vineri si cand ma gandesc deja la untul ala de acolo si croissantele si alte elea bune in Franta..sigur nu cred ca voi putea sa mananc doar ce e in dieta,si ma intreb..mai are rost sa ma apuc acum?Mama imi recomanda sa o incep dupa Revelion,ca oricum si cu operatia nu am voie de din astea,si ea zice ca sigur mai slabesc in perioada de convalescenta,plus ca e Craciunul..bla,bla.Mai..eu caut incurajare aici,sa nu o iei ca imi caut scuze.Ca sa fiu sincera,mi-am pregatit pentru maine sa imi iau la job legume stemuite.Si ce caut sub cutit?:)O imagine mai buna:)

aidaciolac spune:
Imi este asa oarecum sa scriu stiind ca ieri am rasolit-o asa 'big time'.
Ieri dimineata cand m-am urcat pe cantar , obraznicatura arata cu 300g mai mult si asta in conditiile in care cu o zi inainte fusesem la si pana ieri nu am iesit din permise.
Asa ca m-am suparat. Mai suparat a fost cantarul dimineata cand m-am urcat ... si eu care speram ca pana vineri sa ajung la 88 kg , acum am rasolit-o de tot .
evolutie
grafic
O zi buna!
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
Si DA , merit si eu de rigoare
Nu am nici o scuza pentru ce am facut si mai ales ca am mancat si aiurea fara macar sa imi fac niste pofte asta sunt.
mercedes din cate imi aduc aminte aveam colegi la scoala care mancau tempera si lipici si nu aveau nimic Ai intrebat-o daca a fost bun?
Bine ca nu a patit nimic.
diana felicitari ca umblii la imagine.
Eu in locul tau as incerca sa dau jos inainte sa ajung sub cutit.
Si eu vreau sa umblu la imagine , dar pana nu mai scap de 20 kg minim nu cred ca prea are sens
Asa ca SPOR LA SLABIT SI SA AVETI O SAPTAMANA BUNA!
Matza Emma in actiune

doroti_5 spune:
Salutare.
Nu ma dati disparuta, dar am avut un we full si nu prea pe acasa.
Diana bine ai venit, si nu te gindi, las ca o sa papi un croisant acolo, nu mai mult, si o bataita aici, si mai departe.Si zic si eu ca tre sa dai jos inainte de cutit.O sa vezi ca nu-i greu.
Aida, da stiu ca nu se poate a doua zi sa intri ca... calul in orz in mincare, care n-o fi, drept urmate a doua zi am mincat o portocala, doua mere si putina conopida, asta toata ziua, dar... totimpul este un dar, seara am fost la nunta si ce crezi am papat acolo mai multisor, nu mult, dar am dat in... exceptionale, ca din toate bunataturile celea am mincat doar peste, asa ca merit o bataita, dar nu trec pe A ca am mincat doar o feliuta.
Eri am papat iar mere, salata de rosii cu varza si seara am fost la finii parintilor la Hram, acolo nu am papat nimic exceptional si nepermis, doarun platou de rosii si castraveti, salata de varza cu ridichi si morcov picant(asta se poate sper eu...).Azi doar apa, inca nimic de papat.
DAr nu v-am zis principalul dimineata cintarul arata 70.4kg, cu toate ca sunt si cu "ospeti rosii" si cica arata mai mult, eu sunt multumita, ziua de apa nu a trecut in zadar.Dar iar o problema, acum daca intru in stagnare ce fac? Ca ziua de apa pina luna viitoare nu se poate.Of, cred ca fac o friptura de pui si intru la nepermise , glumesc evident.
Mercedes, eu sper ca dupa bataita primita nu o sa mai dai in nepermise.
Anda ce se aude la tine?
April cum a trecut we?
O saptamina buna si fara ispite.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena