Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aida- am crezut ca mor cand am vazut ca sotul urla pe ea. De fapt mi am permis si io un pic de dc si cand colo fiica mea experimenta acuarelele...era langa sot si celalalt copil. Tb sa fim tot timpul cu ochii pe ea ca e fff activa in tot ceea ce face. Am bagat la lapte in ea, i am sters limba de vopsea sa nu ti spun prin ce am trecut.

Bun sper sa mi fi revenit inapoi la dieta si tot sper sa nu fi pus mult pe mine in aceste zile ca am bagat in mine multe prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

pupici la fetele ambitzioase! Bine v-am gasit , dragele mele!

Diana, bine ai venit! sa obtzii rezultate cu superdieta!

Doroti, moaaaaaaaaaaama! ce ambitzie! dupa ziua de apa sa te mai duci la nunta si sa te abtzii eroic! ca ai mai ciugulit din una alta , eu nici nu iau in considerare-sincer... Deja eu as putea paria pe cine o sa aiba multe-multe floricele la raportul saptamanal!

Mercedes- chiar ca ce patzanie! Da cum iti zicea aida mai devreme, eu fac parte din gashka picilor atomici care mancau lipici. Bine, era de-ala de pe vremea lui Ceasca, avea un gust super tare! Oricum de lipit nu lipea... Ma bucur ca s-a terminat cu bine !

Aida, crede-ma ca te inteleg. Povestec mai incolo ce si cum , si astept pedepsele de rigoare! Hai, ca se poate, chiar daca o zi a fost nasoala!

Si acuma sa va povestesc....

Cum ziceam ,mie de weekendul asta mi-a fost tare teama. Asta in conditiile in care ma asteptam ca principala amenintare sa vina din vizitele pe care de obicei le facem la orele pranzului la ai mei sau la parintii sotului.

Sambata am trecut eroic - am stat acasa la pranz si am papat numai permise. Doar ca am ajuns la socri seara, ca era meci si se cerea vazut in cat mai multi. Asa ca al meu sotz, care e tartorul ispitelor a provocat-o pe soacra-mea sa ne faca clatite. Am rezistat eu cat am rezistat si pana la urma tot am luat una, pe care o simt si acuma in gat.

Duminica iar am dat o raita pan nepermise , ca am iesit cu niste prieteni si am bagat o inghetzata. Asta e

Aida, biciushka, please, fetelor aruncatzi cu roshii!

oricum, pedeapsa cea mai mare o sa o primesc maine cand o sa vin cu raportul saptamanal....

va pup si promit ca ma tzin de treaba

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

loool gagici...parca ne-am fi inteles.
sunteti niste dulci.

pai eu ce sa zic...si eu am dat naval-n camara grupa mare. si nu m-am lasat pina nu mi-am satisfacut toate poftele....culinare desigur .
culmea culmilor e ca nu m-am simtit vinovata deloc. si nici nu mi-a parut rau. si dupa tot festivalul ala, am bagat si un bol de cini minis ca alceva dulce n-am avut....noroc ca...
toate astea pentru ca n-am avut in casa nimic dintre cele permise....venise mobila, trebuia s-o montam, curatat casa dupa zugraveala, deh...treaba multa. si n-am avut timp de provizii.
dar nah, cheful trecu', duminica am tinut-o pe linia de plutire si azi dimineata m-am urcat pe cantar...stupoare...minus 200 gr fata de vineri. deci vezi ce-nseamna sa nu te simti vinovat ?
asa ca biciuiti-ma in voie....desi iata evolutiaaaa
deci intrebarea este cum facem cu zilele ratate, le mai tinem odata sau mergem in continuare? huh? ca asta-i nedumerirea mea...

hai spor ca eu ma stradui sa ma tin tare

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hellou aida l-ai parasit pe nenea monti .... merge mai bine cu superdieta decat cu monti????? te pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Fetele pt. cele care mai aveti probleme din cand in cand cu constipatia va spun ca ieri mi am luat un ceai antiadipos cu ginseng. Am baut aseara un pahar de ceai dintr un pliculet si functioneaza.

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!!
Ce fac fetele ambitzioase?

Eu azi sunt FOOOOARTE bine, m-am suit pe cantar si clar 1 kilogram s-a dus. Arata 59 , cu "bataie " spre 58.Abia astept sa imi iau si eu unu electronic , sa pot sa monitorizez mai bine treburile astea. In 5 saptamani, cat au mai ramas-sigur ajung intr-un supermarket sa imi iau !!!!

de azi trec pe varianta de meniu imbunatatzita, cu peste ! ma mai uit ce mai am pe la permise si ma gandesc la variante de meniu.

va pup pe toate de nu va vedetzi!

haidetzi la raport si uimiti-ma cu kilogramele date jos

APRIL

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAAAAAA, pai o sa fie din ce in ce mai bine. Ia te uita ce de chestii noi pot sa halesc doua saptamani de azi inainte:carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, oua;

Deja e mult mai bine!!!!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

salutare mamicilor!eu nu sunt mamica,insa vreau sa scap de kilograme.am citit aici pe forum despre SUPERDIETA si ma tenteaza si pe mine,de fapt am inceput de azi.Mi am propus sa slabesc 16 kg.am 1.68 si 73kg.deci ar trebui sa incep cu B nu?La alim recomandate zice ca avem voie porumb,si am vazut p aici ca fetele mananca porumb la cutie,dar acela contine zahar.deci..avem voie sau nu porumb la cutie?

Mergi la inceput

cristabv- bine ai venit si aici, iti doresc sa scapi cat mai repede kg care sunt in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bine ai venit cristabv!
Eu zic ca ai voie porumb fiert si eu am mancat , dar am fiert din ala congelat ... ala la conserva chiar are zahar
Cred ca daca fierbi congelat si pui o zaharina nu o sa simti diferenta.

Apa si sa nu-ti fie foame!

pe toate.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput